Ecotools, Ekokosmetiikka, Meikit, Siveltimet

Ecotools uudistuu juhlavuoden kunniaksi

Ecotools viettää 10-vuotissynttäreitä ja sen kunniaksi brändi uudistuu isolla kädellä. Kaikki siveltimet ja pakkaukset saavat uuden raikkaan ulkoasun. Mukaan tulee uusia siveltimiä ja osassa vanhoja siveltimiä on päivitetty myös siveltimen muotoa. Uudistunut Ecotools löytyy kaupoista kesäkuun alussa, mutta juhlasetti – Limited Edition Anniversary Collection – on jo myynnissä oletkaunis.fi-nettikaupassa!

Settiin kuuluu kuusi sivellintä ja kaunis ruusukultainen kotelo, jota voi käyttää myös telineenä. Tässä on hinta todellakin kohdallaan, koska koko paketin saa vähän päälle kahdellakympillä.

Vierastan valmiita sivellinsettejä, koska niissä on monesti jotain itselle turhia siveltimiä. Ecotoolsin juhlasetti on piristävä poikkeus, koska nämä on kaikki hyödyllisiä sekä tälläiselle konkarimeikkaajalle että vasta treenaavalle aloittelijalle. Esittelyt vasemmalta oikealle.

AIRBRUSHED FINISHING – Olen toistaiseksi kokeillut tätä vain nestemäisen meikkivoiteen kanssa, joka levittyy pehmeästi ja saumattomasti. Tuntuu kasvoilla henkäyksen keveältä.
CONTROLLED SETTING – Sivellin on varsinaisesti tarkoitettu tarkkaan puuterointiin (esim. silmien alta ja nenänpielistä), mutta olen käyttänyt sitä korostusvärille. Juuri sopivan kokoinen ja levittää niin puuterimaisen kuin voidemaisen tuotteen kauniisti.
SPOOLIE – Napakka, mutta ei kuitenkaan yhtään raapiva kulmaharja.
EYE LINER – Klassinen tasapäinen rajaussivellin. Itse tykkään värittää tälläisellä yläsisäluomen, joko käyttäen geeliväriä tai sitten otan kajalkynää siveltimeen (tuntuu sisäluomella paljon lempeämmältä kuin kynä itsessään).
EYE/LIP BLUR – Setistä löytyi myös sivellin, jollaista itselläni ei vielä ollut. Tällä on ihan täydellistä meikata alaluomi, koska pyöreäpäinen pikkusuti sekä levittää että häivyttää luomivärin.
ANGLED CREASE – Varjostussivellin, jolla kuka tahansa saa kauniin varjon luomivakoon. Superhelppo käyttää!

Varret on nopeasti uusiutuvaa bambua, mutta kellertävä väri on vaihtunut todella raikkaan vaaleaksi. Pidän tästä uudesta väristä! Kierrätysalumiinista valmistettu hylsy on nyt väritykseltään huurteisen hopeinen. Varsissa on toisella puolella logo ja toisella siveltimen varsinainen käyttötarkoitus, mutta mikäänhän ei estä käyttämästä suteja juuri siihen mihin ne itsestä parhaiten sopii.

Olen käyttänyt Ecotoolsin siveltimiä lähes koko sen ajan, kun niitä on ollut olemassa. Taisin hankkia ensimmäisen Ecotoolsin vuonna 2009. Näistä uusista siveltimistä olen tykännyt todella paljon – ja myös mielettömistä Ecofoam-meikkisienistä, joista kerron lisää sitten lähempänä kesäkuuta, kun niitä saa jostain. Tässä välissähän siveltimissä oli pronssinen hylsy (yksi update niistä ensimmäisistä versioista), mutta osa sen valmistusvaiheen siveltimistä oli niin sähköisiä, etten pystynyt käyttämään niitä. Olen muutenkin hyvin sähköinen tyyppi, mutta tähän ongelmaan en ollut ennen törmännyt. Nyt siveltimien ”karva” on kuitenkin päivitetty todella laadukkaaksi ja siihen tarraa kaikki puuterimaisetkin tuotteet moitteettomasti kiinni. Suosittelen tutustumaan! :)

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply SariBP tiistai 2. toukokuun 2017 at 07:43

    Uusi ulkonäkö on kyllä tyylikäs, vaikkei se vanhakaan yhtään pöllömpi ollut;) Olisin ostanut mielelläni juhlasetin, ja katselinkin sitä Emotionissa sillä silmällä, mutta siinä on kuitenkin vain pari sivellintä, joille minulla on oikeasti käyttöä, niinpä jäi ostamatta. Täytyy sitten tutustua uutuuksiin paremmin, kun niitä on saatavilla.

  • Reply Ada keskiviikko 3. toukokuun 2017 at 15:10

    Tilasin kaksin kappalein uusia poskipunasiveltimiä. Rakastan! Saan niillä hyvin kevyttä ja kaunista jälkeä, joka on juuri sellaista kuin kaipaankin poskipunasiveltimiltä (käytän myös aurinkopuuterin levitykseen). Tiiviimmillä siveltimillä saan aina vain pelleposket.

  • Leave a Reply