Huulivoiteet

H&M luomukosmetiikkaa

Minäkin päädyin tutkailemaan H&M:n uusia luomuja ihonhoitotuotteita, mutta ostin vain huulirasvan. Tämäkin johtui vain siitä, että kädessäni oli useampi sukkapaketti, enkä siis pystynyt hipelöimään ja nuuskimaan muita tuotteita kaksin käsin. Kyllä sitä sitten voi olla laiska. Huulirasvan lisäksi tuotesarjaan kuuluu kuorinta-aine, suihkugeeli, vartalovoide ja käsirasva, joista kaikista on kaksi tuoksuvaihtoehtoa.

Tarjolla oli tämä Fresh Vanilla Lipbalm myös eri näköisessä tuubissa. Sisältö oli ihan sama, molemmissa oli 15ml tavaraa, mutta se toinen maksoi euron enemmän. En ymmärrä! Tällä tuubilla oli hintaa 3,95 euroa. Tiedä sitten haetaanko nimellä raikasta vai tuoretta vaniljaa, mutta kumpaakaan tämä ei ole nähnyt. Tuoksu on aavistuksen vaniljamainen, mutta hyvin mieto. Ehkä aavistuksen tunkkainen, ei kuitenkaan häiritsevästi.

INCI näyttää tältä.

Tämä on todella tönkköä ja melkein helpompi levittää sormella kuin levityskärjellä. Koostumuksen selittää varmasti lanoliini ja mehiläisvaha. Saa nähdä miten hankalaa on puristaa viimeiset rasvat ulos tuubista. :) Huulille rasva sulaa miellyttävästi ja antaa kevyttä kiiltoa. Peruskamaa!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Skirty tiistai 6. huhtikuun 2010 at 14:42

  Kas, en ole havainnoinutkaan, että HenkkajaMaukka myy jotain luomukosmetiikkaa. Pakkaus on erittäin södeli, pitänee kokeilla noita itsekin (Mä olen kuin se hoopo nainen siinä iankaikkisen vanhanssa Oil of Ulay -mainoksessa; ”Ensin mä ostin tän ihan vaan sen pakkauksen takia…”)

 • Reply Hannukkaz tiistai 6. huhtikuun 2010 at 17:07

  Itsekin katselin noita tänään Henkalla ja Maukalla käydessäni enkä oikein ole varma pitäisinkö vai vihaisinko.. Pitää varmaankin tutustua vielä :D

 • Reply kiukkupussi tiistai 6. huhtikuun 2010 at 22:39

  Ei välttämättä mitään kovin kummoista tavaraa, mutta musta on kiva, että Henneskin vähän yrittää. :) Voi olla vaan tuoksut kummallisia, kun vaihtoehtoina on vadelma-meloni ja laventeli-minttu.

 • Reply norppa torstai 8. huhtikuun 2010 at 11:59

  Ostin tän huulikiillon, koska halusin tätä sarjaa ja Kajaanissa ei muuta ollut tarjolla :D Tykkään kyllä! Huulirasvamainen, joten hyvä tämmöselle huulirasvariippuvaiselle.

 • Reply kiukkupussi torstai 8. huhtikuun 2010 at 16:23

  norppa: Antaa se kyllä kivasti kiiltoa. :) Hassusti tuubissa lukee toisella puolella lipbalm ja toisella lipgloss..

 • Leave a Reply