Aasialainen kosmetiikka, Apteekkikosmetiikka, Bioderma, Colosé, Dermosil, Ekokosmetiikka, Goldwell, Herbina, Hiukset, Hiusvärit, Ihonhoito, Jalkavoiteet, Kasvojen puhdistus, Kasvonaamiot, Kasvovedet, Kasvovoiteet, KC, Kynnet, Loppuneet, Lush, Misellivedet, Missha, Mossa, Muotoilutuotteet, Nivea, Origins, Redken, RevitaLash, Rituals, Seerumit, Shampoot, Shiseido, Swissclinic, The Skin Lounge, TheYeon, Vartalovoiteet, Vaseline, X-tra

Huhtikuun loppuneet

No nyt on miniarviokimara! En tosiaan tiedä mitä huhtikuussa tapahtui, mutta tyhjentyviä purkkeja vaan tuli ja tuli. Kuun vaihteessa jäi vielä useita tuotteita, jotka olisi hyvin voineet loppua huhtikuun puolella (ja kaksi loppunutta unohdin näistä kuvista, joten ne tulee sitten toukokuun kasassa). HUH.

Nivea Double Effect Eye Make-Up Remover (125ml) – Suosikkini, jota on mennyt monta pulloa! Uusi on jo käytössä ja sitä seuraava kaapissa odottamassa. 5/5
Colosé Puhdistusemulsio (250ml) postaus – Tykästyin kovasti ja tämä sai mut taas uskomaan puhdistusmaitojen hyvyyteen. Miellyttävä käyttää, joskin tuoksu voi jakaa mielipiteitä. Jos tätä saisi pumppupullossa, olisi pisteet täysi vitonen. 4/5
Bioderma Sensibio H2O Make-Up Removing Micelle Solution (250ml) – Pitkäaikaisimpia misellivesilemppareita. Suomessa myytävistä tämän haastaa uusi Lumene ja LV (!). 5/5
Herbina Moisture Balance Puhdistusvaahto (150ml) – Kiva perus pumppuvaahto, tykättiin tästä molemmat. Ei kaikista kermaisin vaahto, mutta oikeen kelpo hintaan nähden. 4/5

The Yeon Jeju Hallabong Energy Mild All In One Serum (100ml) – Aikoinaan Memeboksista tullut seerumi, jonka kosteustehot ei ihan riittäneet omaan naamaan, niin siippa käytti tämän loppuun. Sopiva sekaiholle. Greippinen sitrustuoksu, jonka yhdistän aina lonkeroon (ei hyvä asia). 3/5
Shiseido Ibuki Softening Concentrate (näyte 30ml) postaus – Ihana, täyteläinen hoitovesi! Pidin paljon. 5/5
Mossa Vitamin Cocktail Intense Rehydration Energising Day Cream (50ml) postaus – Kauhea nimihirviö, ihana sisältö! Yksi parhaita luonnonkosmetiikan voiteita mitä olen kokeillut ja oikeen kohtuullinen hinta. 5/5

Swissclinic Ripsiseerumi & RevitaLash Advanced Ripsiseerumi – Olen nyt kahden merkin voimin todistanut, että ripsiseerumit ei sovi silmilleni. Harmiksi kumpikin sai jo viikossa ripsirajan kutisemaan ja punoittamaan ikävästi. (Testailuista on jo aikaa, mutta törmäsin näihin siivotessani kylppärin peilikaappia.)
Missha Super Aqua Cell Renew Snail Hydro-Gel Mask (28g) – Hydrogeelinaamiot on maskien parhautta! Hyytelöinen geeli tuntuu kasvoilla ihanalta ja saa ihon superkosteaksi. Tässä oli mukana etanaeritettä. 5/5
The Skin Lounge Pearl Brightening Facial Mask (25g) – Tämä kangasnaamio oli todella kostea, seerumi melkeen valui kaulaa pitkin. Oikeen miellyttävä. 4/5

Origins Ginger Cloud Smoothing Body Balm (200ml) – IHANA tuoksu! Tämä on ihan kuin Chupa Chupsin kolatikkari! Voiteen koostumuskin oli pehmoinen, helposti levittyvä ja hyvin kosteuttava. Toivottavasti tätä saa vielä, eikä ollut kyse mistään joulun kausituotteesta.. 5/5
Rituals The Ritual of Sakura Magic Touch Body Cream (näyte 70ml) – Joulukalenterista tullut vartalovoide tuoksui ihanalle ja tuntui ihanalle, mutta se oli jäätävän vaikea saada paksuutensa takia tuubista ulos. Myyntikoko taitaa onneksi tulla purkissa. 4/5
Vaseline Intensive Care Spray Moisturiser Advanced Repair (190ml) – Kato kukas se siinä taas! 5/5 (siippa)

Goldwell Kerasilk Repower Volume Shampoo (250ml) – Kokeilin tätä ensin omaan tukkaan, mutta hentoisen silkkinen hiuslaatuni ei vaan kestä volyymituotteita, koska ne sähköistää niin paljon. Siipan normaalimmassa tukassa toimi hyvin! 2/5 (minä) 5/5 (siippa)
Redken Quick Tease 15 (250ml) postaus – Vanha lemppari, tätä on mennyt monta pulloa (postauskin taisi olla jostain vuodelta 2012). Tupeeraussuihkeella saa hyvää nostetta tyveen. Jos myös oikeesti tupeeraa, tulee supertukka! 5/5
Lush Copperhead Shampoopala postaus – Mukava ajatus, että tämä kompostoituva paperi on ainoa asia, mitä shampoosta jäi jäljelle. Tykkäsin kovasti pesutuntumasta ja -tuloksesta, mutta loppua kohden pala alkoi murtua ja murentua. Jos joku ratkaisee sen ongelman, olen myyty. 4/5

X-tra Kynsilakanpoistoaine (250ml) postaus – Tehokkainta ikinä! Ei niin hellävarainen, mutta nopeaakin nopeampi. 5/5
Dermosil Carbamide Heel Care Stick (25g) – Haluaisin sanoa, että tämä on todella helppo ja kätevä tapa hoitaa kantapäitä (mitä se varmasti itselläni olisi ollut), mutta puikon anonyymi käyttäjä sai tästäkin sotkuista. Hän sai puikon kulumaan epätasaisesti (miten?), murenemaan (häh?) ja lopulta puikon sisään jäi paljon tavaraa (hmm?). En ymmärrä. 3/5 (siippa)
KC Color Mask Paint Cherry Bomb (75ml) – Taitoin tällä aikoinaan siniviolettia punaisemmaksi ja loput sotkin oranssin kanssa saadakseni pinkimpää lopputulosta. Color Maskit on hyviä! 4/5

Jaksoiko joku loppuun asti? Minä en.

Osa tuotteista saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply SariBP keskiviikko 19. heinäkuun 2017 at 10:33

  Meilläkin joku anonyymi käyttäjä sai Dermosilin karbamiidipuikon kulutettua aika persoonallisesti vinksalleen;)
  Mikäköhän siinä on?;)

  • Reply Myy lauantai 22. heinäkuun 2017 at 22:08

   On se kumma, kun nämä anonyymit osaa hinksuttaa puikkoa vain sen keskiosasta :D

 • Reply Martina keskiviikko 19. heinäkuun 2017 at 11:02

  Paljon hyviä ja mielenkiintoisia tuotteita! Jaksoin kevyesti lukee loppuun ;) Tota Vaselinen suihkukosteutusta pitää varmaan oikeasti joku kerta kokeilla, kun te sitä niin suosittelette ja teillä sitä kuluu :) Myös Redkenin suihke ja Originsin body balm kuulostivat mielenkiintoisilta.

  Mossan kosteusvoide on myös mun suuri suosikki, mulla on just vetelemässä viimeisiään toi sama. Ajattelin seuraavaksi ostaa sen mustikkaversion :))

  • Reply Myy lauantai 22. heinäkuun 2017 at 22:10

   Se suihke on laiskan rasvaajan pelastus eli sillä saa myös miehen rasvaamaan itseään :D Mä joskus kattelin sitä Mossan mustikkavoidetta ja jos oikein muistan, niin siinä oli alkoholia :(

 • Reply Anni keskiviikko 19. heinäkuun 2017 at 16:37

  Tästäpä sainkin hyvän vinkit oman siipan jaloille :) Täytyypä laittaa se kokeilemaan niille raspijaloille tuota puikkoa ja toivotaan että osaisi vielä käyttää sotkematta :D

  • Reply Myy lauantai 22. heinäkuun 2017 at 22:11

   Raspijalkojen ykköspelastaja on Holika Holikan kuorintasukat! Niillä lähti iso määrä kovettumia miehen jaloista. :)

 • Reply lauravolyym keskiviikko 19. heinäkuun 2017 at 20:13

  Lushin palashampooseen vinkki: laita palashampoo korupussiin (tai semmonen pussi joka joskus tulee koruja yms ostaessa, google kyllä ymmärsi tuon nimityksen :D ) ja käytä sitä sen läpi! Ei haittaa murustumiset.

  • Reply Myy lauantai 22. heinäkuun 2017 at 22:12

   Hei joo! Just sain uuden erilaisen palan ja täytyy pussittaa se ennen käyttöönottoa. Kiitos! :) Senhän saa sitten superhelposti vielä ripustettua kuivumaan, mahtavaa.

  Leave a Reply