Lifestyle, Meikit, Minä

Mitä laukusta löytyy?

Laukku-01

Edellisesta laukkukaivelusta onkin tovi aikaa. Mulla on kierrossa kolme erilaista laukkua ja tämä vaalea nahkainen Selected Femme on niistä suurin. Se syö ihanan määrän tavaraa ja sinne mahtuu kaiken muun lisäksi niin vesipullo kuin eväsrasiat. Kätevää!

Laukku-02

Laukusta löytyy kaksi meikkipussia (huulimeikeille oma ja muulle sälälle toinen), lompakko ja pieni olkalaukku, jota käytän töissä.

Laukku-03

Irtonaisena laukussa on passi (mulla ei ole muita henkkareita), kotiavaimet (mintunvihreällä possulla), peili, näemmä yksi e-shisha, bussilippu, työavaimet, Pectus-aski (tyhjä tietty) ja puhelimen laturi. Passi ja laturi pyörii pohjalla, mutta muut pikkujutut on erillisessä taskussa laukun sisällä. En edes tarvitse enempää taskuja, tämä toimii hyvin näin. Kuvasta unohtui puhelin, joka toki on myös siinä samassa taskussa.

Laukku-04

Lompakon pidän siistinä. Näette myöhemmin miten se tapahtuu.. Ainoa kuulumaton asia on toi strepsilsnäyte.

Laukku-05

Pikkulaukku kulkee töissä mukana ja iso jää pukkariin. Taskullisena päivänä (eli ehkä kerran kuussa) voin jättää tämän pois, mutta vain parissa mekossa on tarpeeksi isot taskut puhelimelle. Miehillä on niin paljon helpompaa! Mukana kulkee puhelimen lisäksi pastilleja, puuteripaperia, pankkikortti, pari Robert’sin leimakorttia (mmmm kahvia) ja huulimeikkipussista otettu päivän punaustuote. Nimikyltti on toki töissä ollessa rinnassa, mutta säilytän sitä laukussa, ettei se huku.

Laukku-06

Yleismeikkipussi on Guerlainin ja sain sen tänä keväänä kylkiäisenä. Hyvä koko, malli ja toistaiseksi vielä nätti ulkokuori ennen kuin se likaantuu laukussa. Tämän pussin sisältö pysyy hyvin vakiona ja mukana on vain tarpeelliset jutut. Sieltä löytyy bareMineralsin puuteri ja Ecotoolsin sivellin sille, Essien pieni väritön kynsilakka (jos sukkikset hajoaa), silmätippoja, kynsiviila, hammastikkuja (vihaan roskia hampaissa), särky- ja närästyslääkettä sekä Clarinsin ja Caudalien käsirasvat.

Laukku-07

Huulimeikkipussi on NARSin ja se tuli muutaman punakynän mukana toissa kesänä. Sisältö vaihtelee fiiliksen mukaan ja yleensä siivoan (eli tyhjennän) tämän siinä vaiheessa, kun sisään ei mahdu uusia punia. Sitten niitä taas kertyy käytön mukaan ja ollaan lähtöpisteessä. Nyt pussissa on..
– Neljä rajauskynää, joista kolme MACin ja  yksi IsaDora
– MACin huuliprimeri (ihan ässä mattapunien kanssa) ja Carmexin huulirasva
– Diorin Lip Glow, MACin huulikiilto ja YSL:n huuliöljy
– Viisi huulipunaa: Sharasharan tummanpunainen crayon-kynä, NARSin kirkkaanpunainen mattapuna, Sensain kaikkeen sopiva pelastaja ja kaksi pinkkiä MACia

Laukku-08

Ja sitten ne loput pohjalla pyörivät asiat, joiden takia lompakko on siisti.. Pari käytettyä nenäliinaa, MONTA kuittia, marsipaanipatukan käärefolio ja 50 senttiä. Oli myös irrallisia Pectus-pastilleja, mutta saatoin syödä ne kuvatessani. Kuittien perusteella olen ostanut lampun, uuden kuukupin ja neljä pulloa viiniä sekä käynyt passikuvassa, matkustanut bussilla unohdettuani ladata matkakorttia, ladannut matkakorttia ja syönyt Sognossa (oli todella hyvää).

