Body Shop, ELF, Koti, Maybelline

Olisiko aika siivota?

Kävin tuossa läpi meikkini ja järjestelin ne uudestaan vähän fiksummin samoihin koreihin missä ne on aikaisemminkin ollut. Tätä voisi tehdä hieman useammin..

Ai mulla on tämmöinen Body Shopin kuultotuote! Hmm tällä taitaa olla ikää ja se näyttää vähän kummalliselta. Jospa kääntäisi tuubin ylösalaisin?

Mikäs sieltä kurkistaa?

Kukkuu! Kauniisti muotoiltua hyytelöä, roskiin.

Hei jes, tässä Elfin violetissa geelirajauksessa ei tainnut olla shimmeriä! Voinkin kokeilla sitä Wettiksen mustan värin rinnalle sisärajauksiin. Tota noin, miksi tää kolisee?

Kops.

Tätä ei taida edes kuuluisa pehmentävä mikrotuskikka pelastaa, roskiin.

Kulmakarvat onkin viime aikoina sojottaneet itsepäisesti väärään suuntaan, onneksi korin pohjalta löytyi Maybellinen kulmageeli. Aika hieno liukuvärjäys siinä kyllä on..

..joka johtuu tästä kauniista ilmiöstä. Heihei, roskiin.

Kyllä nyt kelpaa taas meikata! Vasemmalla ensimmäisessä korissa sävyttävät huulivoiteet. Niiden takana huulikiillot ja -stainit sekä huulipunat ja rajauskynät. Edessä keskellä silmämeikkivälineistöä ja oikealla takana luomivärit. Kaikki korit on Hennesiltä, tosi käteviä. :)

Pöydän toisesta päästä löytyy poskimeikit, likaiset (eli käytössä olevat) siveltimet sekä voidemaiset primerit ja pohjameikit. Minulla ei vieläkään ole yhden yhtä meikkivoidetta!

Keskellä pöytää on lasit puhtaille silmämeikkisiveltimille ja puhtaille kasvomeikkisiveltimille. Kun käytän sivellintä, siirrän sen edellisessä kuvassa olleeseen likaisten purkkiin. Sieltä voi kätevästi pestä siveltimet sitten, kun purkki tulee täyteen.. Aikaisemmin siveltimet oli hieman eri tavalla ja saatoin vahingossa pestä puhtaita siveltimiä ihan turhaan.

Tässä vielä kokonaisuus. Peili on Ikeasta. Toimii minulla erittäin hyvin; on sopivan kokoinen ja tukeva. Peilin edessä on pieni pyyhe, jonka päältä löytyy pinsetit, taivuttimet ja muutama aplikaattori. Pyyhkeeseen on myös kätevä pyyhkäistä sivellin (tai sormet) tarvittaessa.

Millon teillä on viimeksi siivottu meikit?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply MaaLilla/Jenni sunnuntai 28. huhtikuun 2013 at 22:44

  Ai miten kiva meikkipöytä! Meikit on ainoa juttu, joita siivoan vapaaehtoisesti ja usein. Silti meikkipöytä on aina sotkussa ja putelit ties missä hukassa milloinkin. :) Jotain vastaavia vanhoja tuotelöytöjä tulee välillä vastaan, ainakin aina muuttokuorman pakkaamisen aikaan.

  • Reply Myy sunnuntai 28. huhtikuun 2013 at 22:58

   Muuttaminen tekee välillä kyllä hyvää, kun joutuu pakosta käymään asioita läpi ja miettimään mitä oikeasti tarvitsee :)

 • Reply Minna sunnuntai 28. huhtikuun 2013 at 23:05

  Hekottelin ääneen! :D Minulla on parhaillaan menossa sama projekti, mutta jostakin syystä projektini on jonkun verran suurempi. En edes laskenut meikkivoiteiden määrää… Monta! En saa tehdä koko päivää rauhassa työrupeamaani (lapset), joten tässä menee pari tai kolme päivää aikaa. Minultakin löytyi hieman epäilyttävän näköisiä tuotteita laatikoiden perukoilta. :D Nauroin ihan kipeänä tuota geelilineria. :D Mitähän mä vielä mahdankaan löytää omista laatikoistani?

  • Reply Myy sunnuntai 28. huhtikuun 2013 at 23:11

   Mulla oli helppoa, kun kippasin päiväksi kaiken levälleen olohuoneen lattialle. :D Mies oli sopivasti työmatkalla niin sain touhuta ihan rauhassa.

   Kerro sitten, jos löydät jotain hienoa siivouksen yhteydessä!

  • Reply Minna keskiviikko 1. toukokuun 2013 at 10:58

   Löysin joo jotakin epäilyttävää. :D Taidan kuvata ja laittaa postaukseen. Pari eri sävyistä Maybellinen Dream Mat Moussea löytyi… enpä ole käyttänyt niitä yli 2 vuoteen. Mitä ihmettä ne teki minun laatikossa enää? Ei juma! :D

 • Reply Flicka maanantai 29. huhtikuun 2013 at 07:09

  Kevätsiivouksen yhteydessä olisi tarkoitus käydä ankaralla kädellä läpi kaikki omistamani kosmetiikka. Roskiin kaikki pilaantuneet/epämääräiset ja kaikki käyttökelpoiset muttei minulle sopivat sitten kiertoon.

  • Reply Myy maanantai 29. huhtikuun 2013 at 19:55

   Minäkin sain samalla kasan tuotteita ”nämä lähtee kiertoon” -pussiin :)

 • Reply Päivi maanantai 29. huhtikuun 2013 at 09:49

  Mulla on muutto edessä kesän alussa, joten tämä operaatio tulee varmasti tehtyä. Tosin mä tykkään niin paljon hiplailla meikkejäni ihan viikottain, että tuskin tulee kauhean vanhoja puteleja vastaan. Ennemminkin ehkä niitä tuotteita, joita en vaan malta heittää roskiin, vaikka pitäisi. Mulle on tosi vaikeaa heittää vaikkapa ripsiväri roskiin, sillä ”kyllä siitä vielä viikon väriä tulee”… Noi sun säilytyskorit ovat supernätit, olen niitä ennenkin ihaillut :)

  • Reply Myy maanantai 29. huhtikuun 2013 at 19:56

   Olin kyllä itsekin melko yllättynyt, että löytyi useampi oikeasti pilaantunut tuote! Ja kiitos, tykkään niistä itsekin paljon. Samantyyppisiä Hennesin koreja multa löytyy myös yöpöydältä ja kylpyhuoneesta.. :)

 • Reply Heidi B maanantai 29. huhtikuun 2013 at 10:37

  Meikkien järjesteleminen voi kyllä olla todella vapauttavaa ja terapeuttista puuhaa!

  Mä niin tarttisin jonkun meikkipöydän. Täytyis virittää makkarin senkistä sellainen, että siinä vois myös meikata. Tartteis kuitenkin joku valohässäkä kehittää siihen kanssa.

  • Reply Myy maanantai 29. huhtikuun 2013 at 19:58

   Järjesteleminen on muutenkin terapeuttista! Tai ehkä enemmän se lopputulos.

   Mun pöytä ikkunan edessä -viritys toimii noin helmikuulta lokakuulle ja loput ajasta meikkaan kylppärissä, kun ei tuohon ikkunan eteen saa viritettyä valoja. :/

  Leave a Reply