Elizabeth Arden, Huulimeikit, IsaDora, Silmämeikit

Löytöjä alesta

Elizabeth Ardenin Color Intrigue Gel Eyeliner, IsaDoran Mineral Eyeshadow ja Shiseidon Shimmering Lipstick.

Geelirajauksen mukana tuli sivellin, joka kylläkin näyttää melko leveältä rajausten tekemiseen.


Sävy on Ocean Teal. Hieman harmaaseen taittava tumma petroli.

Ensimmäinen Shiseidon meikkituotteeni. Todella kaunis hylsy!

Sävy SL16 Pale Coral (miksei näitä nimiä voi painaa pakettiin, jouduin tämänkin etsimään netistä) on juuri sopivan hempeä huulipunia vierastavalle. :)

Tässä vielä hieman heikossa valossa kuvattuna. Huulipuna vastaa kauniisti hohtavaa sävyään hyvin, mutta geelirajaus on oikeasti hieman syvemmän värinen.

Sävy 41 Silver Stone. On mielestäni lähempänä valkoista kuin hopeaa. Hyvä korostussävy silmän sisänurkkaan, toivottavasti. :) En ole näitä IsaDoran luomivärejä ennen kokeillut.

Ei alelöytö, mutta päätin kokeilla R.O.C.S. -hammastahnaa, koska en jaksanut raahautua erikseen apteekkiin hakemaan Yotuelia. Nämä tahnat vaikuttavat hieman kummallisilta ainakin makuvaihtoehtojen perusteella. :D Olin tylsä ja valitsin Jazz of Lemon & Mintin, koska en osaa kuvitella hammastahnani maistuvan vaikkapa ananakselta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Terhen lauantai 30. tammikuun 2010 at 07:21

    Oooh, tuo Elizabeth Ardenin geelirajaus on mun yks suosikki! Se oli viime kesän Lookissa :) Se on siitä villi väri, että se sopii tosi monen väriseen silmämeikkiin. Itse olen käyttänyt kuparin värisen luomivärin kanssa, ruskeiden, violettien, metallisten harmaiden kanssa ja myös pelkän vaalean pohjan ja ripsarin kanssa. Toimii aina!

  • Leave a Reply