Burt's Bees, Kasvokuorinnat, Kasvonaamiot

Minä sydän Burt’s Bees!

Burt’s Bees Citrus Facial Scrub


Minä tarvitsin kuorinnan. Olen myöskin pitkään halunnut päästä kokeilemaan Burt’s Beesin kasvojenhoitotuotteita. Miksen siis yhdistäisi näitä kahta ongelmaa?


Burt’s Beesin kuorinta-aineen idea on hauska, mutta ei tietenkään yhtä nopea ja kätevä kuin perinteiset ”spruuttaa tuubista ja hiero kasvoille” -tökötit. Tykkään tälläisestä näpertämisestä, joten tämä sopii hyvin minulle! ”Drop or two” ei ihan riitä kuivalle iholle, mutta jokainen helposti sotkee itselleen sopivan määrän. Kannattaa kostuttaa myös kasvot huolella ennen kuorimista.


Tämä on riittoisaa! Koostumus on todella paksua, lohkeavaa ja murenevaa. Tuoksu on mausteinen ja voimakas, tulee jostain syystä joulu mieleen.


Onpas kaunista.. Pieni nokare riittää reilun vesitipan kanssa hyvin koko kasvoille. Tässä on siis ylemmässä kuvassa näkyvä herneen kokoinen nokare itse tuotetta. Kädellä rakeet näyttivät ja tuntuivat melko isoilta, mutta ne eivät silti raapineet kuivaa ihoani yhtään. Jätti ihon ihanan pehmeäksi, eikä monesta muusta kuorinnasta tuttua hilseilevän kuivaa ja kiristävää tunnetta ollut heti kasvojen huuhtomisen jälkeen.


Idea on itseasiassa aika nerokas. Miksi edes tarvitsisi laittaa vettä purkkiin? Jokainen voi säätää itselleen sopivan koostumuksen ja pienempi pakkauskoko säästää hieman luontoa.


Tämä on super herttainen yksityiskohta. ;) Koko pakkaus on helppo kierrättää (paketti pahvia, purkki lasia, kansi metallia).

Burt’s Bees Pore-Refining Mask


Tämä ei välttämättä ole se ensisijainen naamio, jonka kuiva ihoni tarvitsisi. Halusin kuitenkin kokeilla Burt’s Beesilta myös naamiota, mutta mitään kunnolla kosteuttavaa ei heillä ole. Kyllä kuivaankin ihoon epäpuhtauksia tulee, niin päädyin kokeilemaan tätä. Ja täytyihän minun löytää korvike loppuneelle edelliselle suosikilleni.


Naamio jatkaa samaa näperryslinjaa kuin kuorinta. Miksaa tököttisi itse valmiiksi!


Purkillinen puuterimaista hiekkaa ja lapio, jei! Sisäinen lapsi nousee esiin..En tehnyt niin isoa annosta kuin ohje käski, koska käytän tätä vain nenän alueelle (sekä silloin tällöin leukaan ja otsaan). Nestettä ei tarvitse paljoa, joten kannattaa olla varovainen sen kanssa. Itse käytin nyt alkuun vettä, vaikka mehuakin voisi!


Savea ja savea, kuinka yllättävää. ;) Piparminttu pelästytti ennen kokeilua. Se ei kuitenkaan tuntunut iholla häiritsevältä, vaan lähinnä raikkaalta.Tämä lähtee nopeasti kuivumaan, joten ei kannata kauheesti hidastella (tai kuvata) ennen kuin tökötti on iholla. Oli viidessä minuutissa täysin kuiva, mutta annoin vaikuttaa kymmenen minuuttia. Huuhtoutui helposti pois. Savi imi tehokkaasti talia iholta ja mustapäiden pienentymisen näki. Minä tykkään!


Pitihän tähänkin pakettiin kätkeä pieni muistutus. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply jonna lauantai 5. joulukuun 2009 at 13:25

  OI APUA! Mistä olet saanut käsiis noita Burt’s’in tuotteita!? Saako niitä mistään Suomesta? Burtin huulirasva on lempparini, mutta meni loppumaan :/

 • Reply kiukkupussi lauantai 5. joulukuun 2009 at 13:40

  Suomesta ei valitettavasti saa. Ja vaikka saisi, niin maksaisi varmasti omaisuuden.. Olen tilannut niitä Look Fantasticista ja Feel Uniquesta. Ensimmäisestä tulee postikulut päälle (ei kovin pahat) ja tullirajoituksia ei ole, koska paketti tulee Briteistä. Jälkimmäisessä postikulut sisältyvät hintaan, mutta yli 45 euron ostokset saattavat jämähtää tulliin, jolloin niistä joutuu maksamaan lisää. :) Huulirasva on kyllä hyvää!

  http://www.lookfantastic.com
  http://www.feelunique.com

 • Leave a Reply