Kynsilakat, Leighton Denny

Sotkujen korjaaja

Toki kynsilakanpoistoaineella ja pumpulipuikolla on helppo poistaa pahimmat sotkut kynsien vierestä, kun on tullut sähellettyä lakan kanssa. Mutta entä ne aivan kynsissä kiinni olevat sotkuiset kynsinauhat? Riski sotkea kömpelön pumpulipuikon kanssa upea lakkaus on aivan liian suuri!

Onneksi Leightonin Denny on ollut kaukaa viisas ja kehitellyt tämän näppärän setin pelastamaan meidät sotkuisilta kynsinauhoilta. Precision Corrector & Brush sisältää nimensä mukaisesti (ohhoh!) sievän pienen putelin kynsilakanpoistoainetta ja todella napakan synteettisen siveltimen. Ideanahan on siis dipata sivellin pulloon ja pyyhkäistä ohi menneet lakat pois. Tarvittaessa siveltimen voi tämän jälkeen pyyhkäistä puhtaaksi kasvopaperiin ennen seuraavan sormen kimppuun käymistä. Teoriassa tällä voisi myös siistiä ranskalaisen kärjet, jos ei vaan käyttäisi aluslakkaa.

Fiksu olisi kuvannut sudin ilman kiiltävää pakkausta päällä. Onneksi en ole fiksu, niin saatte nauttia suttuisista kuvista!

Moni on varmasti sitä mieltä, että rahojen pistäminen tälläisiin turhuuksiin on aivan typerää, mutta minusta tämä on kätevä. Pullon voi sen tyhjennyttyä täyttää uudestaan millä tahansa kynsilakanpoistoaineella. Sivellin on juuri sopivan mallinen ja kokoinen tarkkaan työskentelyyn kynsien vieressä. Pieneen pulloon on paljon helpompi kastaa sivellintä kuin joutua kalastelemaan poistoaineita ison hinkin pohjilta.

Mietin hetken, että olisin kuvannut videopätkän tämän käytöstä. En kuitenkaan olisi uskaltanut puhua videolle mitään ja hiljainen video on aika ankea, joten kuoppasin hölmön ajatuksen. :D Otin siis kuvia!

Sotkua..

..ei sotkua! Tadaa!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Skirty lauantai 2. tammikuun 2010 at 22:06

  Ihana! Mistä hankit ja paljonko kustansi? Olisi juuri omiaan mun kaltaiselle rähmäkäpälälle.

 • Reply kiukkupussi sunnuntai 3. tammikuun 2010 at 02:39

  Look Fantastic myy ja kustantaa £8. :) Tää on tosi näppärä!

  http://www.lookfantastic.com/nailcare/leighton-denny/manicure/leighton-denny-precision-colour-corrector-and-brush.html

 • Reply Nea/ Fashioned in Finland sunnuntai 3. tammikuun 2010 at 20:39

  Ooh, näppärä! Tämä tumpelo tahtoo :D

 • Reply norppa tiistai 19. tammikuun 2010 at 16:42

  Hitto, mun on pakko saada tää! Eikä hintakaan oo liian huima, kiitos vinkistä.

  Eksyin juuri blogiisi ja se pääsee suosikkieni listalle, rrrrakastan kosmetiikkaa.

 • Reply kiukkupussi torstai 21. tammikuun 2010 at 00:16

  Tämä on oikeesti kätevä! Ja luulin aineen humahtavan pullosta hetkessä, mutta ei edes neljännestä ole kulunut, vaikka tämä on ollut käytössä pari kuukautta. Ja kiitoksia! :)

 • Reply Mansikka sunnuntai 24. tammikuun 2010 at 09:49

  Tämä on saatava! :D Olis just kuin mulle tehty!

 • Reply kiukkupussi sunnuntai 24. tammikuun 2010 at 19:34

  Suosittelen ehdottomasti! :)

 • Leave a Reply