Apteekkikosmetiikka, Bioderma, Ihonhoito, La Roche-Posay, Misellivedet, Nivea, Ziaja

Soutelemassa vierailla misellivesillä

Olen vannoutunut Bioderman käyttäjä. Se vaan on täydellinen misellivesi. Loistava puhdistaja, neutraali olemus, eikä iholle jäävää tuotetuntua. Näemmä niin täydellinen, etten ole kirjoittanut siitä postausta, mutta aika monessa sivulauseessa olen hehkuttanut. Palataan Biodermaan myöhemmin, koska kävin seilaamassa vierailla (miselli)vesillä kahden jättimäisen Bioderma-tonkan välissä.. Haluan alkuun korostaa, että en varsinaisesti käytä misellivettä meikin poistamiseen (varsinkaan silmämeikin). Käytän sitä iltaisin viimeistelemään puhdistuksen, etenkin hiusrajalla ja kaulalla, koska niiden pesu ei välttämättä ole ollut yhtä hyvä kuin muun naaman. (Siis kun pesee meikit pois lavuaarin yllä.) Aamuisin misellivesi korvaa vesipesun kokonaan. Jos en ehdi pestä kasvoja urheilemaan lähtiessäni, pyyhin meikkipohjan pois misellivedellä, mutta jätän silmämeikin paikoilleen.

Misellivesivertailu-01

Ziaja Jasmine Micellar Water (200ml / 8€) – Mummomiselli! Olin ihan innoissani nähdessäni tämän. 50+ -merkintä kyljessä varmasti takaisi sen, että tuote on ihanan kosteuttava. Ja sitähän se on. Mukaan on pakattu niin pantenolia, manteliöljyä kuin hyaluronihappoa. Entä puhdistusteho? Joo. Niin. Reilun viikon testailun jälkeen ihoon alkoi ilmestyä epäpuhtauksia. Olin kuin puulla päähän lyöty, koska tälläiselle kuivalle korpulle se ei ole mitään arkipäivää. Näppyjä tuli etenkin otsalle ja kaulalle. Mulla ei ikinä ole ollut epäpuhtauksia kaulassa, joten osasin nopeasti yhdistää ongelman miselliveteen. Olin ihan varma, että tässä on vaan surkea puhdistusteho, mutta tuon lopussa olevan testin mukaan se on ihan ok. Joku tässä siis ärsytti ihoani, mutta en ole varma mikä, kun lähes kaikki ainesosat on tuttuja. Ehkäpä se oli apilankukkauute? Söötistä pullosta oli helppo annostella tuotetta. (En muuten onnistunut löytämään tälle hintaa, joten se on heitetty hatusta merkin hintatason perusteella.)

La Roche-Posay Micellar Water (200ml / 16€) – Epäpuhtauspaniikissa korkkasin seuraavaksi neutraalin apteekkituotteen, koska se varmaan olisi lähimpänä Biodermaa. Helpotus oli suuri, kun muutamassa päivässä iho lähti takaisin normaaliin suuntaan. Huh, kiitos LRP! Tehokas koostumus ja hyvin neutraali tuote. Hoitaa hommansa, mutta ei huutele perään tai jätä iholle mitään tuotetuntua. Tässäkin pullo toimi hyvin. Voisin hyvin ostaa lisää! Tämä pääsi kaikista lähimmäksi Biodermaa.

Nivea Gentle Caring Micellar Water Dry Skin (200ml / 6€) – Toivuttuani hyvän tovin LRP:n kanssa, päätin kokeilla toista kuivalle iholle tarkoitettua misellivettä. Jännitti, mutta turhaan! Nivea nojailee manteliöljyn pehmentävään vaikutukseen. Löytyy myös pantenolia ja sorbitolia. Nivea toimi käytössä ihan hyvin ja voisin periaatteessa ostaa sitä, jos en pääsisi apteekkiin. Sarjasta löytyy myös misellivedet normaalille sekä herkälle iholle. Hyvä hinta-laatusuhde ja todella helppo saatavuus. Tämänkin pullo oli toimiva.

Misellivesivertailu-02

Misellivesivertailu-03

Testasin puhdistustehoja vielä kädelle. Huulipunaa, peitevoidetta, geelirajausta, voidemaista luomiväriä ja eyelineria. Jokainen misellivesi sai yhden pumpulilapun ja lopputulos näyttää mihin sillä pystyi. La Roche-Posay vei selvästi voiton. Zieja ja Nivea jäi aika samalle tasolle keskenään, mutta sotkuisemmiksi kuin LRP. Hieman huvitti, että se ainoa meikki mihin mikään näistä ei täysin tehonnut, oli Korresin (!) luomiväri, kun samalla stydi mattapuna ja geelirajaus lähti suht hyvin. :)

Mikä on teidän lempparimiselli?

Tuotteet saatu blogin kautta testiin.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Liisa maanantai 16. marraskuun 2015 at 11:45

    Olipa kiva tuo vertailukuva! Ziaja näyttää ihanalta, mutta harmi että oli pettymys. Mitään näistä en oo tainnutkaan testata :)

  • Leave a Reply