Label.M, Muotoilutuotteet, Osis+

Hiuspuutereista

Ostin ensimmäisen Osiksen Dust It -puuterin joskus viime keväänä ja ihastuin siihen heti. Hiukseni ovat hennot ja silkkiset ja yksittäinen hius on hyvin ohut, mutta niitä on siitä huolimatta paljon. Vähän kuin afgaanin turkki. ;) Taipuisuutta hiuksista löytyy, mutta luonnonkiharat ne ei silti ole. Minun on siis aina pesun jälkeen föönattava hiukseni ja joko suoristettava tai kiharrettava ne, mikäli aion pitää tukan auki. Pelkkä fööni riittää, jos hiukset pitää kiinni (sotkuiset latvat ei kuitenkaan näy). Käytin aikaisemmin föönattuun tukkaan vahaa tai muotoiluvoidetta, mutta mikään ei toiminut niin kuin haluaisin. Hiukset kaipaavat tekstuuria ja ilmavaa, mutta tarpeeksi jämäkkää pitoa. Ja juuri sitä Dust It tarjoaa. Hieron puuterin hiustyveen sormieni kautta, jotta saan sen levittymään mahdollisimman tasaisesti ja pärjään pienellä määrällä. Ja puuteroin aina vain juuri pestyt ja föönatut hiukset, niin pärjään sillä seuraavat kaksi tai kolme päivää. Seuraavina päivinä riittää pieni tupeeraus (ja lakka). Kolmantena päivänä voi joutua suihkimaan kuivashampoota.

Ensimmäinen purkki kesti käytössä reilut puoli vuotta ja oletin, että mikä tahansa hiuspuuteri ajaisi saman asian. Kuuliaisena asiakkaana ostin seuraavaksi kampaajani käyttämää ja suosittelemaa Label.M -sarjan Style Dustia. Purkki oli ihastuttavan pieni ja siro sekä tykkäsin sen läpinäykyvyydestä. Ostin purkin jo kesällä, koska luulin Osiksen loppuvan kuukausia ennen kuin se oikeasti loppui. :D Aine kun ei paina juuri mitään ja purkista ei nähnyt kunnolla läpi.. Ne pari kertaa kampaaja oli käyttänyt Style Dustia hiuksiini ihan onnistuneesti. Tai niin ainakin luulin, mutta ainahan tukka tuntuu hieman hassulta ja erilaiselta leikkauksen ja värjäyksen jälkeen. Otin itse Label.M:n käyttöön loppusyksystä ja huh mitä tuskaa oli kuluttaa se loppuun. Onneksi purkki oli selvästi pienempi kuin Osiksen, joten aine loppui muutamassa kuukaudessa. Style Dust tuntui jo sormissa paljon karheammalta ja jauhoisemmalta kuin Dust It, joka aivan kuin sulaa sormiin tahmeammaksi ja vahamaisemmaksi. Sormien hierominen hiustyveen teki hiuksista todella sähköiset, eikä kohotus ollut kovin kummoinen. Jopa sormien kautta pienissä määrissä levittäessä puuteri varisi otsaan, korville ja niskaan. Hiukset likaantuivat nopeammin kuin ennen, vaikka yleensä talvella on pesuväliä voinut pidentää entisestään. Miten näissä voi olla niin iso ero?

Korkkasin viikko sitten uuden Osiksen ja tunne oli mielettömän upea. Hallittava ja toimiva tukka on täällä taas. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Duvessa perjantai 11. maaliskuun 2011 at 08:50

  Mä tunnen yhden joka vannoo tuon Label.M:n Style Dustin puolesta, mutta hänen hiuksensa ovat paksut ja karheat. Eli ei siis tarvi minun sitä kokeilla näihin hentoihin suomalaisiin hiuksiin :D

 • Reply Myy perjantai 11. maaliskuun 2011 at 11:23

  Juu ei kannata. :) Tälle hiustyypille Osis parempi!

