Hoitoaineet, Matrix, Shampoot

Matrix Delicate Care Shampoo & Conditioner

Alunperin minulla oli tarkoituksena käyttää pelkästään näitä Matrixin tuotteita muutaman viikon ajan, jotta kunnolla näkisi niiden vaikutuksen. Homma meni läskiksi, koska huomasin hyvin pian, että en voi elää ilman hopeashampoota. Ei voinut mitään, joten myös se käyttöön. Seuraavaksi huomasin – kiitos pakkasten ja hamppuisen silkkitukkani – että en vaan pysty olemaan ilman CHIn Silk Infusionin silikonipläjäystä. Eli aika lyttyyn meni suunnitelmat. :) Pidin kuitenkin näppini erossa Tigin shampoista ja hoitoaineista.

Tämä pari herätti ristiriitaisia tunteita. Shampoo pesi ja hoitoaine hoiti, mikäs siinä. En vain tykännyt tuoksusta yhtään. Minulle Tigin karkkituoksut on ihania ja CHIn tuotteiden voimakkaan täyteläinen ”ominaistuoksu” on itse täydellisyys. Näissä Matrixin tuotteissa tuoksui samalla jokin mökillä peseytyessä käytetty aine, mikä ei sinänsä ole negatiivinen asia, ja samalla Yves Rocher, joka minussa herättää heti inhotusta.

Shampoo vaahtoutui helposti ja tuntui pesevän hellävaraisesti. Pumppupullojen ystävänä nurisen aina hieman pulloista, joita joutuu kääntelemään ympäri. Onneksi korkin sai helposti napsautettua auki ja pullo oli tarpeeksi kapea käteen.

Hoitoaineen korkkiratkaisu saa kiitosta! Tämä on hyvin kätevä ratkaisu tuubiin, vaikkakin korkki täytyy helposti vedellä, jos tarvikehylly on lähellä suihkua. Sen kuin pyöräyttää korkkia hieman, puristaa tuubia ja pyöräyttää korkin kiinni. Silikoniton hoitoaine ei ollut parhaimmillaan pikaisissa suihkuhetkissä, vaan toimi paremmin pidempään suihkumyssyn alla hauduteltuna.

Laadun puolesta voisin ostaakin uudestaan, mutta tuoksun takia en.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply