Benefit, Deodorantit, Huulimeikit, Kasvojen puhdistus, Kasvovedet, Reissussa, Rituals, Seerumit, Sephora, Silmämeikit, Suihkugeelit

Sephoran ostokset

Olimme heinäkuun lopussa muutaman päivän sekä Prahassa että Köpiksessä. Molemmissa tuli vierailtua yllättäen Sephorassa. Täytyy todeta, että maissa vallitsi hyvin erilainen palvelukulttuuri.

Prahassa Sephora oli täynnä myyjiä, mutta kukaan ei tervehtinyt, eikä tullut auttamaan. Ei siinä sinänsä mitään, en olisi apua halunnutkaan. Harmittamaan jäi se, että huomasin vasta kotona saaneeni kassalla kaikista Sephoran omista tuotteista 30% alennuksen! Jos kassalla palvellut myyjä olisi maininnut tämän ääneen, olisin palannut takaisin hyllylle ostamaan lisää. No, paikkasin ne vajeet sitten Tanskassa..

Köpiksen Sephorassa minut huomioitiin heti, mutta sain silti oman tilan ja rauhan tehdä ostoksiani. Kerättyäni muutaman tuotteen käteeni, ilmestyi kuin tyhjästä myyjä tuomaan minulle korin. :) Kassalla ollut tyttö rupatteli mukavia ja laittoi näytettä mukaan. Tälläistä palvelua minä haluan!

Benefitin They’re Real -ripsiväriä ja lineria mainostettiin hyvin näkyvästi molemmissa maissa. Olin jo etukäteen päättänyt ostaa tämän kummallisen rajauksen, joka lupaa olla geelimäistä väriä kynässä, jossa on kreisi kumikärki. Ostin kynän Prahasta, mutta ripsiväriin en uskaltanut tarttua, kun se ei ollut vedenkestävä. Köpiksen Sephorassa kassatyttö kyseli, että olenko jo tutustunut näihin uutuuksiin. Kerroin ostaneeni rajausvärin edellisenä viikonloppuna Prahasta (haha saatoin helteen pehmittämänä puhua Tsekkoslovakiasta), mutta ripsiväriä en ole kokeillut. Hän sujautti siitä näyteputkilon mukaan, ihana! :) Rajaus maksoi tsekkilässä noin 27 euroa. En tajunnut katsoa hintavertailua Köpiksessä. Näistä kunnolla lisää myöhemmin!

Benefitiltä ostin myös supersuper tarkalla miniharjalla varustetun kulmavärin (noin 25 euroa Köpiksessä). Olen todella tykästynyt siihen. Klassisen Benetintin vanavedessä ilmestyneistä balmeista ostin söpön vaaleanpunaisen Posie Balmin (noin 21 euroa Prahassa). Väriä siitä ei juuri irtoa, mutta tuntu huulilla on vastustamattoman hyvä.

Noin muuten kohdistin huomioni Sephoran omaan sarjaan. Uutuutena oli ilmestynyt vedenkestävälle silmämeikille sopivaa puhdistusgeeliä. Pakko saada! Tästä sai myös pienempää (olikohan 60ml) tuubia, mutta tunnettuna hamsterina ostin kaksi isompaa (125ml) pumppupulloa. Mitä jos rakastuisin tähän palavasti ja olisin ostanut vain yhden? Huh, ahdistaa ajatellakin. Haluan poistaa silmämeikkini sormin ja tähän mennessä ainoa tapa on ollut öljy tai balmi, kun muut metodit tarvitsee pumpulia. En muuten ole vielä korkannut. Jännittää! Hintaa Köpiksessä 8 euroa.

Liquid Moisturizing Skin Concentrate kuulosti niin jännältä (saati tuo ranskankielinen nimi, oh-la-la!), että ostin sen. Olen niiin helppo. Käytännössä tämä taitaa vastata geelimäistä, kosteuttavaa kasvovettä. Säästän talveksi, koska käytän nyt ohuempia hoitovesiä pois. Hintaa Köpiksessä noin 20 euroa.

Peruskauraa eli puhdistusliinoja. Ostin mielenkiinnosta ja kätevän kannen takia. Olen tykännyt! Nämä on kunnolla kosteita, vaikka eivät toki vedä vertoja sille ultimate-kosteudelle mikä MAC:n liinoissa on. Pyyhkii hyvin, mutta haiskahtaa hieman puhdistusaineelle. Siis ei kasvo-sellaiselle, vaan vessa-sellaiselle. Hintaa Köpiksessä reilut 6 euroa.

Yksi isommista innostuksen kohteista oli dippipurkit. Olen todella tykännyt niistä Sephoran vanhoista, mutta nyt näissä oli uudistunut ainakin pakkaus. Sen lisäksi oli tullut oma purkkinsa glitterlakoille, vau! Veikkaisin, että siinä on kestävämpi sieni, mutta en ole vielä korkannut. Minullahan on käytössä kaksi vanhan mallista tavallista purkkia, joista toista käytän cremelakkojen kanssa ja toista kaiken kimaltavan kanssa. Uutuutena oli tullut myös kynsinauhaöljydippipurkki. Kätevyyden huipentuma! Purkit maksoivat Prahassa alen jälkeen 6 euroa.

