Apteekkikosmetiikka, Eucerin, Ihonhoito

Helpotusta talvikäsille

Kun näin tämän tuotteen jossain mainoksessa, tuli välitön ”MIKSI KUKAAN EI OLE TEHNYT TÄLLÄISTÄ AIKAISEMMIN?” -reaktio. Eikun seuraavalla apteekkikäynnillä testiin. Yhden tyhjentyneen pullon jälkeen kipitin ostamaan toisen.

Eucerin-Hand-Wash-Oil

Olen talvisin suihkuöljyjen suurkuluttaja, joten totta kai olisi loogista pestä rutikuivat kädetkin pesuöljyllä. Ei tällä maailmaa pelasta, mutta pesuöljy helpottaa käsien oloa huomattavasti enemmän kuin normaali pesuneste. Jopa siippa on tykästynyt tähän, vaikka hän aikaisemmin ihmetteli, että miksi meillä ei ole kaikissa käsisaippuapulloissa yhtä tehokasta kamaa kuin keittiössä. Eli todella pesevää marseillesaippuaa.

Ainoa pieni hämmennys tulee tuotteen tuoksusta. Minua se ei haittaa yhtään, koska olen tuoksutyyppi ja tämä tuntuu nenääni yllättävän samanlaiselta L’Occitanen klassikkokäsivoiteen kanssa. Tuoksu on parfyyminen ja vähän mummoinen. Se vaan tuli ihan yllätyksenä, koska jotenkin pääni oletti apteekkituotteen olevan tuoksuton.

Hintaa pullolla on noin kahdeksan euroa (esim. Apteekkituotteet.fi). Kalliihkoa käsisaippuaksi, mutta ei voi mitään. En voi enää olla ilman.

Onko joku muu ehtinyt ihastua tähän? :)

Postaus sisältää mainoslinkin.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Kieloeveliina sunnuntai 20. joulukuun 2015 at 08:16

  Mahtavaa! Kiitos kun jaoit tämän, menen heti ostoksille! Käsirasvaa kuuu litratolkulla, mutta kun on tämmöinen himopesijä, niin voiteet valuu viemäristä alas, ja kädet ovat koko ajan ohan korput.

 • Reply Petra / Viilankantolupa sunnuntai 20. joulukuun 2015 at 10:23

  Oho, multa on ihan mennyt ohi tällainen – todellakin kokeilen! Vaikka just vastikään ostin hullun kalliit saippualautaset, jotta saan kaikki ihanat palasaippuat esille.. :D Mutta silti, öljysaippua! Kyllä!

 • Reply Tiahaar sunnuntai 20. joulukuun 2015 at 13:18

  Kiitoksia vinkistä. Mulla kans kuivaa kädet ”talvella” tosi paljon, joten tätä täytyy testata. Lushin palasaippuat ovat olleet hyvä keino estää pahin kuivuminen (joulun Snow Cake on ihan parasta), mutta tämä on varmaan vielä tehokkaampi.

 • Reply Johanna sunnuntai 20. joulukuun 2015 at 20:34

  Eucerinin suihkuöljystä löytyy myös hajusteeton versio, tosin 400 ml pakkauksessa, jos tuoksu tökkii :)

  http://www.yliopistonverkkoapteekki.fi/epages/KYA.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/KYA/Products/TE2124386

 • Reply Johanna sunnuntai 20. joulukuun 2015 at 21:07

  Eucerinin suihkuöljystä löytyy hajusteeton versio, tosin 400 ml pakkauksessa, jos tuoksu tökkii :) Suihkuöljy käy mainiosti myös käsien pesuun ja kauniimpaa lavuaarin pulloa kaivatessa tuosta voi täyttää johonkin kestopulloon.

  http://www.yliopistonverkkoapteekki.fi/epages/KYA.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/KYA/Products/TE2124386

 • Reply OutiS maanantai 21. joulukuun 2015 at 12:38

  Kiitos vinkistä! Tuleekin tarpeeseen, suvussa monta kuivakäpäläistä. :)

 • Leave a Reply