ELF, Huulimeikit

ELF Lip Primer & Plumper

ELFin Lip Primer & Plumperin ideana on tarjota samasta puikosta huulille pulleutta ja pohjustus. Eihän nämä ikinä oikeasti toimi?

Ei niin. Primer näyttää ihan peitepuikolta. Kuivakkaa ja yllättävän voimakkaan väristä. Näyttää ihan siltä, että huulilla olisi peitepuikkoa. Moni olisi voinut tykätä tästä kultaisessa nuoruudessaan, jolloin peitepuikkohuulet oli se juttu. ;) En kovin paljoa huulipunia käytä, mutta kokeilin tämän päälle voimakaspigmenttistä huulikiiltoa. Näytin siltä, että huulillani olisi.. no, peitepuikkoa ja huulikiiltoa. Ei näin.

Plumper on väritöntä ja tuoksuu todella voimakkaasti kanelilta. Vetäisin tätä ensimmäisellä kokeilulla sen kummemmin miettimättä tuhdin kerroksen hieman rohtuneille huulilleni. Ai prkl sitä kirvelyä ja polttelua! No, sehän näissä on tarkoituksena, että tuote ärsyttää huulia, verenkierto voimistuu ja huulet turpoavat. Koostumus on miellyttävän huulirasvamainen. Alahuuleni on ihan tarpeeksi pullukka, joten se ei tätä tarvitse, mutta säälittävälle ylähuulelleni olen muutamia kertoja kokeillut. Kai tästä vähän on apua. En vain juurikaan pidä kanelista, joten tuoksu aiheuttaa ongelmia.

Katsokaa nyt: peitepuikkoa! Primer tuo iholle vain aavistuksen kiiltoa.

Molempien INCI. Kuvittelenko vaan, vai onko nämä väärinpäin? Yllättävänkin samat aineet, mutta mitä tuo Cinnamon Extract tekisi Primerissa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anonymous keskiviikko 2. helmikuun 2011 at 19:44

    On kai jo vähän myöhässä tämä kommentti, mutta laitan kuitenkin.

    Tuon primerin kanssa vähemmän on enemmän, eli tarkoitus ei ole sitä sutia huulille kuin huulirasvaa, vaan käyttää vähän niinkuin peitepuikkoa. Eli sipaisu ja blendausta ennen huulipunaa. Toimii ainakin ihan kohtalaisesti mulla, eikä tule mitään aavehuuli-efektiä. :)

  • Reply Myy keskiviikko 2. helmikuun 2011 at 22:22

    Täytyy kokeilla uudemman kerran. :) Mun huulet taitaa vaan olla liian kuivat tuolle.

  • Leave a Reply