Huulimeikit, Meikkipohjat, Nars

Nars-punia

Niin tahtoisin Narsia myyntiin Suomeen. Mieluiten suoraan ständi Stokkalle pystyyn, eikä pienesti johonkin pikkupaikkaan.

Tilasin marraskuun lopussa HQHairista Narsin huulipunan. Ja koska kahden tuotteen ostaja sai ilmaisen miniposkipunan, tilasin myös toisen huulipunan. Täytyyhän eri laadut kokeilla läpi..

Nars Velvet Matte Lip Pencil sävyssä Dragon Girl oli syypää tähän kaikkeen. Näin ensin tämän Temptalian postauksen. Mikä ihana sävy tuossa keskellä on miksei minulla ole sitä! Päädyin toki vielä kyseiseen arvioon ja se oli siinä. Hieman häiritsee se, että kynää joutuu teroittamaan, eikä se ole automaattinen.

Nars Pure Matte Lipstick sävyssä Vesuvio oli valintani toiseksi testipunaksi.

Nars (mini) Blush sävyssä Orgasm. Vitsit mikä söpöläinen! Sävy on juuri niin mahtava kuin kaikki hehkuttaa, kyllä tämä täytyy hankkia myös täysikokoisena.

Se on ihan mini! Samaa kokoluokkaa kuin yksittäin myytävät luomivärinapit.

Vasemmalta Dragon Girl, Vesuvio ja Orgasm. Mattapunat vaatii hieman enemmän huulten hoitamista, mutta olen valmis. On nämä vaan niin ihania. Pikaisella testauksella Velvet Matte tuntuu miellyttävämmältä kuin Pure Matte. Molemmat melko huomaamattoman tuntuisia, eikö kumpikaan tunnu liian kuivalta.

Yritin ottaa kuvan Dragon Girlista huulilla, mutta valoa oli todella huonosti (kiitos lumipyry, mun oli tarkoitus kuvata), enkä saanut sitä toistumaan yhtään sen värisenä mitä se on.

Lähdin tässä pikameikissä tekemään joululahjaostoksia. :) Pohjalla Skinfoodin Aloe BB Cream ja Sensain irtopuuteri. Kulmissa Sensain kulmakynää, ripset taivutettu, posket punottaa ihan itsestään ja huulilla tosiaan Narsin Dragon Girl. Ja moi vaan, olen oikeasti kuikelokaulainen rillipää! Tässä näkyy aika hyvin tukan pidemmän puolen pituus.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply