Beauty Blender, Chanel, Duroy, Ecotools, Ekokosmetiikka, MAC, Meikit, Meikkisiveltimet, Nars, Real Techniques, Shiseido, Sigma

Parhaat siveltimet kasvoille

Noniin! Tänään vuorossa suosikkini kasvosiveltimien saralta. Jaottelin ne (oman) käyttötarkoituksen mukaan.

PRIMERI

Parhaat-kasvosiveltimet-01
Sormet – Tähän hommaan ei mikään sivellin pysty yhtä hyvin, sorry.

MEIKKIVOIDE

Parhaat-kasvosiveltimet-02
realTechniques expert face brush – Ykkösvalintani, joka toimii kaikkien koostumuksien kanssa. Pienehkö koko ja mukavasti pyöristetty muoto. Helppo pestä!
Shiseido perfect foundation brush –  Supertiivis mini on jokaisen nyhrääjän paras kaveri. <3 Tällä saa todella peittävää tai hennon ohutta jälkeä, mutta (omissa käsissäni) tämä on hidas. Vapaapäiviin tai rauhallisiin aamuihin. Peseminen vaatii omat niksinsä. Suosittelen hieromaan tähän nestemäistä saippuaa ennen kastelemista ja siirtymään vasta sen jälkeen vaahdotukseen kiinteän marseillesaippuan kanssa. Satunnainen dippailu alkoholiin (neo-amisept) poistaa loputkin saippua- ja meikkivoidejäämät.
Sigma F80 flat top kabuki – Tasapäinen kabuki oli pitkään syrjässä, mutta Duroyn Unelman hajottua olen tarttunut tähän. Pidän vähän sirommista siveltimistä, mutta jälki on todella hyvää. Toimii minulla parhaiten ohuiden fluidien tai BB- ja CC-voiteiden kanssa.
Beauty Blender – Meikkimunalla taputtelee ihon aina täydelliseksi! Olen testannut pari kopiota, mutta ei niistä ole samaan.

Näiden lisäksi olen edelleenkin se sormilevittäjä, varsinkin kovassa kiireessä. Sutijoukon jatkoksi aion hankkia vielä MAC 159:n, koska se vaikuttaa täydelliseltä tälläiselle siroja siveltimiä rakastavalle sielulle.

PEITEVOIDE

Parhaat-kasvosiveltimet-03
Ecotools correcting concealer – Olin lähes vannoutunut sormilevittäjä kunnes kokeilin tätä. Sivellin näyttää aluksi tavalliselta tasaiselta töpöltä, mutta kun lähemmin tihrustaa, niin karvat ei ole tasapitkiä. Buffaa peitevoiteen vaivattomasti ihoon. Onko tämä portti peitevoidesiveltimien maailmaan? Apua!
Beauty Blender – Kostutettu meikkimuna on paras häivytyskaveri, kun käyttää MACin Pro LW-peittistä.

PUUTERI

Parhaat-kasvosiveltimet-04
Ecotools mattifying finish – Puuterisiveltimen leveän litteä muoto syrjäytti viereisen RT:n ykköspallilta. Toimii niin kiinteän kuin irtopuuterin kanssa. Ihana taputtelukaveri!
realTechniques blush brush – En ikinä voisi levittää poskipunaa näin isolla siveltimellä, mutta löyhä pullura on todella hyvä puuterisivellin. Tämä on hyvin pallomainen ja hauskasti leikattu. RT:n siveltimien leveät perät ei vaan ole kovin toimiva juttu, kun haluaa säilyttää sutinsa purkissa.
Chanel kabuki brush – Minikokoinen kabuki on pehmein asia minkä tiedän. Tällä vaan haluaa sivellä ihoa. Normaali myyntikoko on hieman isompi, mutta aivan yhtä pehmeä. Tämä tulee puuterimaisen meikkivoiteen mukana ja olen käyttänyt tätä muidenkin kiinteiden pohjien kanssa.

VARJOSTUS

Parhaat-kasvosiveltimet-05
Ecotools blush brush – Käytän tätä, kun haluan huiskia aurinkopuuterilla huoletonta hehkua koko kasvoille. Eli jokapäiväinen pari Dr. Hauschkan aurinkopuuterille. Harmaasta hylsystä huomaa, että tällä on ikää aika paljon.
MAC 125SE – Tarkempiin varjostuksiin käytän MACin leveää lituskaa splitfibreä (toinen puoli aitokarvaa ja toinen synteettistä). Tällä saa tarkat varjot, mutta helposti häivyttyvät rajat.

