Maybelline, Meikit, Meikkivoiteet

Silikonisilkkiä

Maybelline-Dream-Wonder-Nude-01

Tämä oli sellainen beauty bloggers made me do it -ostos. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen meinasin viskata pullon roskiin. Eihän tästä tule mitään! Hankala levittää ja tarvitsee kamalan paljon kerralla. Parin päivän kiroilun jälkeen kokeilin tätä MACin Prep+Prime Face -primerin kanssa. Whaat? Mitä tämä iholle liukuva ohut silkki on? Pakkohan tästä on kirjoittaa, kun pullosta on huvennut kolmannes, enkä muutamaan viikkon tarttunut mihinkään muuhun meikkipohjaan.

Maybelline-Dream-Wonder-Nude-02

Meikkivoide on todella nestemäistä ja pullossa olevan annostelumekanismin kanssa en ole vieläkään sujut. En tiedä miten tätä tikkua pitäisi käyttää (se siis ei ole pipetti). Olen päätynyt pyyhkäisemään sitä sormiin, jolloin tuotetta tulee kyllä hyvä määrä, mutta eihän tämä hygieenistä ole. Toisaalta pullossa on vain 20ml tavaraa, joten päivittäisessä käytössä se ei olisi kovin montaa kuukautta auki. Koostumuksen takia pulloa täytyy muistaa ravistaa kunnolla!

Maybelline-Dream-Wonder-Nude-03

Valitsin vaaleimman sävyn, joka on 10 ivory. Se ei tosiaan ole mikään vaalea, mutta hukkuu ihoon yllättävän hyvin. Vasemmalla täplä sellaisenaan, oikealla samanlainen levitettynä.

Maybelline-Dream-Wonder-Nude-04

Kuvassa primeri ja yksi kerros meikkivoidetta, eikä mitään muuta. Leukaperät tarvitsevat toisen kerroksen ja silmien alle peitevoide, mutta muuten jälki on ihan tasainen. Paras levitystapa tälle on ehdottomasti sormet. Tosin diggailen niistä muutenkin. Tämä ei tosiaan ollut mikään kuivaihoisen juttu ilman liukastavaa primeria, jonka päälle tämä levittyy todella nopeasti ja helposti. Nopeus ja helppous on se ykkösvaltti, joka saa mut tarttumaan tähän uudestaan ja uudestaan. Laitan tuotetta sormiin ja pyyhkäisen kasvojen alaosan läpi. Vähän lisää tuotetta ja sama otsalle. Vielä yksi dippaus ja pyyhkäisy leukaperiin ja korviin, niin homma on valmis. Ei häivyttelyä, ei levitystä. Sen kun pyyhkäisee.

Vaikka olen tästä hetkellisesti innoissani, niin en usko silti ostavani toista pulloa. Olen kokeillut monia hyviä meikkipohjia, mutta tähän mennessä vain kahta olen ostanut toisenkin pullon: Lumenen CC-voidetta ja Guerlainin Lingerie de Peau’ta. Siihen kerhoon pääsevä kolmas meikkivoide tullee olemaan Sensain Fluid Finish, joten sorry Maybelline. Olet hyvä ja nautin sinusta nyt, mutta et ole täydellinen.

Onko joku teistä kokeillut tätä, mitä tykkäsitte?

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Kissis keskiviikko 13. toukokuun 2015 at 08:39

  Siis sulla on niin kadehdittavan hyvä iho, en kestä!!! Mulla on näitä muutakin kappale, mutta hitto niitä sävyjä…Ei taida oikeen mikään olla mun sävy + ovat mulle aika tosi ohuita.

  • Reply Kissis keskiviikko 13. toukokuun 2015 at 08:39

   MUUTAMAKIN.

   • Reply Myy maanantai 18. toukokuun 2015 at 15:05

    Ohuita nää tosiaan on! Ootko kokeillut niitä sävyjä kasvoille asti? En nimittäin käsivarren perusteella olisi ikinä uskonut tämän sulautuvan naamaan.

  Leave a Reply