Aasialainen kosmetiikka, Bory, Echoice, Ihonhoito, Käsivoiteet, Kasvojen puhdistus, MemeBox, Seerumit, Shara Shara, Silmänympärysvoiteet, Vartalovoiteet, Vella

Memebox Moisturize, moisturize, moisturize!

Memebox-Moisturize-Moisturize-Moisturize

Apua, olin ihan unohtanut yhden Memeboxin! Tässä (toistaiseksi) viimeinen kurkistus korealaisen ylläripaketin sisälle. :) Aikaisemmista bokseista ja ideasta niiden takana voit lukea memebox-tunnisteen alta.

Bory-Q-10-Moisture-Eye-Serum

Bory Q-10 Moisture Eye Serum (30ml / $48)
Hyaluronihappoa, Q10:a, kollageenia, pantenolia, vihreää teetä.. Hyvältä näyttää ja pullo on sy-tuotteeksi valtava. Harmiksi mulla on jo kaksi silmänympärysseerumia korkattuna, niin jouduin laittamaan tämän kaappiin jäähylle. Lotraan tällä sitten talvella. :)

Shara-Shara-Lemon-Honey-All-in-One-Cream

Shara-Shara-Lemon-Honey-All-in-One-Cream-INCI

Shara Shara Lemon Honey All-in-One Cream (200ml / $13)
Olen käyttänyt tätä nyt vartalovoiteena, vaikka paketin mukaan tämä sopisi myös kasvo- ja käsivoiteeksi. Tiedättekö, kun on sellaisia tuotteita, joissa ei varsinaisesti ole mitään vikaa, mutta silti toivoo niiden loppuvan pian? Tämä on sellainen. Ehkä se johtuu sitrustuoksusta, joka huutaa Lemon Juice & Glycerine -voiteita. Ehkä aavistuksen tahmeasta jälkitunnusta. Perusjees.

Bory-Aqua-Calming-Cream

Bory Aqua Calming Cream (70g / $54)
Voide lupaa vähetää punoitusta ja pehmentää ärtynyttä ihoa. HYVIN jännä koostumus. Purkissa tämä on yksi iso geelihyytelömöykky, sormelle ottaessa koostumus näyttää ihan silikonitahnalle ja kasvoille levittäessä tämä sulaa salamannopeasti lähes vesimäiseksi. Ohje neuvoo sopivaksi määräksi ”1 to 2 dollops”, joka kertonee jotain koostumuksesta. :D Kaikesta outoudesta huolimatta; tykkään!

Vella-Fresh-Creamy-Soap

Vella Fresh Creamy Soap (100ml / $24)
En ole vielä korkannut tätä puhdistusvaahtoa. Purkki vaikuttaa hieman epäkäytännölliseltä pakkaustavalta, mutta mukana tuli sentään spaatteli. Tämä sisältää mm. aasin maitoa (whaat?).

Echoice-Pure-Lily-&-Shea-Butter-Hand-Therapy

Echoice Pure Lily & Shea Butter Hand Therapy (60g / $2)
Tätä käsivoidetta ei ole hinnalla pilattu. :D Odottelee myöskin vuoroaan.

Kokonaisuutena boksi oli hyvä, mutta puhdistussaippua oli outo valinta, kun tämä kuitenkin oli kosteusboksi. Sen tilalla olisi voinut olla vaikkapa joku kosteussuihke. :) Mulla on ikävä näitä bokseja. Lompakko on nykytilanteeseen varmaan ihan tyytyväinen, mutta toivon silti kansainvälisten toimitusten tulevan takaisin. Mites te?

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jenna sunnuntai 9. elokuun 2015 at 17:48

    Aasin maito on viime talvesta (?) lähtien hunajan, mayu (horse cream mikä lie) ja vuohen maidon ohella ollut Korean ihonhoidossa ja kosmetiikassa ”IT”. Noi kaikki on käsittääkseni todella kosteuttavia ja ravitsevia tuotteita, joita on korean kauneus- ja kosmetiikka-aiheisissa TV-ohjelmissa tullut vastaan koko aika.

    Ehkä tosta syystä tuli putsari, jossa aasin maitoa?

    • Reply Myy keskiviikko 12. elokuun 2015 at 21:17

      Voi hyvin olla :)

    Leave a Reply