 • Reply Sonia perjantai 11. maaliskuun 2011 at 23:42

  Menin ja ostin tollasen Osis-puuterin. Kerran kokeilin, ei pelannut. Osta se multa jollain pilkkahinnalla pois, tai kerro miten sitä muka voi käyttää kuivashampoona niin kuin ihmiset väittää. :(

 • Reply Myy lauantai 12. maaliskuun 2011 at 03:29

  Mä en tajua kanssa tätä kuivashampoojuttua! Tää on niin tahmeeta tavaraa, että vaan puhtaaseen tukkaan. :) Ja voisin ehkäpä ostaakin, jos asut Helsingissä, eikä tarttis postitella..

 • Reply Sonia lauantai 12. maaliskuun 2011 at 10:45

  Juu asun, ihan ydinkeskustassa. Pistä mailia vaan, [email protected]. Saat vaik öö 8 eurolla, oisko se kuviteltavissa oleva hinta kerran testatusta? Joo mulla meni hiukset vaan pahemmin likaisiksi tästä. :D

 • Reply Lucy tiistai 15. maaliskuun 2011 at 10:29

  Moikka!
  Dust It:han ei olekaan kuivashampoo vaan muotoilupuuteri. Eli sen on tarkoitus antaa hiuksiin tuuheutta ja rakennetta. Ehkäpä siitä syystä ei kuivashampoona toimikaan.

  Osikseen on kevään aikana tulossa paaaaljoooon uutuuksia, joten kannattaa pitää silmät ja korvat auki kun ei tiedä mitä kivaa sieltä on tulossa ;)

 • Reply Myy tiistai 15. maaliskuun 2011 at 20:45

  Sonia: Kuulostaa hyvältä! Mä laittelen mailia.

  Lucy: Näin mäkin olen ymmärtänyt. :) Ooh, uutuuksia odotellessa!

 • Reply Maija sunnuntai 3. huhtikuun 2011 at 14:58

  Mä en ole hiuspuutereita juuri testannut, mutta pitää selvästi kokeilla: sun kuvaus hiuslaadustasi nimittäin sopii tismalleen myös mun tukkaan. Osis-ostoksille siis.:)

 • Reply Sanni keskiviikko 6. huhtikuun 2011 at 15:49

  Meillä taitaa olla ihan samanlainen hiuslaatu ja tuo Osis on kanssa mun jo pitkäaikainen luottotuote! Jos saisi yhden toivotuksen Osis-tiimille välittää, niin se olisi, että tuo hiuspuuteri ei rasvoittaisi hiuksia ollenkaan! Olen ainakin itse huomannut, että jos käytän hiuspuuteria, niin pesuväli vähän lyhenee. Mutta aivan loistotuote joka tapauksessa!

 • Reply jossu lauantai 9. huhtikuun 2011 at 22:49

  Miten sä siis käytät tota Osiksen hiuspuuteria? Tuputtelet sormille eka ja sitten hierot päähän vai häh : DDD Ku itelläkii on toi, enkä oikein tiiä miten sitä pitäis käyttää.. Ku jos yrittää takahiuksiin laittaa suoraan niin sitä tippuu sitte vaan selkään :(

 • Reply Myy sunnuntai 10. huhtikuun 2011 at 10:26

  Just sillein! Ripottelen sormille ja hieron tyveen samalla tavalla kuin vahan. Puuteri on sen verran tahmaista, ettei ohut kerros tipahda sormista pois. :) Jos ripottelisin suoraan purkista päähän, niin suurin osa tavarasta olisi jossain ihan muualla missä pitäisi..

 • Reply Kutri maanantai 11. huhtikuun 2011 at 20:05

  Toi Osiksen puuteri on aivan loistokamaa, löysin sen itse joskus runsas vuosi sitten. Minullakin kun on tällaset skandinaaviset höyhenet päässä.

 • Leave a Reply