Blottaus-paperit ostin vain ja ainoastaan yhdestä syystä. Nimittäin tämä neronleimaus. Olivat tosin yllättävän kalliita, yli 6 euroa (Köpis). Mini-dödö, koska se on söpö. Ei muuta syytä. Maksoi reilut 2 euroa (Praha).

Meikkipuolelta ostin testiin vielä yhden ripsivärin ja kulmakynän. Full Action Extreme Effect Mascara (WP) on korkattu ja erittäin hyväksi todettu. Hintaa sillä oli reilut 16 euroa (Köpis) eli ei ihan halpis. Tosin niin taitaa täälläkin olla markettiripsarien hinnat pikkuhiljaa kohonnut kohti paria kymppiä. Kulmakynä maksoi vaan 8 euroa (Köpis), mutta en osaa sanoa siitä vielä mitään.

Lähtiessämme Köpiksestä kotiin, oli kentällä luppoaikaa (lento myöhässä), joten kalusin Ritualsin pientä hyllyä. Olen todella ihastunut merkin suihkuvaahtoihin, mutta siellä ei ollut sopivaa tuoksua. Kaksi hyllyssä olevista minulla jo löytyy, kolmannessa oli rosmariinia (ei hyvä) ja neljättä oli vain kaksi korkitonta (!) pulloa jäljellä. Jäi ostamatta. Päädyin talven varalle kahteen suihkuöljyyn. Nuuhkin tuoksut rasvapurkeista, mutta uskon niiden toimivan myös suihkussa. :) Hintaa vaivaiset 7,5 euroa per pullo.

Huh ähky! Tarkempaa arviota monista tuotteista tulee myöhemmin. Mikä kiinnostaa eniten?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Petra / Viilankantolupa tiistai 26. elokuun 2014 at 07:07

  Ah, kuin tilauksesta! :)

  Mä haluan ehdottomasti kuulla tuosta silmämeikinpoistogeelistä, mielellään parin päivän sisään, niin että jos tiekkö viitsisit pistää vähän vauhtia siihen testaamiseen..! :D

  Kynsilakanpoistopurkit otan ehdottomasti (sain juuri toisen kulutettua huonolle tolalle ja kyllä vaan – se ihkaensimmäinen purkki kesti paaaaljon pidempään :/)

  Kosteuttava kasvovesi! Juu!

  Ritualsista muistan kuulleeni, mutta en muista koskaan edes nähneeni tuollaisia. Ehkä tarvitsen?

  Minidödö? ”Super”? Phyh! Ostan sen ja todistan, että siitä(kään) ei ole mihinkään. :D

  Eliii..ostan melkein puolet samasta saaliista. :D

  • Reply Myy tiistai 26. elokuun 2014 at 07:38

   Mä vähän sua ajattelinkin.. :)

   Korkkaan poistogeelin tänään! Meinasin jo eilen, mutta laiskuus iski. Olisi kuitenkin pitänyt poistaa suojakääreet ja tiesmitä.

   Minidödö ei ole super, vaan söpö. :D Se ei edes ole antiperspirantti.

 • Reply marjo Kiilavuo tiistai 26. elokuun 2014 at 07:28

  Kiitos tästä postauksesta! Kuukauden kuluttua oon menossa Barcelonaan ja juurikin Sephora on se paikka missä on pakko päästä käymään. (1. kerta! :) )
  Ainoa miinus on se, että matkustan pelkillä käsimatkatavaroilla… joten isot nestepakkaukset voi unohtaa.

  • Reply Myy tiistai 26. elokuun 2014 at 07:39

   Julmaa päästä Sephoraan tollaisilla rajoituksilla! Pitää siis keskittyä meikkeihin :)

 • Reply Lara tiistai 26. elokuun 2014 at 10:14

  Halpa-Halleissa on ollut ja saattaa olla edelleen myynnissä jonkun randomin merkin meikinpuhdistusliinoja, todella kosteita ja hinta naurettavan halpa verrattuna muihin vastaaviin: 0,95€/20kpl :)

  • Reply Myy tiistai 26. elokuun 2014 at 18:02

   Ei paha hinta!

 • Reply Kaisuli / SiameseLipstick tiistai 26. elokuun 2014 at 22:39

  No jopas oli Sephora-löydöt! Tämä oli kyllä tosi hyödyllinen postaus, en nimittäin ole tiennyt noista Sephoran omista jutuista mitään aiemmin. Silmämeikkigeeli kiinnostaa ehdottomasti täälläkin joten kommentteja kiitoos! :D Aika vaihteleva hintataso noissa, silmämeikkigeeli on tosi halpa mutta kasvovesi jo taas selkeästi kalliimpaa hintaluokkaa. Ja ripsaria voisin kokeilla kyllä myös kerran on hyvä. Kiitosta!

 • Leave a Reply