Kynsilakat, OPI

Kynsiprojekti osa 7

2x OPI Nail Envy Dry & Brittle. Vasen.

Oikea.

En tiedä onko kynsien hajoaminen kuitenkaan ravintoon liittyvää, koska nimetön ja pikkurilli voivat erittäin mainiosti ja etenkin vasemmassa kädessä. Ei mitään merkkejä liuskottumisesta ja kynnet ei napsahtele poikki (tässä vaiheessa voisin koputella kaikki puulasit läpi). Olen siis oikeakätinen. Johtuuko tämä vaan siitä, että käytän kynsiäni liikaa? Miten sitä oppisi kunnolla varomaan kynsiä?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Skirty maanantai 18. tammikuun 2010 at 15:18

    En tiedä kans, mitä tekis. Olen itse nyt ihan kypsä tähän omaan kynsiprojektiini. Vasemmassa kädessä on suht siedettävä tulos, kiitos sen Nailtekin kosteuttavan+vahvistavan ihmemönjän, mutta oikeasta kädestä kynnet liuskoittuu ja katkeilee edelleen. Nyt ostin taas uutta ravintolisää jonka pitäis nimenomaan vahvistaa kynsiä. Hohhoijaa. Enkä tajua, että pitäiskö sitä sitten elää vaan niin että istuu räpylät suorina eikä koske mihinkään. – Viimeksi lohkesi oikean käden peukalonkynsi lauantaina kun _työnsin_ostoskärryjä_ marketissa!!! Haloo? Miten epätoivoiseksi voi tilanne mennä?

  • Reply kiukkupussi maanantai 18. tammikuun 2010 at 21:45

    Minäkin sorruin ostamaan kynsiä ja hiuksia vahvistavaa ravintolisää.. Voikohan tämä johtua etenkin talvella kiusaavasta sähköisyydestä? Mä ainakin olen sellaisella sähkömäärällä ladattu pommi talvisin, että en edes uskalla koskea ostoskärryjen muovikahvoihin. Ja ostoskoripinojen karmaiseva sähkövoima vetää minua etovasti puoleensa. Naulakoista saa kipinöitä sinkoavia sähköiskuja jne. Jos se sormista napsuva sähkölataus jotenkin haurastuttaisi kynttä.

    Jotain mun sähkölatauksista kertoo se, että olin eilen illalla saamassa mieheltä pusua ja ilkikurisena kiukkupussina näytin kieltä. Sain miehen huulistä sähköiskun kieleeni?! Täh!

  • Leave a Reply