Dermosil, Lush, Vartalovoiteet

Rakkautta ja ei-niin-rakkautta

Hei pitkästä aikaa! Jos alkaisin purkamaan, viimeistelemään ja postailemaan näitä luonnoksiin kertyneitä kuvattomia raakileita. Tämäkin on jostain loppukeväältä. :)

Ensin rakkautta! Lushin Sympathy for the Skin -vartalovoide nousi hyvin nopeasti kropparasvojen aateliin. Aivan ihana tuote! Kuvittelin incin perusteella tuotteen olevan paksua jankkia, mutta se olikin ohuehkoa (ottakaa kuitenkin huomioon, että tätä kirjoittaa paksuihin tökötteihin tottunut korppu), loistavasti levittyvää ja nopeasti imeytyvää. Tämä sisältää banaania (ihan oikeesti), manteliöljyä, kaakaovoita ja vaniljaa, mutta tuoksu on miedohkon makea ja hieman vaniljainen. Ei ollenkaan banaaninen, onneksi. Miehen mielestä tuoksuin vaniljakastikkeelta.

Purkki (240g) maksaa noin kymmenen puntaa. Ostan ihan varmasti uudestaan, kunhan jemmoja on tyhjennetty! Tämä tulee vielä päätymään HG-listalle.

Tässä vielä inci: Vanilla Pod Infusion (Vanilla planifolia), Almond Oil (Prunus dulcis), Cocoa Butter (Theobroma cacao), Fresh Organic Bananas (Musa paradisiaca), Stearic Acid, Glycerine, Triethanolamine, Sandalwood Oil (Santalum austro-caledonicum vieill and Fusanus spicatus), Lemon Oil (Citrus limonum), Labdanum Resinoid (Cistus ladaniferus), Cetearyl Alcohol, Limonene, Perfume, Methylparaben, Propylparabe.

Samaan aikaan käytössä ollut Dermosilin Primo Body Butter Vanilla ei sitten ollutkaan yhtä ihana. Tämä ja kaverina ollut suklaaversio ilmestyivät joulun alla ja ostin molemmat. Ensin tuli avattua vanilja ja tuoksu oli todella hyvä, ei liian voimakas eikä pistävä. Koostumuksessa olisi ollut paljon parannettavaa. Paksua valkoista jankkia, ei siinä mitään mikäli tuote levittyisi iholle, mutta ei niin ei. Kunnolla saa hinkata, jotta valkoisuus häviää. Kun voiteen saa väkisin hierottua ihoon, muuttuu tunne ihon pinnassa oudoksi, jopa mattamaiseksi. Ihan kummallista tavaraa!

Ei kauheasti tee mieli avata suklaapurkkia, koska uskoisin koostumuksen olevan sama. Hintaa näillä on vajaat kahdeksan euroa.

Dermosilin inci: Aqua, Brassica Campestris Seed Oil, Glycerin, Glyceryl Stearate, Shorea Stenoptera Seed Butter, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Theobroma Cacao Butter, Distarch Phosphate, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Squalane, Caprylyl Glycol, Sodium Gluconate, Parfum, Xanthan Gum, Phenoxyethanol.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply RubyWoo perjantai 2. syyskuun 2011 at 14:28

  Tuo Lushin vartalovoide kuullostaa hyvälle ;)

 • Reply Honey lauantai 3. syyskuun 2011 at 08:53

  Ai sinullakin on tämä sama ongelma :) On tuotteita testattu, on drafteja, on kuvia satamäärin, vaan miten taikoa ne kaikki yhtäkkiä postauksiksi..

  Lushin tuotteet on kyllä ihania.

 • Reply Nonnu lauantai 3. syyskuun 2011 at 14:45

  Mulla on tuo Dermon suklaavoide ja se on ihan järkkyä! Muljuu iholla vaan valkoisena eikä imeydy millään. Tuoksu on kiva, mutta koostumus ihan p*skaa.

 • Reply Myy lauantai 3. syyskuun 2011 at 17:59

  RubyWoo: Kannattaa kokeilla, se on niiin ihanaa!

  Honey: Voi kyllä :) Kaikki sekalaiset keskeneräiset asiat voisi yhdistyä itsestään, niin minäkin päivittäisin useammin..

  Nonnu: Voi kökkö! Nyt ei huvita avata sitä ollenkaan. :D Elättelin salaa toiveita, että siinä olisi sittenkin erilainen koostumus.

 • Reply Bompula sunnuntai 4. syyskuun 2011 at 08:22

  Hahhaaa, ja mulla toi Dermosilin fasupalalöyhkä-ihme toimii kuin häkä.. :D :D Mä taidan oikeasti olla korppu, kun kerta iho imaisee kaiken ilman suurempia ongelmia.. :D :D Ongelmia on tuottanut enemmän toi aromi, mikä on edelleen aikasta vahva.. (Alkuhuumassa ollut ”ihanaaaaaaaaaaaa suklaa-tuoksu”-mielikuva on siis ns. haihtunut toisin kuin itse rasvan aromi :D)

 • Leave a Reply