OPI

Meet Me on the Star Ferry!

Pohjalla OPI Nail Envy Dry & Brittle, kaksi kerrosta OPI Meet Me on the Star Ferrya ja kärkiin lisäsuojaksi kolme kerrosta OPI Pink Before You Leapia. Mustat rajaukset tehty niillä kummallisilla teipeillä ja teippien päällä Orlyn Calcium Shieldia suojaamassa Poshen turmelevalta vaikutukselta tarroihin. :)

Meet Me on the Star Ferry on OPIn tämän kevään Hong Kong -kokoelmasta. Jännän värinen, ei oikein violetti, eikä punainen, eikä ruskea. Ehkä hieman luumuinen vaaleanpunaisella shimmerillä? Koostumus todella ohut, sai olla varovainen levittäessä. Jos kynnelle tuli hitunen liikaa lakkaa, niin se lurahti samantien kynsinauhoihin. Litkusta koostumuksesta huolimatta tämä peittää todella hyvin.

Pink Before You Leap on miellyttävän paksua ja antaa kaunista hohtoa, vaikka ei juuri peitä. Hieman tuli kuplia, kun lakkakerroksia alkoi tässä vaiheessa olla aika reilusti. Teippien laittaminen tuntui yllättävän helpolta, vaikka ne ei kovin yhteinäisesti ole, kun kaikkia kynsiä katsoo.. Jos nämä teipit pysyy, niin tilaan näitä ehdottomasti kaikissa väreissä lisää, koska olen ihan käsi koristelulakkojen kanssa!

Lisäystä: teipit pysyivät pari päivää, mutta alkoivat jo ensimmäisenä päivänä mennä hieman kupruille. Ei sitä kukaan muu huomannut, mutta itse sen tietysti huomaa. Veikkaisin tämän johtuvan pikakuivattajasta, pitää testailla.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Skirty maanantai 8. maaliskuun 2010 at 14:16

    Jänskän näköiset nuo tarrat! Itse tein eilen elämäni ekan Konad-tilauksen (2 laattaa, leimasinsetti ja pari lakkaa). Saas nähdä, mitä siitäkin suttaamisesta tulee :-D
    Sulla on kyllä toi kynsien kasvattaminen sujunut paremmin kuin minulla, kävi tässä taannoin hieman köpelösti kaiken muun liuskoittumisen yms. vaivan lisäksi: überstressissä menin ja pureskelin kynsiä… auts!

  • Reply kiukkupussi maanantai 8. maaliskuun 2010 at 18:33

    Nää kynsikuvat tulee aina hieman jäljessä tänne, joten olen melkeen yhtä huonossa jamassa kynsien kanssa nyt. Napsui vähän poikki ja lyhensin kaikki. :D

  • Leave a Reply