Ekokosmetiikka, Käsivoiteet, Kivvi

Loistava luonnonkosmetiikan käsivoide

Kivvi-Nourishing-Hand-Cream-01

Kivvin käsivoide oli niin superihana, että se ansaitsee oman hehkutuspostauksen. Kaikki osui kohdilleen: koostumus, tuoksu, pakkaus ja teho.

Kivvi-Nourishing-Hand-Cream-02

Ilmatiivis pumppupullo on mahtava! Annostelu on siistiä ja hallittua, eikä voide tarvitse mitään ihmeellisiä aineita parantamaan säilyvyyttä. Ja mikä parasta – yhdellä painalluksella tulee ihan täydellinen määrä voidetta, eikä sitä kuivu pumppuun mikäli voide on suht säännöllisessä käytössä. En ole aikaisemmin nähnyt näin pakattua käsivoidetta, vaan ainoastaan kasvovoiteita ja -seerumeita. Harvemmin käsivoide on edes tavallisessa pumppupullossa, ellei pakkauskoko on jäätävän iso pönttö.

Pehmoinen voide levittyy yllättävän liukkaasti ollakseen luonnonkosmetiikkaa. Se imeytyy nopeasti, mutta jättää kädet hyvällä tavalla rasvatun tuntuisiksi. Ei lähmäisiksi, mutta miellyttävän rasvapehmoisiksi. Ihan älyttömän tehokasta ottaen huomioon kuinka kevyeltä voide levittäessä tuntuu! Tuoksu on mausteisen sitruunainen ja se on lähes identtinen Dr. Hauschan sitruunavartalovoiteen kanssa.

Kivvi-Nourishing-Hand-Cream-INCI

Voiteen pohjana on kookos- ja macadamianpähkinäöljyä, joiden lisäksi tämä sisältää mm. avokadon-, kirsikan- ja viinirypäleensiemenöljyä. Ja paljon paljon kaikkea muuta ihanaa! Täysin luonnollinen voide on 71% luomua ja vegaanisopiva. Pullolla on hintaa noin 18 euroa.

Kivvi on minulle uusi ja tuntematon merkki, mutta tämän käsivoiteen perusteella tutustun näihin latvialaisiin luonnonkosmetiikkatuotteisiin paremmin. Sain purkin Jäkemiitin goodiebagista. Tai oikeastaan kassissani oli Kivvin puhdistusgeeli, mutta tein vaihtarit Nekun kanssa. Kiitos ja anteeksi, Nekku! <3

Oletteko kokeilleet Kivvin tuotteita? Mitä suosittelisitte?

Tuote saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Petra / Viilankantolupa sunnuntai 17. tammikuun 2016 at 09:56

  Rasvapehmoinen, loistava sana! Mä olen yrittänyt skarpata käsivoiteiden käytön kanssa, mutta suutarinmuksusyndrooma vaivaa, enkä vaan tahdo muistaa. Tilanne ei täällä toimistohommissa tokikaan ole yhtä paha, kuin entisissä käsidesisulkeisissa, mutta kulutuksen vuoksi olisi hyvä joskus edes vilkaista sinne rasvakaappiin, haha! :)

  • Reply Myy sunnuntai 17. tammikuun 2016 at 10:42

   Mun on niin hankala kuvitella, että sä unohtaisit rasvailla käsiä! :D Mulla tarttuu töissä sormenpäät neuleisiin, jos unohdan rasvailla.. Kynsiöljyt on sen sijaan hyvin helppo unohtaa, haha.

 • Reply Salla sunnuntai 17. tammikuun 2016 at 12:31

  Ei vitsi, ihana toi pakkaustapa! Kuulostaa tosi hyvältä tuotteelta muutenkin :)

 • Reply Mia / Beauty Highlights sunnuntai 17. tammikuun 2016 at 12:32

  Vaikuttaa ihanalta! Sait siis mutkin kiinnostumaan :) Mulla on kokemusta tähän mennessä Kivvin vartalovoiteista ja kuorinnoista. Niistä oon kyllä tykännyt!

 • Reply Nella / Neiti Minttukihara sunnuntai 17. tammikuun 2016 at 12:53

  Kuulostaa ihanalta! <3

 • Reply Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi sunnuntai 17. tammikuun 2016 at 13:45

  Mä ostin Kivviltä käsivoiteeksi sellaisen pikkupurkin vartalomarmaledia, ja onpa ihanan tuoksuinen ja hoitava. Pumpupullo olisi kyllä kätevä :)

 • Reply Satu / Ripsarit Poskilla sunnuntai 17. tammikuun 2016 at 20:17

  Miksei kaikki käsivoiteet voi olla pakattu noin!

 • Leave a Reply