L'Oreal

Tämä talvi on synkeän juhlava!

Pakkohan minunkin oli tämä hankkia. Ja sain siitä vielä postauksen aikaan ennen kuin putelit on kaupoista loppu. ;)


Luonnonvalossa. Pohjalla 2x OPI Nail Envy Matte, 2x L’Oreal Resist & Shine 736 Black Turquoise, 1x Orly Calcium Shield.

Heikommassa luonnonvalossa tämä on musta ja sitä turkoosia saa kunnolla etsiä. Normaalissa valaistuksessa sisällä huomaa hieman sävyä, joka tosin mielestäni näyttää enemmän vihreältä. Alla olevat kuvat on otettu suoraan lampun alla, jotta sävy tulisi kunnolla esiin.


Suorassa keinovalossa.


Suorassa keinovalossa.


Suorassa keinovalossa. Tässä kuvassa turkoosi tulee ihanasti esiin! Jos lakka näyttäisi tältä normaalissa valaistuksessa, niin tykkäisin tästä todella paljon.

Mitään L’Orealin lakkoja minulla ei ole ollut, joten tämä oli myös merkin puolesta uusi tuttavuus. Peittävyys oli todella hyvä, mutta jouduin silti laittamaan kaksi kerrosta, koska ensimmäinen jäi vähän sotkuiseksi. Lakka tuntui melko paksulta, enkä saanut sitä edes näin lyhyisiin kynsiin levittymään kauniisti yhdellä kerroksella. En sitten tiedä kuinka iso osa tästä oli korkin vikaa, koska en saanut siitä mitenkään kunnollista otetta, eikä se kääntynyt sormissa helposti (jolloin peukaloon olisi saanut näppärästi sudittua lakat siveltimen molemmilta puolilta).


Tätä minä en ymmärrä? Miksi ihmeessä korkki ”hajoaa” näin? Lainausmerkit sen takia, että mikään ei oikeasti näytä hajonneen, korkin hattu / kuori / päällinen / mikälie vaan lähtee irti. En tykkää, tekisi mieli reklamoida. Käykö teidänkin purkeille näin vai sainko maanantaikappaleen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply