Aasialainen kosmetiikka, Ihonhoito, Kasvovoiteet, Tonymoly

Omenavoidetta omenassa

Tonymoly-Red-Appletox-Honey-Cream-01

Omenavoidetta muovisessa omenassa. Kuinka korealaista.. Tonymoly on kymmenisen vuotta vanha brändi, jolta löytyy hyvin paljon tuotteita. Vuonna 2011 Tonymolylla oli 250 omaa liikettä, joten ihan pienestä merkistä ei ole kyse. Osa pakkauksista on tämmöistä hassuttelua (mm. pandoja, possuja ja hedelmiä), osa on ylellisiä ja osa perinteistä markettikamaa. Ihonhoidon lisäksi sarja valmistaa meikkejä ja hiustuotteita. Hieman sekavaa näin netin välityksellä shoppailtuna, mutta ehkä paletti olisi selkeämpi, jos asioisi liikkeessä. :) Mun omissa mielikuvissa Tonymoly on aasialainen vastine Yves Rocherille. Sekavaa, mutta aika toimivaa.

Tonymoly-Red-Appletox-Honey-Cream-02

Keltainen, hyvin tuhti geeli tuoksuu ihan makeille punaisille omenoille. Tuoksu on raikas, eikä yhtään esanssinen. Aivan ihana! Voisin vaan nuuhkia tätä. Purkin kierteet ei ole kovin tiiviit, joten en kuljettaisi tätä mukana. Purkissa oli kyllä välikansi mukana, mutta se oli aika heppoinen.

Tonymoly-Red-Appletox-Honey-Cream-03

Liisterinen geeli on alkuun hyvin tahmeaa – tarkoituksella! Se levittyy iholle helposti, jonka jälkeen kasvoja tulee painella kunnes tahmeus häviää. Samalla tulee siis hierottua ihoa. Aika näppärää. :) Tovin painelutaputtelun jälkeen nahkeus katoaa ja iho jää vain pehmoiseksi sekä kosteutetuksi. Koostumuksen takia pidän tätä enemmän yö- kuin päivävoiteena. Ehkä jopa lähempänä yönaamiota.

Riittoisaa geeliä on purkissa 80ml verran ja hintaa tällä on alle 10 dollaria. Hintaansa nähden erittäin kiva tuote!

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi tiistai 25. elokuun 2015 at 12:05

  Mulla on Tony Molyn kuorinta vihreässä omenassa, ostin sen ihan vain pakkauksen takia :D

  • Reply Myy keskiviikko 26. elokuun 2015 at 23:10

   Mitä oot tykännyt siitä? :) Oon miettinyt josko tilaisi!

 • Reply Sissi tiistai 25. elokuun 2015 at 12:09

  Voi ei miten söpö purnukka:)

  • Reply Myy keskiviikko 26. elokuun 2015 at 23:10

   Näkisitpä ne pandat!

 • Reply Nella / Neiti Minttukihara tiistai 25. elokuun 2015 at 13:10

  Iih miten ihana tuote! Näyttää ja kuulostaa tosi herkulta.

  • Reply Myy keskiviikko 26. elokuun 2015 at 23:10

   Tää on niin nappi syksyn omenaherkkujen keskelle <3

 • Reply Liisa tiistai 25. elokuun 2015 at 21:49

  Eiiii miten söpö! :D

  • Reply Myy keskiviikko 26. elokuun 2015 at 23:11

   No miten ois possuvoidetta possupurkissa? <3_<3

 • Reply Liina keskiviikko 26. elokuun 2015 at 21:38

  Hei,
  mistä tilasit sitä?

  • Reply Myy keskiviikko 26. elokuun 2015 at 23:12

   Tämä tuli Memeboksin mukana, mutta muuten olen tilannut aasialaiset kosmetiikat pääosin eBaysta. :) Olen luottavaisin mielin tilannut, kun myyjällä on ”top rated seller” -leima ja yli 99% positiivista palautetta.

  Leave a Reply