Aasialainen kosmetiikka, Apteekkikosmetiikka, Aubrey Organics, Benefit, Body Shop, Depend, Ekokosmetiikka, Hiukset, Hoitoaineet, Ihonhoito, John Frieda, Kasvojen puhdistus, Kasvokuorinnat, Kasvonaamiot, Kasvovedet, Kasvovoiteet, Kevin Murphy, Kulmakynät, Kynnet, Lierac, Loppuneet, Meikit, Missha, Muotoilutuotteet, My Beauty Diary, Redken, Sampar, Seerumit, Sephora, Signe Seebid, Sisley, Vartalokuorinnat, Vartalovoiteet

Helmikuun loppuneet

Helmikuun-loppuneet-01

Helmikuu oli välikuu, mutta todella moni loppuneista tuotteista oli ihan huippuja. :)

Helmikuun-loppuneet-02

Sampar So Much To Dew Midnight Mask (50ml) / postaus, toinen / Kun tätä hieroo naamaansa illalla, on iho aamulla superhehkeä. Jos saatte käsiinne, kokeilkaa! Onneksi kaapissa on varatuubi. 5/5
Sephora Softening Facial Mist (150ml) / Tässä kasvosuihkeessa oli mielettömän hienojakoinen ja tasainen sumu. Itse suihke oli sellainen perus-meh, eikä se mullistanut maailmaani. Tuoksui 90-luvun koiranäyttelylle. 3/5
My Beauty Diary Strawberry Milk Mask (23ml) / Paketin viimeinen! MBD tekee loistavia kangasnaamioita, kannattaa tutustua. :) 4/5

Helmikuun-loppuneet-03

Lierac Hydragenist Moisturising Serum (30ml) / postaus, toinen / Ihan mahtava kosteuttava seerumi aamukäyttöön. Jättää iholle todella hyvän pohjan meikin alle. Kuten naapurini Emma osasi ilmaista: tämä ei humahda ihoon, vaan asettuu olemaan. Rakastan myös kukkaista tuoksua. Korkkasin heti uuden! 5/5
Benefit Gimme Brow, medium/deep (3g) / Maailman paras kulmageeli! Tämä näki parhaat päivänsä jo viime kesänä oltuaan vuoden käytössä, mutta en ole vaan voinut luopua putkilosta ennen kuin sain uuden. Tuli aika hyvä ero, kun uudella pääsi sutimaan. :D Harja on loistava ja oikeasti tarpeeksi pieni. Kuitugeeli saa kulmakarvat näyttämään mukavan pörheiltä, eikä niin meikatuilta. En osaa selittää. Kokeilkaa! 5/5

Helmikuun-loppuneet-04

Body Shop Glazed Apple Body Butter (näyte 50ml) / Pelkäsin tämän tuoksun olevan aivan liikaa, mutta ainakin näin pienenä annoksena karkkiomppu oli herkkua! Jos tätä tulee taas ensi jouluna, niin voisin ostaa. 4/5
Depend Ympäristöystävällinen Kynsilakanpoistoaine (250ml) / Pitkäaikainen suosikkini. Öljyinen koostumus ei haihdu vanulapusta kesken hommien. Nyt tosin vaihdoin lempeyden teho-yrmyyn5/5
Signe Seebid Gentlemen’s Body Scrub (200g) / postaus / Todella hyvä, yksinkertainen sokeri-öljykuorinta raikkalla unisex-tuoksulla. Tykkäsimme molemmat ja paljon! Uudet (eri tuoksuiset) purkit on korkattu jo. 5/5

Helmikuun-loppuneet-05

Redken Color Extend Sun Conditioner (250ml) / Jos saisin käyttää loppuelämäni vain yhtä shampoo-hoitoaine-paria, olisi se Redkenin Color Extend Sun. Näissä on kaikki kohdallaan. 5/5
Kevin Murphy Body Builder Volumising Mousse (näyte 47ml) / Kuohkeutti tosi kivasti! Ei mikään superkiinteä vaahto, vaan vähän löysempi. Toimi hyvin! 4/5
John Frieda Frizz Ease Forever Smooth Conditioner (250ml) / postaus / Oikeen mainio markettikamaksi. Hiukset tuntui pehmoisilta ja hyviltä. Töräytin tuubinloput hoidossa olleeseen koiraan, kun ei siinä (kakka)hädän keskellä ollut muita sopivia pesu- ja hoitoaineita.. 3/5

Helmikuun-loppuneet-06

Ja muutama mainitsemisen arvoinen pussitesti.
Sisley Express Flower Gel Mask (näyte 4ml) / Ihana geelinaamio! Tykkäsin tästä huomattavasti enemmän kuin siitä mustaruusu-naamiosta. Raikas geeli humahti ihoon ja kosteutti mainiosti. Eikä tarvitse huuhdella pois, peukku! Voisin ostaa tätä, jos.. no, jos tämä ei olisi Sisley. Koska hinta (jopa minulla on rajani).
Aubrey Organics Age-Defying Therapy AHA Mask (näyte 5ml) / Iho jäi sileäksi, kirkkaaksi ja mikä parasta – tasaväriseksi! Yhden käyttökokemuksen perusteella erittäin hyvä kirkastava ekonaamio.
Missha Super Aqua Refreshing Cleansing Foam (näyte) / Vaahtoaa todella runsaasti ja pesee ihon narskuvaksi. Hyvin samankaltainen tuntuma kuin Sensain creamy soapissa. Miellyttävän mieto puhdas tuoksu.

Semmottista!

Body Shop, John Frieda, Kevin Murphy, Lierac, Sampar ja Signe Seebid saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply JonnaH. torstai 17. maaliskuun 2016 at 08:50

  Lierac ja Sampar myös mun lemppareita, just korkkasin vikan tuubin Samparin Maskia ja nyt hirveä paniikki etsiä paikka, mistä sitä sais ostettua lisää. Sniff. Pitää varmaan nakittaa joku kaveri laivareissulta tuomaan. :D

  • Reply Myy perjantai 18. maaliskuun 2016 at 17:24

   Mulla kanssa vika tuubi! Sit Sephoraan tai tilaten jostain :)

 • Reply Ilona torstai 17. maaliskuun 2016 at 13:55

  Lierac ja Sampar <3 Mullakin taitaa olla vielä onneksi jossain varatuubi- en tiedä mitä teen sitten kun sekin joskus loppuu! Pitää varmaan lähteä laivalle. :D

  • Reply Myy perjantai 18. maaliskuun 2016 at 17:24

   Onneks on internet :*

 • Reply Suvi torstai 17. maaliskuun 2016 at 14:50

  Samparin metsästys ei olekaan ollut helppoa, kahdelta Viking Linen laivalta sitä on jo kysytty, ei ole ollut. Täytynee uskoa, että minua ei ole tarkoitettu kokeilemaan ko. tuotetta. Samperin Sampar! :D

  • Reply Myy perjantai 18. maaliskuun 2016 at 17:23

   Nouu! Muistan, kun Sampar tuli Gracelle myyntiin ja sen piti tulla myös muille Viikkareille, mutta ilmeisesti ei sitten tullut. Eikun ulkomaanreissulla Sephoraan :D

  Leave a Reply