Benefit, Clinique, Meikkipohjat, MSCHIC, Silmämeikit

Paha tapa

Olen tainnut aikaisemminkin kertoa, että minulla on paha tapa avata uusi tuote ennen aikojaan. Kun edellinen lähestyy loppuaan, ostan uuden jo odottamaan. Monesti se uusi on vaan niin ihana, että se tuleekin korkattua heti. Sitten käy näin..

No, voin puolustautua edes sen verran, että MSCHICin meikkipuuterit on eri sävyä. Mutta silti!

Benefit ”Hello Flawless!” Custon Powder Cover-up for Face (sävyssä Shell) oli toissakesän hankinta ja siitä löytyy esittelyä täältä. Ostin muuten näemmä samalla ensimmäisen BB-voiteen!

Ilmeisesti vain aasian markkinoilta löytyvä Clinique Perfectly Real Radiant Skin Compact Makeup (sävyssä 01 Ivory) tuli hankittua kaksi vuotta sitten, kun Benefit veteli viimeisiään. Olen hieman häkeltynyt siitä, että olin puolessa vuodessa saanut meikkipohjan lähes tyhjäksi, huh! Toki ihastuin uuteen ja siihenhän se edellinen jäi.

Tässä välissä olin hairahtanut täysin BB-voiteiden maailmaan, koska Clinique on kulunut vain kuopalle, eikä edes pannun pohja vilku.

MSCHIC Baked Mineral Foundation (sävyssä 1N Light) on ostettu vuosi sitten. Luin siitä kehuja ja hehkutusta, joten helppona sorruin samantien. Olin saanut tammikuun reissulta väriä naamaan, joten normaalia meikkipohjaani tummempi sävy kului kunnolla kuopalle kevään ja kesän aikana. Hämmennystä aiheutti pannu, joka ei ollutkaan metallisen värinen. Vai onko kaikissa baked-tuotteissa pannu värjäytynyt tuotteesta? Loistava meikkipuuteri, kehuja voi lukea vanhasta postauksesta. :)

Syksyn tultua alkoi sävy käydä tummaksi, joten ostoskoriin päätyi hieman vaaleampana samainen MSCHIC Baked Mineral Foundation (sävyssä 1C Ivory). Iho on kuitenkin ollut talvella sen verran kuiva, että olen halunnut kerrostaa siihen kaikki maailman voiteet ja pysytellyt BB-voiteessa, joten tämän käyttö on jäänyt melko vähäiseksi. Kakku ei ole muuten vielä irronnut pannusta, yllättävää! Eiköhän kevään tullen iske taas meikkipuuterivaihe..

Kaivelin samalla luomivärikorista jäätävän vanhan pronssisen rusehtavan Cliniquen sinkkunapin rippeet. Siis oikeasti, olen käyttänyt tätä teininä ripsivärin kanssa eli napilla ikää on ainakin 12 vuotta. Tavoitteena olisi esitellä nämä molemmat pannut tyhjinä helmikuun kuukausikoosteessa. Nakkasin meikkipuuterin säälittävät rippeet laukkuun, jotta sillä voisi vaikka korjailla meikkiä päivän aikana (ihan kuin jaksaisin?). Luomiväri voisi toimia yhyy-en-jaksa-meikata -päivinä ripsivärin kanssa (paluu teini-ikään, apua?).

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Nonnu torstai 24. tammikuun 2013 at 08:22

  Täällä ilmoittautuu toinen hätähousu! :D Enhän mä malta IKINÄ olla korkkaamatta uutta tuotetta, vaikka vanhaa olisi jäljellä vaikka kuinka.

  • Reply Myy torstai 24. tammikuun 2013 at 18:07

   Uudet on niin ihania! :D Yritän kyllä kovasti opetella.

 • Reply Kiki torstai 24. tammikuun 2013 at 09:51

  Itse pidän kynsin hampain uuden tuotteen kiinni niin kauan, kun entinen loppuu, sillä jostain syystä pelkään, että tuote menee nopeammin pilalle. Siis tottakai se varmasti meneekin nopeammin pilalle, mutta tuskin kovin merkittävää omassa käytössäni, jos kyseessä on joku pari viikkoa siihen, että entinen tuote loppuu.

  • Reply Myy torstai 24. tammikuun 2013 at 18:08

   Jonkun purkissa olevan voiteen tmv. kanssa onkin varmasti parempi, ettei avaa ja sörki sitä turhaan liian aikaisin. :)

 • Reply Juille torstai 24. tammikuun 2013 at 13:15

  Aah, mulla on ihan sama ongelma. Loppujen lopuksi on tosi ärsyttävää kun mulla lojuu joka puolella puoliksi käytettyjä meikkipohjia ja putsareita, molempia olen erityisen huono käyttämään kiltisti loppuun asti! :)

  • Reply Myy torstai 24. tammikuun 2013 at 18:09

   Mulla on kovasti yritteillä projekti, että saisi ne pyörivät vajaat putelit käytettyä. Pahin ongelma on varmaan ollut hiustuotteissa. Ja ehkä meikeissä, mutta en ole niitä listannut ylös, joten en näe ongelmaa niin pahana. ;)

 • Reply Pumpulipupu torstai 24. tammikuun 2013 at 19:52

  Mulla ei ole onneksi sitä ongelmaa että availisin uusia tuotteita tarpeettomasti ennen kuin vanhat on käytetty. Sen sijaan ostelen niitä kyllä varastoon, jossa ne sitten seisovat pahimmillaan parikin vuotta ja vanhentuvat siellä. En tiedä sitten kumpi on parempi, sä ainakin nautit täysillä kaikista uutuuksista! :)

  • Reply Myy torstai 24. tammikuun 2013 at 21:02

   Totta! Nauttiminen on aina hyvä juttu :)

 • Reply hellin torstai 24. tammikuun 2013 at 21:35

  Sama vika täälläkin yleensä. Tosin nyt on muutama luomiväri, yksi poskipuna ja pari huulikiiltoa tehokäytössä, jos vaikka kävisi niin hassusti, että saisin käytettyä loppuun. Luomivärin vakikäytöllä on puolensakin kun tulee kokeiltua erilaisia väriyhdistelmiä :)

  • Reply Myy torstai 24. tammikuun 2013 at 21:50

   Meikkien loppuminen on aika harvinaista :) Yhtään huulikiiltoa en ole tainnut koskaan saada tyhjäksi..

 • Reply Johis torstai 24. tammikuun 2013 at 21:48

  Täällä ilmottautuu kans yksi ongelmainen. Eihän sitä uutta tuotetta vaan voi olla avaamatta! Yleensä onnistun pitämään uuden tuotteen avaamatta ennen kuin entinen on tyhjä vaan jos se uusi on samaa tuotetta.

  • Reply Myy torstai 24. tammikuun 2013 at 22:21

   Sitä yrittää olla niin kovin fiksu ja ennakoiva, kun hankkii uuden tuotteen ajoissa. Lopputulos tiedetään :D

  Leave a Reply