Biotherm, Dermosil, Diago Dalla Palma, Ekokosmetiikka, Greenland, Ihonhoito, Jalkavoiteet, Käsivoiteet, Kasvojen puhdistus, Kasvonaamiot, Kasvovedet, Kasvovoiteet, Loppuneet, Lumene, LV, Misellivedet, My Beauty Diary, Öljyt, Philosophy, Sensai, Silmänympärysvoiteet, Suihkugeelit, Vartalovoiteet

Huhtikuun loppuneet

04-Apr-Empties-01

Huhtikuussa tyhjeni vähän pienempi kasa purkkeja, mutta silti ihan hyvä määrä. :) Tässä lopulliset tuomiot tuotteista.

04-Apr-Empties-02

Biotherm Biosource Cleansing Micellar Water (400ml) / Biothermin miselliveden ostin viime syksyn Hullareilta. Se oli hyvää ja toimivaa, muttei vetänyt vertoja Biodermalle. Pullon käytti kyllä ihan tyytyväisenä loppuun. Miinusta tulee hieman nahkeasta pinnasta, joka iholle jää (haluan miselliveden olevan tuote, joka ei jätä ihofiilistä). Tuoksu oli mieto ja neutraali. Perinteinen pumppupullo toimi, mutta pystypumppu olisi kätevämpi nestemäiselle tuotteelle.
My Beauty Diary Strawberry Milk Mask (23ml) / Kangasnaamiot on ihania, mutta päästyäni hydrogel-naamioiden makuun, tuntuu nämä vähän tylsiltä. ;) Loistotuote joka tapauksessa ja pitäisi ehdottomasti käyttää viikoittain.
Sensai Silk Moisture Supply Eye Cream (15ml) / Pehmeää, täyteläistä, liukuvaa, tuhdisti kosteuttavaa. Erittäin miellyttävä silmänympärysvoide. Suosittelen (hyvin) kuivaihoisille. Tykkäsin paljon. Pumppupullo annostelee vähän reilun puoleisesti. Pumpun saa kierrettyä auki, joten viimeiset jämät saa kaavittua pullon sisältä spaattelilla. :)

04-Apr-Empties-03

LV Täyteläinen Jalkavoide (75ml) / LivBoxista aikoinaan tullut jalkavoide pääsi yllättämään! Ajattelin alkuun tämän olevan niiiiin tylsä, mutta itse voide olikin ihanan täyteläistä ja hyvin kosteuttavaa. Käytin yövoiteena myös käsille. Tuoksuttomuus on tietyllä tapaa hyvä asia, mutta jäin silti kaipaamaan tuoksua.
Diago Dalla Palma 51+3 Hyalu Complex Moisturising 24 Hour Active Cream (15ml) / Näytekokoinen nimihirviö oli miellyttävä ja mukavasti kosteuttava, mutta ei ikävä kyllä jäänyt millän tavalla mieleen. Neutraali tuoksu, helposti levittyvä koostumus ja miellyttävä jälkituntu, mutta silti en varmaan 2kk päästä muista tästä mitään. Enkä tiedä miksi. Joskus niin vain käy.
Shiseido vaihtokumi / Kirjataan nyt sitten kaikki. Kesti käytössä vuoden (Shu Uemuran taivuttimissa), joka on mun voimallisella taivutusmetodilla aika vakio.

04-Apr-Empties-04

– Lumene Birch & Honey Body Lotion (225ml) / Peruskiva perusvoide. Kyllähän tällä rasvasi, mutta tykkäsin pinkistä marjaversiosta paljon enemmän. Aika kevyt, sopinee paremmin kesäkäyttöön. Ei aiheuttanut ongelmia, vaikka olen koivulle allerginen.
Philosophy Raspberry Sorbet Shower Gel (480ml) / Tämä hautoi aikansa kaapissa, kun ajattelin vadelmaisen tuoksun olevan tylsä. Vielä mitä! Sokerinen vattu oli todella herkullinen. Voisin ostaa näitä muitakin, jos omistaisin kylpyammeen. Suihkugeelinä valtaisat tonkat on turhan isoja (jolloin tuoksuun kyllästyy) ja tykkään öljyisistä koostumuksista enemmän kuin näistä pesevistä perusgeeleistä.

04-Apr-Empties-05

– Greenland Apple Body & Massage Oil (100ml) / Raikkaan omenainen öljy oli hyvin tuhtia. Sanoisin, että hierontaöljyt erikseen ja kuivaöljyä kosteutuskäyttöön, kiitos. Tämä tuli joskus LivBoxista.
Dermosil Vitamin E Facial Toning Lotion (250ml) / postaus / Käytin loput pullosta tuon Greenlandin öljyn emulgoimiseen, jotta se olisi miellyttävämpi käyttää. Paksu kasvovesi sopi myös siihen tarkoitukseen hyvin.

Diago Dalla Palma ja Philosophy saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Petra/Viilankantolupa tiistai 5. toukokuun 2015 at 10:11

  Ihanaa miten sitä joka kerta vähän hätkähtää kun lukee sanan ”vattu”. :D Vartaloöljyn emulgoiminen kasvovedellä kuulostaa mun asteikolla kokolailla nerokkaalta. Kasvoille olen saman tajunnut tehdä, mutta että vartalolle kans..vaaaaau!

  • Reply Myy tiistai 5. toukokuun 2015 at 19:47

   Vähän kun laajentaa kuvakulmaa, niin vartalo mahtuu mukaan! <3

 • Reply Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi tiistai 5. toukokuun 2015 at 11:56

  Mulla on jäänyt tuo LV jalkavoide kaappiin pyörimään, koska ulkoasu ei erityisemmin houkuta, mutta tosiaan tuohan sopi myös käsille :)

  • Reply Myy tiistai 5. toukokuun 2015 at 19:48

   Yökäytössä hyvä käsivoide :)

 • Reply Jonna H. tiistai 5. toukokuun 2015 at 12:45

  Mä rakastan tota ddp:n kosteuttavaa voidetta, mulla on menossa jo toinen purkki sitä. :p

  • Reply Myy tiistai 5. toukokuun 2015 at 19:48

   Hö, miten mä en syttyny sille!

 • Reply Niina tiistai 5. toukokuun 2015 at 17:50

  Haa! Siis kasvovedellä voi blandata liian tujua voidetta? Nerokasta!

  • Reply Myy tiistai 5. toukokuun 2015 at 19:43

   Een sekottaisi voiteeseen. Mutta öljyihin kyllä! Ja siis öljy + kasvovesi sekaisin kämmenellä levitysvaiheessa eli ei saa kaadella sekaisin pulloon. :)

 • Reply Liisa tiistai 5. toukokuun 2015 at 21:32

  Haaaa, miten hauskaa että ollaan ihan yhtäaikaa ostettu tuo Biothermin misellivesi, ja kulutettu se vielä semiyhtäaikaisesti loppuun :D <3

  • Reply Myy tiistai 5. toukokuun 2015 at 21:44

   o/

 • Reply Heidi B keskiviikko 6. toukokuun 2015 at 14:41

  Mä en syttynyt sitten ollenkaan tuolle vadelmasorbetille, mun mielestä se oli vaan tylsä ja jotenkin hajuton ja mauton. Outoa sinällään sillä vadelma on mun lempparimarja heti mansikan jälkeen. Toisaalta, en mä kyllä tykkää mansikastakaan kosmetiikassa..

  • Reply Myy torstai 7. toukokuun 2015 at 14:29

   Mansikka kosmetiikassa on mullekin ihan nonono.

  Leave a Reply