Mitäs tykkäsitte? :)

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Nella / Neiti Minttukihara lauantai 18. huhtikuun 2015 at 19:01

  Kiinnostava postaus, kiva tirkistellä mitä muitten laukuista löytyy ;) Mulla ei kyllä löydy laukusta yleensä mitään meikkejä, en oikeastaan korjaile meikkiä päivän aikana joten kosmetiikan suhteen mennään käsi- ja huulirasvalla.

  • Reply Myy sunnuntai 19. huhtikuun 2015 at 13:30

   Näitä on aina kiva lukea. :) Vähän kuin kurkistelisi muiden peilikaappeihin!

 • Reply Niina lauantai 18. huhtikuun 2015 at 19:22

  Hii! Ihana postaus. Saatan vohkia idean jossain vaiheessa, jos et suutu. :P Sulla on kyllä kadehdittavan hyvässä järjestyksessä kaikki!

  • Reply Myy sunnuntai 19. huhtikuun 2015 at 13:31

   Saa ehdottomasti voihkia! :) Saatan olla aika järjestelmällinen ihminen..

 • Reply Ilona lauantai 18. huhtikuun 2015 at 19:44

  Ihana postaus!! Mun täytyy tehdä tää kanssa, saan samalla syyn siivota laukun. Ja vaihtaa sitä. Nykyinen hajoaa käsiin millä hetkellä hyvänsä.

  • Reply Myy sunnuntai 19. huhtikuun 2015 at 13:31

   Joo tuli hyvin samalla siivottua noi kaikki kuittiroskat pois. :)

 • Reply Jonna H. lauantai 18. huhtikuun 2015 at 20:12

  Kunnioitettava huulimeikki määrä. :D

  • Reply Myy sunnuntai 19. huhtikuun 2015 at 13:32

   Niitä helposti kertyy.. :D

 • Reply Salla lauantai 18. huhtikuun 2015 at 20:44

  Toi Narsin pussukka!!! <3

  • Reply Myy sunnuntai 19. huhtikuun 2015 at 13:32

   Se on ihana, mutta mua salaa harmittaa, että ne huulet on siniset eikä esim. pinkit!

 • Reply Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi lauantai 18. huhtikuun 2015 at 21:25

  Mulla on kyllä niin vähän tavaraa laukussa :D. Laukustaa löytyy vain lompakko, pieni pussukka huulimeikeille ja pastillirasia.

  • Reply Myy sunnuntai 19. huhtikuun 2015 at 13:33

   Oho, sähän oot minimalisti! :D

 • Reply Julia sunnuntai 19. huhtikuun 2015 at 12:07

  Nää laukun sisältö -postaukset on aina kivoja. :) Olen viimeksi tehnyt vanhassa blogissa, pitäis tehdä taas pian. Mulla kulkee välillä paljonkin meikkejä mukana, nimim. bussimeikkaaja… :D Yritän olla järjestelmällinen laukun suhteen, mutta kyllähän siellä kaikkea tulee raahattua.

  • Reply Myy sunnuntai 19. huhtikuun 2015 at 13:33

   Tee ihmeessä, odotan innolla! :)

 • Reply Martina sunnuntai 19. huhtikuun 2015 at 12:24

  Mä tykkään näistä tosi paljon :)

  Tuli mieleen, että montako kertaa sultä kysytään töissä sun nimestä? :) Välillä mun(kin) nimikyltti aiheuttaa tavailua töissä.. :P

  • Reply Myy sunnuntai 19. huhtikuun 2015 at 13:34

   Kyllä siitä aina välillä kysytään, mutta ei onneksi päivittäin. Yleisin reaktio on ”Siis onko sun nimi oikeesti Myy?!”, mihin tekisi aina mieli vastata jotain urpoa. :)

  Leave a Reply