Apteekkikosmetiikka, Carmex, Eucerin, Garnier, Huulivoiteet, Käsivoiteet, LivBox, Meikkipohjat, Mies, Neutrogena

Helmikuun LivBox

Niin se helmikuun boksi.. Miksi postaan vasta nyt? Laatikko ei kiinnostanut yhtään. Kerrankin postinjakajalla ei ollut pakettia mukana, vaan pelkkä kortti. Kävin spoilautumassa sisällöstä ja sen takia boksi lojui melkein viikon postissa. Sen jälkeen tuijottelin laatikkoa toisen viikon. Lopulta kävin sisällön läpi, jotta saisin osan siitä sopivasti eteenpäin. :D

Garnier BB Cream Orginal Light (50ml) / Olisin mielummin nähnyt boksissa jonkun uuden bb- tai cc-voiteen. Tämän ensimmäisen Garnierin BB:n kohdalla hypetys meni pari vuotta sitten, mutta ei tätä mielestäni voi mitenkään laskea vielä klassikoksi. Vaikka sain vaaleamman sävyn, tiedän ettei se minulle sopi. Päätyy eteenpäin.

Carmex Classic Moisturising Lip Balm (7.5g) / Carmexin klassikkovoide löytyy HG-listaltani, mutta silti ärsytti nähdä se boksissa. Heinäkuun laatikossa tuli jo kirsikkaversio ja nämä molemmat on olleet purkkeja. Tuubi on paljon parempi! Tylsää toistaa samoja tuotteita näin lyhyellä aikavälillä. Niin ja tämä purkki ei ollut myyntipakkauksessa, vaan ihan sellaisenaan irtona. Päätyy eteenpäin.

Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm (4g) / Ärtyneen ja rohtuneen ihon hoitobalmi päätyy kyllä käyttöön, vaikka se onkin ahdistavan tuoksuton.

Neutrogena Norwegian Formula Hand Cream (50ml) / Kappas, käsivoide! Tulee kyllä käytettyä, vaikka olen hieman skeptinen tiivistemuodosta, jonka takia tästä tuubista pitäisi riittää yli 200 käyttökertaan.. Noup.

John Frieda Full Repair Shampoo (50ml) & Conditioner (50ml) / Tuoksu on ihan kiva, mutta mua ei vaan yhtään kiinnosta markettituotteet hiusten pesun suhteen. Päätyy eteenpäin.

Calvin Klein Encounter EdT (1.2ml) & Schwarzkopf [3D]Mension Hair & Body Shampoo (50ml) / Ystävänpäivän takia tulleet miesnäytteet oli ihan kiva idea. CK:n tuoksu vaikutti ihan miellyttävältä. Ei sieltä parhaimmasta päästä, mutta ei huono. Kuvauksen mukaan tuoksu on metsäisen mausteinen, aistillinen, kiehtova ja viettelevä. Mausteisuuden haistan, mutta ei tässä minun nenääni ole mitään aistillista tai viettelevää. Sysirumassa pullossa oleva vihreä myrkky saa luvan päätyä treenikassiin.

Sain siitä irti tämän verran:
– Käytitkö sä maanantain treenien jälkeen sitä vihreetä pesumömmöä?
– Joo.
– Niin?
– Mitä?
– Pesikö se?
– Joo.
Että sellaista. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Anonymous keskiviikko 19. helmikuun 2014 at 20:15

  Hallelujah, vihdoinkin joku muukin, joka koki paketin jotakuinkin yhtä kiinnostavaksi, kuin jos se olisi sisältänyt hiekotussoraa. Olen ihmetellyt todella paljon tämän kuun paketin herättämää kiittelyä, minusta tämä on ihan onneton. Voi rähmä joku Garnierin muinainen, tummanruskea bb.

  • Reply Myy keskiviikko 19. helmikuun 2014 at 20:53

   Jes, en ole ainoa!

 • Reply sabiha perjantai 21. helmikuun 2014 at 16:54

  Taisi olla monelle pettymys .Se oli mun ensimmäinen boksi ja voi voi käsivoide ja hiustuotteet käyttöön pääsee.Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm kokeilin polviini ja se oli ihana mutta näytehän oli kerta tuote.Silikonia ympätty BBvoide ei käynyt kun on pelkää silikonia putkilossa sain kiiltävä naama ja väri liian vaalea. Miesten pesu tuotteella pesen meikki sudit( tuoksu ei miellyttänyt miestä eikä poikaa).
  Huulirasva entuudestaan tuttu , floppi ja epähygieeninen käytän koti oloissa .
  OLETTEKO SAANEET KOSKAAN MITÄÄN NIISTÄ MAINITUISTA KALLIISTA MERKEISTÄ VAI OVATKO VAIN MAINOS KIKKANA JA HOUKUTUKSENA?

  • Reply Myy lauantai 22. helmikuun 2014 at 21:20

   Clarinsia ja Cliniqueta on tullut pariin kertaan. Täytyi tässä välissä ihan käydä kurkkaamassa mitä merkkejä siellä mainostetaan.. Dermalogicaa olen saanut kerran. Lancômea en koskaan, enkä Lauderia.

 • Reply Mannilainen lauantai 22. helmikuun 2014 at 19:50

  Repesin tosta keskustelusta! Just kuin meillä! :D

  • Reply Myy lauantai 22. helmikuun 2014 at 21:18

   Joo tässä blogissa ei ainakaan hetkeen nähdä mitään mies testaa -osiota.. :D

  Leave a Reply