Duroy, Essie, Hiusvärit, Indelible, Kynsilakat, Mad Minerals, Meikkipohjat, Meikkisiveltimet, OPI, Orly, Silmämeikit

Pakettisuma!

Pitkän sairasloman aiheuttama nettitilausten paljous alkaa nyt valumaan kotiin asti.. Ei haittaa! Paitsi suuri vaikeus päättää mitä käyttäisi ensimmäisenä.. ;) No tietysti Essien mintun! Mutta vasta viikonloppuna, että se on nätti kekkereillä. Eli piti päättää välikokeilu..

Trans Designin ”minitilaus”

Essien minisetti vasemmalta: Rock Candy, Lollipop, Mint Candy Apple ja 3 Way Glaze.

Orlyn minisetti vasemmalta: Razzmatazz, Tiara, Hot Stuff ja Groupie.

Orlyn muuten vaan mukaan tarttuneet minit vasemmalta: Pink Lemonade, Witch’s Blue, Plum Delicious ja Amp’d.

OPIn minisetti vasemmalta: Suzi Skis in the Pyrenees, No Spain No Gain, Pink Flamenco ja RapiDry Top Coat.

Siis ei yhtään glitteriä, huh! Enhän mä niistä tykkäiskään..

Mad Minerals saapui vihdoin

Kolme Indelible Gel Eyelineria, mineraalipohja, ilmainen sample ja kaksi primeria. En aina ymmärrä mun ajatuksen juoksua. Ostin primerin täysikokoisena ja samplena. Jos ihastun sampleen, niin en joudu odottamaan ikuisuuksia täysikokoista. Okei, tää on järkevää. Mutta jos se ei sovi yhtään?

Vasemmalta: Black Cherry (namu!), Marcasite ja Peacock (supernamu!). Onko toi keskimmäinen pilalla? Miksi se näyttää tolta? Mä vasta upposin näiden rajausvärien maailmaan. Testasin heti eilen Peacockin, oli upea ja niiiin helppo levittää, vaikka oli hirveä kiire ja käsi tärisi.

Mineraalipohja sävyssä Fairly Light. Ja kyllä, tämä on oikeesti niin täynnä miltä kuvassa näyttää. Miksi?! En ole uskaltanut avata tätä. Hommahan leviäisi käsiin, eikä mulla ole tyhjiä purkkeja. Apua! Väri näyttää (köh, purkin läpi) yllättävän vaalealta verrattuna Bare Mineralsin vastaavaan.

Mukana tuli sample sävystä Euphoria. Näyttää UPEALTA! Mutta voitte arvata uskalsinko avata pussia? En niin.

H&M sälätilausta

H&M:n lakat on oikeesti yllättävän hyviä! Vasemmalta: Goddes On Stage (todella upea syvä violetti shimmerillä), Fashionista ja My Favorite Jeans.

Hello Kitty Devil Eyes -paletti on söpö, kai näistä UDPP:n kanssa johonkin on. Luomivärisivellin maksoi alle euron eli pakko kokeilla hintansa takia.

Asusteita tarvitsee aina! Varsinkin helmiä, rusettipantoja ja hiuskukkasia.

..ja vielä

Juurikasvua pukkaa (kuunvaihde on aina värjäysaika). Tämä L’Orealin Féria Préférence on loistoväri, koska en tarvitse juureen erikseen värinpoistoa, vaikka oma värini on melko tumma ruskea. Duroyn eyeliner-sivellin tarttui mukaan hätävarana, koska eihän minulla ole sellaista ja jollain uudet rajausvärit pitää sutia. Yhden käyttökerran kokemuksella hoitaa hommansa, mutta enhän minä paremmasta tiedä..

Okei, tässä ei edes ollut kaikki. Polttakaa mut roviolla hävyttömästä törsäilystä! Eksyin eilen vielä Body Shopiin (kanta-asiakaspäivät!) ja postissa odottaa kaksi pakettia.. Palataan niihin myöhemmin. Kuin myös seuraavina viikkoina (kuukausina?), kun tämän merkinnän jutut pääsevät testiin! :)

Ai niin! Mä manasin sen! Eilen töissä vasemman keskisormen kynsi napsahti kokonaan poikki. Arrrr! Kaikki tulee siis kokemaan vähän lyhennystä..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Stina perjantai 4. joulukuun 2009 at 14:13

    Ääk mitä kaikkea ihanaa olet shoppaillut! Tuo indelibelin black cherry näyttää huikealta, mielelläni näkisin siitä kuvia meikissä käytettynä. Mulla muuten taitaa olla tuo henkkamaukan halppissivellin ja se on itseasiassa aika hyvä häivytyksissä!

  • Reply kiukkupussi lauantai 5. joulukuun 2009 at 00:27

    Testasin Black Cherryn tänään, mutta en tietenkään ehtinyt hirveässä aamukiireessä kuvata sitä. :) Se on ihanaa! Sopivasti punaisena hohtava musta. Kuvaan kyllä vielä parempana aamuna.

  • Leave a Reply