Aasialainen kosmetiikka, Seerumit, V10 Plus

Haaveilua: V10 Plus

Vaikka ostan paljon kosmetiikkaa, niin on minullakin asioita joista vain haaveilen. Tällä hetkellä yksi isoimmista haaveiluista on V10 Plus -seerumit, joiden mainoksia on viime kuukausina vilahdellut joissain lehdissä.

Ihanat karkkiväripullot!

Japanilaisessa V10 Plus -seerumisarjassa on 10 erilaista seerumia 10 eri iho-ongelmaan. Seerumia kuuluisi käyttää kolme tippaa aamuin illoin ja nämä tipat sekoitetaan 1-3 eri seerumista. Arvostan suuresti aasialaista ihonhoitoa, joten mielenkiinto heräsi heti. Harmiksi nämä maksaa noin 80-90 per 30ml pullo. Kyllähän se varmaan kestää hyvän tovin, mutta kertasatsauksena ajatus tuntuu liian pahalta (kun kuitenkin haluaisi kokeilla useampaa).

P.S. Hei Mies, jos haluat antaa lahjan ja on vaikea keksiä mitä, niin tämmöinen on erittäin hyvä idea! ;) Ihollani voisi toimia vaikkapa keramidi (tummanvihreä pullo), hyaluronihappo (vedensininen pullo) tai lakritsi (tummansininen pullo). Kannattaa myös sopivana hetkenä piipahtaa Stokkalla YSL:n tiskillä kaiverruttamassa kosinta huulipunaan, koska sekin ois aika pirun päheetä.

Pointtini kuitenkin on, että onko kukaan teistä kokeillut näitä? Kannattaako tuhlata? Yhtään inciä en ole onnistunut löytämään (ja pelkään ostavani mikäli menen apteekkiin tutkimaan), mutta ehkä koko into lopahtaisi siihen ainesosien näkemiseen ja pilvilinnojen romahtamiseen. :D

Kuva täältä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Ruu maanantai 28. tammikuun 2013 at 07:48

  http://www.vuosaarenapteekki.fi/18 Nyt sinulla on mahtava tilaisuus päästä kokeilemaan V 10 Plus seerumeita todella edullisesti!
  Voit omin silmin nähdä seerumien tehoavan jo heti lyhyenkin käytön jälkeen. Kun sitoudut kotona kuukauden seurantaan, voit valita Vuosaaren apteekin ammattitaitoisen kosmetologin kanssa juuri omalle ihotyypillesi
  parhaiten sopivan 30 ml:n seerumipullon puoleen hintaan!
  ei ole mainos mutta googlettelulla tuli tuollainen vastaan, jos kerran hinta on vaan se kirpaiseva syy. Itse en testaa tuotakaan, kun puoleenhintaankin on liian kallis minulle

  • Reply Myy maanantai 28. tammikuun 2013 at 09:29

   Kappas, puoleen hintaan voisin hyvinkin ostaa. Kiitos! Nyt täytyy vaan pähkäillä jaksaako sen takia raahautua toiselle puolelle kaupunkia.. :)

 • Reply Siru tiistai 29. tammikuun 2013 at 15:44

  Kannattaa raahautua! Ovat ihania tuotteita. Itselläni ei ole mitään iho-ongelmia mutta kappas vaan -tuli kuitenkin kauniimpi minä! Sarjan kuorintageeli on aivan ihmeellinen, suosittelen.

  • Reply Myy tiistai 29. tammikuun 2013 at 17:31

   Jes, joku on kokeillut ja tykkää! Tuo kuorintageeli kuulostaa hyvin hämärältä, mutta voisi myös olla kokeilemisen arvoinen :)

 • Reply Anonymous tiistai 15. lokakuun 2013 at 12:59

  Itse olen keillut kuorrintaa tosi hyvä. lisäksi A-vitamiini, c-vitamiini ja syväkosteuttaja sininen pullo. sopivat minulle tosi hyvin. c-vitamiini pienentää ihohuokosia. nainen 45-v. todella riittoisia ja hyviä tuotteita.

 • Leave a Reply