POSKIPUNA

Parhaat-kasvosiveltimet-06
realTechniques cheek brush – Nic’s picks -setissä tullut poskipunasuti on suosikkini. Pyöreä, pallomainen ja juuri sopivan kokoinen. Käytän kaikkien puuteripunien kanssa.
Ecotools eye perfecting – Jeps, tämä on tarkoitettu peitevoiteen häivyttämiseen. En koe tarvetta moiselle, mutta sivellin on ihan täydellinen taputtelemaan voidemaisen poskipunan sinne minne pitääkin. Love! Kiitos vaan väärinkäyttövinkistä, Meikkipää-Riia <3
Duroy 151 poskipunasivellin – Ihanan pehmeä viistosivellin on jäänyt vähän RT:n jalkoihin, mutta se on silti loistava tyyppi.

KOROSTUS

Parhaat-kasvosiveltimet-07
realTechniques duo-fiber face brush – Jos tahdon hentoa kuulautta koko kasvoille, valitsen tämän duofibren. Se on myös ykkösvalinta irtometeoriittien kanssa.
NARS yachiyo kabuki brush – Normaaliin korostukseen käytän Narsin poskipunasivellintä. Tämä on ehkä paras sivellin ikinä pitää kädessä. Kärkeen suippenevalla muodolla saa korostukset paikoilleen. Laitoin tähän viime pesun yhteydessä Olaplexin kotihoitoa ja huh miten silkkiseksi se siveltimen teki. :D
realTechniques setting brush – Kun kaipaan todella tarkkoja ja voimakkaita korostuksia, käytän tätä pikkuista. Näppärä!

Löytyikö samoja suosikkeja tai onko vinkkejä siveltimistä, jotka pitäisi ehdottomasti saada? :) Ensi viikolla vuorossa silmämeikkisiveltimet!

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Liisa tiistai 15. syyskuun 2015 at 10:34

  Omg, toi NARS on ihan hullun näkönen! :D

  • Reply Myy keskiviikko 16. syyskuun 2015 at 22:33

   Se on aika mutantti :D

 • Reply Miracle tiistai 15. syyskuun 2015 at 10:58

  Useampikin tuttu sivellin löytyi joukosta :) Näitä sivellinpostauksiakin on hyvä lukea niin saa vinkkejä omien siveltimien käyttöön :)

  • Reply Myy keskiviikko 16. syyskuun 2015 at 22:33

   Kiva kuulla, kiitos! :)

 • Reply Emma tiistai 15. syyskuun 2015 at 13:04

  Ecotoolsit näyttää kivoilta, niitä pitäis kokeilla! RT:t on tuttuja ja hyväksi havaittuja. Nic’s Picks -setti on mun uusin sivellinhankinta ja se on kyllä ollut joka pennin väärti!

  • Reply Myy keskiviikko 16. syyskuun 2015 at 22:34

   Se oli kyllä loistava setti! Kaikki sudit jäi käyttöön.

 • Reply JonnaH. tiistai 15. syyskuun 2015 at 15:31

  BeautyBlender on nykyisin se millä sormien lisäksi levitän meikkivoiteet, kaikki muut on naah. RT:n Blush Brush on kieltämättä kiva, samoin EcoToolsin vastaava, jolla mä levittelen aurinkopuuterit eli samoin kuin sä. RT:n efb:a en ymmärtänyt, musta se on liian kova ja napakka, kasvot ihan punoitti sen jäljiltä, vaikka en todellakaan painanut. :D

  • Reply Myy keskiviikko 16. syyskuun 2015 at 22:35

   Totta, efb on aika napakka. Se on mullakin välillä nostanut punaa kasvoille, mutta sen verran pientä, että on sitten silmiä meikatessa laskenut. :)

 • Reply Anna keskiviikko 16. syyskuun 2015 at 12:07

  Btw meillä on muuten varmaan ihan tismalleen sama lattia : D

  • Reply Myy keskiviikko 16. syyskuun 2015 at 22:35

   Ja hieno lattia onkin! :D

  Leave a Reply