Clarisonic, HG, Ihonhoito, Kasvojen puhdistus, Kasvokuorinnat

Clarisonic

Vielä puoli vuotta sitten olin sitä mieltä, että en todellakaan tarvitse moista naamaharjaa. Ihan turha kapistus, pärjään hyvin ilman! Kunnes Mari vertasi sitä sähköhammasharjaan.. Ja minähän olen fanaattinen hampaiden harjaaja. Pähkäilin hetken mitä tekisin ja lopputuloksen näette tässä. Vuoden paras hankinta.

Clarisonic-Mia3-01

Ikävä kyllä en tukenut suomalaista jälleenmyyjää, vaan päädyin tilaamaan harjani Jenkeistä. Suomessa oli myynnissä vain tylsiä yksivärisiä, enkä aikonut ostaa ”ihan kivaa” mikäli laitan tämmöisen summan naamasuristimeen. Tein tilaukseni Nordstromille, koska heiltä löytyi paras (exclusive) kuosi. Olen erittäin tyytyväinen valintaani, tämä on niin hieno! Harja on malliltaan Mia 3, joka vastaa ominaisuuksiltaan Suomessa myytävää Ariaa.

Clarisonic-Mia3-02

Nyt kahden kuukauden käytön jälkeen olen aivan koukussa ja ihoni näyttää paremmalta kuin ikinä. Olen käyttänyt laitetta iltaisin, poistettuani meikit ensin öljyllä. Harjassa toimii mikä tahansa vaahtoava puhdistusaine, mutta suosikikseni on tullut Sensain Milky Soap (joka on muutenkin ihan ässä). Mia 3:ssa on kolme eri harjaustehoa, joista aloitin ensin hellävaraisimmalla ja siirryin melko pian keskimmäiseen. Mikäli jollekin on vielä uutta, niin harjaa pyöritellään ensin 20 sekuntia otsalla, sitten 20 sekuntia nenän ja leuan alueella sekä lopuksi 10 sekuntia kummallekin poskella. Harja kertoo värähtämällä milloin aluetta tulee vaihtaa ja sammuu automaattisesti minuutin tultua täyteen. Alkuun aika tuntui kovin lyhyeltä, mutta parin viikon totuttelun jälkeen siinä ehtii hyvin pyöritellä kasvot läpi. :) Vaikka entsyymikuorinnat on tehneet ihosta kirkkaan, ihan näihin tuloksiin ne ei ole pystynyt. Clarisonicin avulla viimeisistäkin huokosista (nenässä) on hävinnyt kaikki kuona sisältä, eikä ihoraudalla saa enää mitään ulos. Leukaperiin tuleva röpelö on tiessään ja seerumit imeytyy paljon paremmin kuin ennen.

Clarisonic-Mia3-03

Laitteen mukana tuli cashmere-harja. Sen harjakset on varmaan kolme kertaa pidemmät kuin muissa harjoissa. Ne on superpehmoiset ja hyvin joustavat. Näin jälkikäteen viisasteltuna tämä harja oli todella hyvä juttu, koska jollain muulla harjalla aloittaessani olisin heittänyt laitteen seinään samantien. Cashmere on täydellinen valinta kuivalle ja herkähkölle iholle. Se puhdistaa hyvin, mutta tuntuu iholla pehmoiselta ja miellyttävältä, eikä aiheuta edes poskilla mitään epämiellyttäviä tuntemuksia. Tämä harja tuli Suomessa myyntiin muita myöhemmin, tässä juuri maaliskuun alussa.

Clarisonic-Mia3-04

Ostin muutama viikko sitten vertailun vuoksi myös delicate-harjan (joka on cashmeren jälkeen toisiksi hellävaraisin), mutta kahden käyttökerran jälkeen joudun hylkäämään sen. En pysty käyttämään sitä edes harvemmin käytettävänä kuorintaharjana. Delicate tuntuu iholla raastavalta, pistelevältä ja niin epämiellyttävältä, etten pystynyt viemään sitä poskille ollenkaan. Mikäli vahvemman ihon omaava siippa innostuu testailemaan laitetta, saa hän tämän käyttöönsä. (Täytyy myös todeta, että vaaleansinisellä reunuksella varustettu harjaosa näyttää hirveän rumalta laitteen kanssa.)

Clarisonic-Mia3-05

Laite on täysin vesitiivis ja se ladataan noin kerran kuussa magneettikiinnitteisellä piuhalla. Näppärää! Lataamisessa menee melko pitkä aika (18 tuntia), mutta senkun iltapesun jälkeen napsauttaa sen kiinni ja seuraavana iltana ottaa takaisin käyttöön. Itse pystyin käyttämään harjaa ensilatauksen jälkeen kaksi kuukautta, joten akun kesto on mitä mainioin.

Clarisonic-Mia3-06

Sain laitteen mukana myös jäätävän tuubin puhdistusainetta ja mystisen miniharjan. Näistä en ole vielä kumpaakaan kokeillut. Miniharja on ilmeisesti tarkoitettu herkimmälle iholle silmien ja suun ympärillä, mutta se hautautui alkujännityksessä laatikkoon. Nyt muistettuani sen olemassaolon, voisinkin kokeilla harjailla sy-ihoa. Mitähän ainetta harjaan tätä varten laittaisi? Palaan näihin sitten myöhemmin.

Mitä tilaamiseen Nordstromilta tulee, se oli hyvin vaivatonta. Tein tilaukseni joulukuun puolivälissä ja sen saapumisessa Suomeen meni kolmisen viikkoa (jouluruuhka). Paketti jäi tottakai hintansa puolesta tulliin, joten maksoin siitä alvin ja jokusen euron tullausmaksua. Oli muuten mielenkiintoinen keskustelu selittäessäni puhelimessa tullivirkailijalle mitä paketissani on.. ”Siellä on semmoinen elektroninen harja. Kasvoharja. Siis vähän kuin sähköhammasharja. Mutta niinkun naamalle.”

