Ahava, Bernard Cassiere, Burt's Bees, Clarins, Ekokosmetiikka, Greenland, Huulimeikit, Huulivoiteet, Kasvojen puhdistus, Kasvokuorinnat, Kasvovoiteet, LivBox, Öljyt

Elokuun LivBox

Elokuun boksi oli yritetty jakaa reissumme aikana, joten pakettikortti odotteli eteisessä. Hain laatikon heti kauppareissulla ja se oli taas vaihteeksi kokenut kovia. Yhtenä kappaleena se sentään oli, mutta kolhuja ja ruttuja riitti. Eikä boksia oltu edes teipattu kiinni?!

Sisältö oli ihan jees, vaikka tuotteet alkaa hieman toistaa itseään. Kosteuvoiteita on tullut tänä vuonna monta. Kaipaisin vaihtelua ja vaikka seerumeita. Toivoisin myös lisää meikkejä, muutakin kuin huulikiiltoja. Mutta viime kuun hiuspettymyksen jälkeen olin kyllä tyytyväinen tähän. :)

Ahava Time To Hydrate Essential Day Moisturizer (15ml) tuoksuu ihan älyttömän tutulta ja hyvältä, vaikka en ole koskaan kokeillut Ahavan tuotteita. Tuntui levittyvän kämmenselälle helposti, vaikka koostumus ei ole ihan ohut. Tässä ihotyyppi osui kohdilleen.

Bernard Cassiere Chocolate Anti-Stress Care Cocoa Beans Peeling (15ml) menee minulle sinne ”koskaan kuullutkaan” -osioon. Joku hoitolamerkki ilmeisesti? Tuubi on sinetöity, mutta silti kaakao tuoksuu läpi. Olen juuri löytänyt pari loistavaa rakeellista kuorintaa, joten en ole tämmöisen tarpeessa. Enköhän tämän silti kokeile, vaikka vaan tuoksun takia. :)

Burt’s Bees Lip Shine (14g) sävyssä 020 Blush on ihan kiva. Kuva vääristää sävyn voimakkaammaksi kuin minä se oikeasti on. En kauheasti käytä huulikiiltoja, vaikka niitä on kertynyt varastoihin melko paljon. Incin perusteella tuote vaikuttaa tarpeeksi hoitavalta ajaaksen asiansa huulirasvana, toivottavasti vaan ei ole tahmeaa. Tykkään kyllä Burtista merkkinä!

Clarins Gentle Foaming Cleanser (20ml) on suunnattu sekaiholle, joten profiili ei ihan osunut. Ilmeisesti osalla on tämän tilalla tullut Vichyn puhdistusvaahto? LivBoxin sivuille ei vielä oltu päivitetty tämän kuun sisältöä, joten en päässyt tarkistamaan. Tykkään kyllä käyttää puhdistuksen kakkosvaiheessa vaahtoavia tuotteita, joten varmasti tämän käytän, kunhan ei pese ihoa liian natisevaksi.

Greenland Apple Body & Massage Oil (100ml) tuoksuu ihan omenakarkilta! Tykkään talvisin käyttää vartalolle öljyjä, enkä ole juurikaan testaillut ekoversioita, joten tämä oli positiivinen ylläri. Ja koska aina jaksan muistuttaa; kannattaa levittäessä sekoittaa öljyä kämmenellä loraukseen kasvovettä. Levittyy ja imeytyy niin paljon helpommin ja nopeammin.

Mitäs te tykkäsitte tämän kuun boksista?

Ukkospilvi pään päällä jyristen tähän lisäyksenä, että näemmä osa on saanut Clarinsin putsarista 75ml vetoisen, kun osa tämän 20ml. Se, jos joku on epäreilua! Ymmärrän, että edullisempi Vichyn putsari on ollut 50ml, mutta että samasta tuotteesta jaossa on noin merkittävästi poikkeavia kokoja! Siis mitä helvettiä, todella epäreilua toimintaa. Voisin katkaista tilaukseni tähän. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Mohn lauantai 10. elokuun 2013 at 22:46

  Kyllä minua harmitti jo se pieni hintaero mikä Clarinsin 20 millin ja Vichyn 50 millin välillä oli, mutta tuo, että toisille on mennyt Clarinsilta 75 ml tuubi, sai kyllä v-käyrän kunnon nousuun ja harkintaan meni tilauksen katkaisu täälläkin. Minusta noiden lootien pitäisi olla kaikille saman arvoisia, oli sisältö sitten mikä tahansa.

  • Reply Myy lauantai 10. elokuun 2013 at 23:14

   Mä olin jo todella tympääntynyt siitä 10ml tuoksu vs. kolme tuoksunäytettä -jutusta, mutta salaa tyytyväinen siitä, että sain itse sen yhden isomman tuoksun. Nyt kiukuttaa ihan kunnolla!

 • Reply Rosé sunnuntai 11. elokuun 2013 at 07:53

  Clarins Gentle Foaming Cleanser pesee todellakin natisevaksi ja suklaakuorinta oli koostumukseltaan i-ha-na. Kerrankin tarpeeksi paljon ja tarpeeksi pieniä rakeita!

  • Reply Myy sunnuntai 11. elokuun 2013 at 10:49

   Oi ihana kuulla! Sitten ainakin suklaakuorinta jää omaan käyttöön :) Clarinsia taidan vaan kokeilla ja siirtää Miehen käytettäväksi.

 • Reply Anonymous sunnuntai 11. elokuun 2013 at 08:24

  Itse sain rasvaisen sekaihon omaavana sen Vichyn putsarin eli olisi mielenkiintoista tietää, millä perusteella näitä tuotteita jaetaan. Ilmeisesti ei ainakaan kauneusprofiilin perusteella!

  Ja tosiaan kaikkien kannalta epäreilua, jos osa porukasta on saanut 75ml tuubin Clarinsin putsari. Hintaero Clarinsin 20ml näytteeseen ja Vichyn 50ml pulloon on kuitenkin kolminkertainen…

  • Reply Myy sunnuntai 11. elokuun 2013 at 10:49

   Taidettu aika randomilla heitellä nuo putsarit. :/

  • Reply Anonymous sunnuntai 11. elokuun 2013 at 15:01

   Livboxin fb-sivulta käy ilmi, että elokuun boksit oli kaikki ensin pakattu, suljettu ja vasta myöhemmin osoitetietotarroitettu – täysin sattumanvaraista siis. Kauneusprofiili oli yksi niitä syitä, miksi itse olen jatkanut tilausta, mutta se, että sitä ei käytetä tuotteita valittaessa, tuntuu tosi kurjalta ja vähän huijaukseltakin.

   Tuo Clarins-kokoero on ihan älytön juttu, olisi sitten ollut ison tuubin sijaan edes pari mini-Clarinsia. Ärsyttää melkein yhtä paljon kuin se taanoinen hajuvesinäyte-sotku. Silloin sain sen 10ml pullon, mutta olisin ollut ihan järjettömän pettynyt päinvastaisesta! Clarinsia en saanut ollenkaan, mikä harmittaa siksi, että se olisi varmasti sopinut iholleni Vichyä paremmin.

 • Reply Juille sunnuntai 11. elokuun 2013 at 16:13

  Muakin raivostuttaa tuo Clarins-juttu suunnattomasti! Siis ymmärrän, että kun bokseissa ei ole kaikilla samoja tuotteita niin toki siis voivat olla jonkin verran eriarvoisia, mutta hei please, ei samasta tuotteesta voi olla kahta eri kokoa?!? Ylittää mun käsityskyvyn, että missä mielenhäiriössä ovat tämän ratkaisun tehneet..

 • Reply Tiia maanantai 12. elokuun 2013 at 07:56

  Minä sain myös tuon minikokoisen tuubin ja harmittaa kyllä :/ Kyllä siihen tilalle olisi edes jotain pitänyt laittaa kompensoimaan hintaeroa kun kyse on kuitenkin ihan samasta tuotteesta.

 • Leave a Reply