Butter London, China Glaze, Essie, Kynnet, Lifestyle, Lumene

Helpot veriset halloween-kynnet

Joo, se meni kaksi viikkoa sitten. Mutta aina on ensi vuosi! Tai jotkut muut kivat zombie-teemaiset kekkerit. Käytin pohjana Helenan tekemää helppoa tutoriaalia. Menin vielä oikoen, kun ei mitään koristelusiveltimiä tästä taloudesta löydy ja unohdin matkan varrella, että olisi pitänyt käyttää sideharsoa sienen sijaan. Hups. Sotkeminen oli lopulta ihan superhelppoa ja mitä rumempi sen parempi. Eihän näistä tietenkään Helenan kynsien veroiset tullut, mutta olen ylpeä lopputuloksesta, koska mun kyvyt koristella kynsiä on ihan olemattomat. (Siis mun käsitys koristelluista kynsistä on se, että eri sormissa on eri väristä lakkaa.)

Veriset-halloween-kynnet-01

Lakkasin kynnet pohjalle ihan normaalisti läpinäkyvällä nudella lakalla. Sitten tartuin sieneen ja lähdin töpöttelemään. Ensin kirkkaanpunaista cremeä pohjalle. Ihan huolettomasti kynsien tyveen, pitkin kynsinauhoja ja vähän mihin sattuu. Päälle sama homma viininpunaisella cremellä. Töpötellen ja huidellen. Itselläni on tuo kynnen ja ihon välinen valli todella syvä, joten kävin sitä vielä uudestaan sienen kanssa läpi niin ettei ihoa jäänyt näkyviin. Lopuksi laitoin viininpunaista cremeä myös pullon siveltimellä sinne vallin pohjalle, mutta pyyhin siveltimestä enimmät lakat pullon suuhun, jotta lakkaus kuivuisi joskus. Lopuksi taputin sienellä varovasti mustaa cremeä kynsien tyveen. En laittanut mitään päällyslakkaa tai pikakuivattajaa, kun kynnet kuivui yllättävän hyvin itsekseen.

Koska lakkojen on tarkoitus olla pitkin sormia, kannattaa ne lakata vasta juhlapäivänä ja välttää mahdollisuuksien mukaan käsien pesemistä, ettei lakka heti irtoaisi ihosta. On se kumma miten helposti se lähtee, kun sen ei haluaisi lähtevän. ;) Auta armias, kun normaalisti lakatessa huitelee iholle, niin eihän sitä saa irti millään.

Veriset-halloween-kynnet-02

Käytin lakkoina näitä, mutta mitkä tahansa cremet toimii.
– Lumene CC Nail Concealer
– China Glaze Hey Sailor
– Essie Recessionista
– Butter London Union Jack Black

Oli kyllä hauskaa ja aion tehdä uudestaan!

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply helena lauantai 14. marraskuun 2015 at 21:16

  Jee, ihanaa että innostuit tekemään nää! Hienot – tai siis kamalathan ;D – niistä tuli!

  • Reply Myy sunnuntai 15. marraskuun 2015 at 22:55

   Kerrankin oli ohje missä pysyi kärryillä ja sai sotkea! :’D

 • Reply Heidi B sunnuntai 15. marraskuun 2015 at 22:37

  Näitä on pakko kokeilla, viimeistään ens vuonna :)

  • Reply Myy sunnuntai 15. marraskuun 2015 at 22:56

   Oli niin siistiä sotkea menemään, että pakko saada uudestaan! :)

 • Reply JonnaH. tiistai 24. marraskuun 2015 at 22:35

  Nää oli niin makeet!

 • Leave a Reply