Body Shop, Lancôme, Maybelline, NYX, Silmämeikit

Hempeilyä

Arkimeikki, jonka pohjustuksena ainoastaan mineraalipohja. Kuvista katsoessani ymmärrän pohjustusvoiteen tarpeen, koska värit näyttävät todella hailakoilta. Missä viipyy minun UDPP! Eiköhän sitten tule enemmän meikkikuvia.. Kuvien ottamisesta oli myös se hyöty, että tajusin edellisiä kuvia räpsiessäni kulmieni muodon salakavalasti läskistyneen. Nyt on kulmatkin kunnossa!


Käytetyt tuotteet löytyy tarkemmin alemmasta kuvasta. :) Liikkuvan luomen sisänurkassa NYXin solo-luomiväriä, ulkonurkassa Body Shopin. Luomivaossa pinkkiä NYXin paletista, kulmaluulla Lancômen Blush Subtil. Alaluomella molempia NYXin sävyjä. Rajaukset tehty sekä mustalla Lancômen Artlinerilla (loppui kesken meikin!) että hätäpaniikissa mustalla Maybellinen Line Definerillä. Rajauksen päällä Body Shopin luomiväriä, koska kuivahtanut jälki oli nihkeän näköistä. Ripsissä Elisabeth Ardenin Lash Optimizer ja Double Density, kulmissa Body Shopin kulmaväriä.


– NYX The Caribbean Collection -paletti, I Dream Of Barbados
– NYX Eyeshadow, Golden pink Pearl
– The Body Shop Eye Colour Matte, 04 (Miksei näillä ole nimiä? Ja tämä ei ole mattaa nähnytkään!)
– Lancôme Blush Subtil Shimmer, Rose d’Antan (Mikäli sain kuluneesta tekstistä oikein selvää)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply