Aasialainen kosmetiikka, Bobbi Brown, Clinique, Herbina, Kasvojen puhdistus, Kasvonaamiot, Kasvovedet, Kasvovoiteet, Loppuneet, Lush, Olay, Öljyt, Sana, Silmänympärysvoiteet, Soap & Glory, Vartalovoiteet

Tammikuun loppuneet

Sana Hadanomy Collagen Lotion (200ml) / Supersöpö geelimäinen kosteuttaja. Oikeen hyvä, mutta tykkäsin saman sarjan suihkepulloversiosta enemmän, koska se oli hieman ohuempaa geeliä. Tämä oli aavistuksen liian paksua makuuni.
Herbina Fresh Biodegradable Rose Tonic (200ml) / Sekaihon kasvovesi. Kuivaihoiselle nounou. Lue postaus!

Olay Total Effects Day Moisturiser (15ml) / Pistin boksista tulleen näytteen suoraan Miehen käyttöön, kun ihoni on kiukutellut aikaisemmille Olayn tuotteille. Mies ei kommentoinut millään tavalla, jos ei lasketa toteamusta rasvan loppumisesta. Kertonee jotain. :)
Clinique All About Eyes Rich (5ml) / Niin, se kuuluisa. Ihan kiva, aika jees, jepajee. Lue postaus!

Être Belle Collagen & Aloe Vera Hydro Eye-Pads / Tammikuun boksissa tulleet naamiolaput oli hyviä, mutta täytyy myöntää, että Dermosilin vastaavat vie voiton. Ne vaan tuntuivat paljon pehmoisemmilta. Lue postaus!
Bobbi Brown Extra Balm Rinse (näyte) / Aloin kirjottamaan tähän pikaista arvostelua, mutta se alkoi tuntumaan liian tutulta. Hetkinen, missä mä olen tästä muka kirjoittanut? No, näemmä sivusin Bobbi-postauksessa. Lopputuloksena olen tyytyväinen, etten ostanut purkkia sokkona. Tämä tuntui liian kitkaiselta, eikä levittynyt kasvoille niin pehmeästi kuin muut kokeilemani öljyt, balmit ja voiteet. En siis uskaltanut hieroa silmiin, osasyynä myös hyvin voimakas sitruunainen tuoksu, joka on kyllä purkista nuuhkiessa huumaavan ihana, mutta kasvoille hieroessa aika stydi. Lue postaus!

Nivea Smooth Caring Body Lotion (30ml) / LivBoxista tullut näyte riitti kolmeen pikaiseen rasvaukseen. Perusniveaa. Kosteutus ihan jees, tuoksu tuttu turvallinen ja lopputulos seiskapuol.
Helosan Orginal (100g) / Niveaa halaileva Helosan-tuubi on aika turha. Ostin sen kaksi vuotta sitten kokeillakseni riittäisikö se sillä kertaa tatuoinnin rasvaukseen (ei riittänyt) ja käytin pikkuhiljaa loppuun jalkavoiteena. Seuraavan tatuoinnin hoidan sheavoilla tai kookosöljyllä, perkele.

My Beauty Diary Strawberry Milk Mask / Mansikkamaito on MBD:n kangasnaamioiden aatelia! Tämä on vielä supersöpö Hello Kitty LE (öh, jostain parin vuoden takaa).
Kosé Softymo Nose Clean Pack / Viimeinen musta nenälappu meni. En ole vielä tilannut uusia, täytyy tarkkailla tarvitseeko nokkani kuukausittaisen pahoinpitelyn. Lue postaus!

Soap & Glory Whipped Clean Shower Butter (250ml) / Yksinkertaisesti: ihana tuote! Lue postaus!
Monoï Tiki Tahiti Tiare Oil (120ml) / Tilasin tämän aidon (eli kookosöljyssä killuu tiare-kukka) monoï-öljyn joskus iHerbista. Tuoksui hyvälle ja tykkään kookosöljystä ihonhoidossa. Vähän tuo kukkakikkare kyllä häiritsi. :D

Lush Dreamtime Bath Melt & Honey Bee Bath Bomb / Kylvin reissussa kahdesti. Lushin kylpysulat vie voiton pommeista. Niistä tulee ihana maitomainen kylpy, joka hellii ihoa. Tämän rauhoittavan dreamtimen lisäksi olen testanut mangoisen palan, sekin oli todella hyvä! Hunajainen kylpypommi tuoksui kyllä hyvältä, mutta värjäsi veden pissan väriseksi ja jätti rumat rannut ammeeseen.

Jouduin heittämään roskiin kolme voidemaista poskipunaa. Mufen näytteestä ei tullut enää mitään ulos ja Body Shopin molluskat olivat alkaneet haista hyvin epämiellyttävälle.

Löytyikö tuttuja tuotteita?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply