OPI

DS Original

2x Opi Nail Envy Dry & Brittle, 3x OPI DS Original ja päällä Poshen pikakuivattaja.

Seuraavaksi DS-lakoista pääsi testiin Original. Tämä levittyy ihanan ohuina kerroksina, mutta jostain kummallisesta syystä haju on samalla tavalla pistävä kuin jossain ensimmäisessä kynsilakassani vuonna miekka ja kirves. Hämmentävää!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Päivi keskiviikko 13. maaliskuun 2013 at 18:04

  Näiden sinun lakkapostauksiesi ansiosta hurahdin joskus OPI:n lakkoihin! Viime aikoina en ole enää innostunut hirveästi lakoista, mutta nyt on taas pientä innostusta ilmassa. Sulla on tosi nätit kynnet.

  Tämä taisi olla ensimmäinen kerta kun kommentoin blogiasi muuten kuin anonyyminä, vaikka olen lukenut blogiasi lähes alkuajoista lähtien :D

  • Reply Myy keskiviikko 13. maaliskuun 2013 at 19:13

   Minullakin on lakkainnostus hieman hiipunut :) Tai kynnet on kyllä aina lakatut, mutta lakkakuvia ei blogiin ole juurikaan enää tullut, kun kynnet on niin lyhyet ja kärsineet. Ja kiitos! Tykkään kyllä itsekin kynsistäni, mutta työ hajottaa ne ihan säpäleiksi.

   Muistan kyllä sinut, olet tainnut kameleonttina kommentoida joskus aikoinaan, kun pienen hetken pidit blogia :)

 • Reply Päivi keskiviikko 13. maaliskuun 2013 at 19:20

  Hmm.. totta. Se mun vanha blogi taitaa vielä kummitella jossain. Täytyisikin mennä poistamaan se. Samalla nimellä aloitin viime vuonna uuden blogin, mutta olen sitä kirjoittanut varsinaisesti vasta tämän vuoden alusta.

  • Reply Myy keskiviikko 13. maaliskuun 2013 at 21:21

   Minäkin vihdoin eilen löysin uuteen blogiisi! :)

  • Reply Päivi keskiviikko 13. maaliskuun 2013 at 21:48

   Kiva, huomasinkin sen! :)

  Leave a Reply