OPI

Pinkkiä prinsessalle osa 2

Nyt testissä vaaleampi pinkki (eli vaaleanpunainen?) cremepohja prinsessalakalle. :) Täällä aikaisempi.

Pohjalla OPIn Nail Envy Dry & Brittle, 4x OPI Argenteeny Pinkini, 2x OPI Princesses Rule!, päällä Poshe.

Argenteeny Pinkini on todella hempeä karkkiväri vuoden 2002 South American Collectionista. Täydellinen nudesävy vaaleanpunaisesta tykkäävälle. Tätä ei kai cremeksi lasketa, kun tässä on hieman helmiäistä? Olen todella surkea näissä lakkakoostumusta kuvaavissa termeissä. Joku lakkaguru voisi tehdä merkinnän niistä, vinkvink. ;) Kuivuu onneksi varsin nopeasti, mutta tarvitsee useita kerroksia peittääkseen.

Yritin ommellessa käyttämäni ledispottivalon alla tallentaa kameralle sitä mitä silmäni näkivät. Tämä on ihan täysin se sävy miltä Princesses Rule! näyttää pullossa ja mitä se olisi ollessaan peittävää! Täydellistä! Ihanaa!

Tykkään kyllä myös tästä edellisestä versiosta Japanese Rose Gardenin päällä. Varsinkin nyt, kun kaikki vaaleat sävyt tuntuvat vierailta.

Kummasta te tykkäätte enemmän?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Neiti Kameleontti tiistai 9. helmikuun 2010 at 20:44

  Uuh, haluan ton Argenteeny Pinkinin!

  On muuten ankeaa, jos käy katselemassa OPI:n lakkoja jossain Stockalla, Sokoksella tms, kun hinnat on niin kovat, ja haluaisi saada sen lakan heti hyppysiinsä :o
  Netistä tilatessa voi toisaalta hyvällä omallatunnolla ottaa useamman kerralla, vaikka joutuukin hieman odotella paketin saapumista ;)

 • Reply kiukkupussi tiistai 9. helmikuun 2010 at 21:14

  Kannattaa hankkia, jos jostain löytää. Se on kaunis kaikessa vähäeleisyydessään. :)

  Hinnat on Suomessa kovat. Yhden OPIn lakan olen täältä ostanut ja senkin alennuksesta. Vaikka olisi kuinka kiva tukea sitä ihanaa, joka tuo niitä maahan, niin kaikkeen ei varat veny ja nettikaupat olkoon parhaita kavereitani. ;) Paketin saapuessa on kuitenkin melkeen kuin joulu!

 • Leave a Reply