Toivottavasti tämän perusteella joku muukin (kuivaihoinen) uskaltautuu kokeilemaan! Minä olen myyty. :)

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

26 Comments

 • Reply Kissis perjantai 13. maaliskuun 2015 at 12:29

  Aaargggghhhh meidän muiden perusvalkoset harjat kalpenee tän rinnalla!!!

  • Reply Myy perjantai 13. maaliskuun 2015 at 23:30

   Tää on Clarisonicien kuningatar! Hähää!

 • Reply Liisa perjantai 13. maaliskuun 2015 at 12:39

  Toi kuosi on kyllä IHANA. Huh. Nyt kaduttaa kun en tilannut sitä itekin tuolta :’D <3 Niin söpö! <3

  • Reply Myy perjantai 13. maaliskuun 2015 at 23:30

   Eiku liimaamaan tarroja! :D

 • Reply Kaisuli / SiameseLipstick perjantai 13. maaliskuun 2015 at 13:42

  En edes tiennyt tälläisten kuosien olemassaolosta! Ihana! Aivopesu alkaa kohta tuottamaan tulosta…

  • Reply Myy perjantai 13. maaliskuun 2015 at 23:31

   Tää on ollut aika tehokasta aivopesua.. :)

 • Reply Marika perjantai 13. maaliskuun 2015 at 13:51

  Mun iho olis niin hyvä kandidaatti tuon testaukseen, mutta mistähän pierasis rahat siihen… yhyy

  • Reply Myy perjantai 13. maaliskuun 2015 at 23:32

   Hinta on kyllä aika suolainen. Yritin unohtaa sen heti tehtyäni ostokseni :D

 • Reply Linda perjantai 13. maaliskuun 2015 at 14:11

  Toi on kyllä tosi kivannäköinen! :)

  • Reply Myy perjantai 13. maaliskuun 2015 at 23:32

   Se on niin söpö <3

 • Reply Henna / One of Beauty's Daughters perjantai 13. maaliskuun 2015 at 15:04

  Tuo on kyllä niin hieno! Mäkään en halunnut valkoista ja Suomesta löytyi ainoastaan hopeisena Ariaa/Mia 3:sta, niin sen sitten hankin.

  • Reply Myy perjantai 13. maaliskuun 2015 at 23:32

   Vois Suomeenkin tulla kuoseja, mutta toisaalta mitäpä se enää meitä hyödyttää :)

 • Reply Jonna H. perjantai 13. maaliskuun 2015 at 15:43

  Voiko joku sähkölaite olla noin söpö?!? Ihana! <3

  • Reply Myy perjantai 13. maaliskuun 2015 at 23:33

   No niinpä! Mulla on hirveä kriisi hammasharjan kanssa, koska mistä mä nyt löydän tälle vertaisen kaverin :D

 • Reply Martina perjantai 13. maaliskuun 2015 at 23:29

  Tuo on kyllä niin siistin näköinen! :)

  • Reply Myy perjantai 13. maaliskuun 2015 at 23:33

   Hymyilyttää vieläkin aina harjatessa :)

 • Reply Ilona lauantai 14. maaliskuun 2015 at 11:34

  KYLLÄ. Vuoden paras hankinta. Ja tää sun versio on FABULOUS!

  • Reply Myy sunnuntai 15. maaliskuun 2015 at 16:58

   Tää on <3

 • Reply kirsikka lauantai 14. maaliskuun 2015 at 21:21

  Hei, olisin tiedustellut että jos tilasit jenkeistä, niin tuliko jenkkimallinen pistoke ja jouduitko hankkimaan latausta varten erillisen adapterin? Jos, niin mistä?

  • Reply Myy sunnuntai 15. maaliskuun 2015 at 16:57

   Tuli jenkkimallinen pistoke, mutta latausjohdossa on usb, niin en joutunut hankkimaan mitään adapteria. :)

 • Reply Smettis lauantai 14. maaliskuun 2015 at 21:51

  Söpön näköinen vekotin ^_^ Paljon tälle tuli hintaa, kun ottaa alvit ja tullausmaksun huomioon?

  • Reply Myy sunnuntai 15. maaliskuun 2015 at 16:58

   Hintaa tuli loppupeleissä suunnilleen saman verran, mitä Suomesta ostettuna Aria ja erillinen cashmere-harja olisi maksanut (paitsi ettei sitä harjaa vielä saanut Suomesta).

 • Reply Aamu sunnuntai 15. maaliskuun 2015 at 22:35

  Voi miten ihanasti kuvioitu Mia 3! <3

  Olen ollut niin tyytyväinen Ariaani. Voisin kyllä alkaa vähän lisävarustella sitä vaihtoharjoilla. Sensitive – harja alkaa kyllästyttää. Delicate voisi olla ihan hyvä vaihtoehto sille.

  • Reply Myy maanantai 16. maaliskuun 2015 at 23:30

   Eikö! <3 Mä voisin varmaan käyttää sitä sensitiveä vartaloharjana.. :)

 • Reply Maiju lauantai 4. huhtikuun 2015 at 12:02

  Kiitos vinkeistä. Pitänee katsastaa toi jenkkikauppa, koska itsekin olen vähän sellainen ”erilainen”, joka hakee jotain muuta kun perusjuttuja ;)

  • Reply Myy sunnuntai 5. huhtikuun 2015 at 16:16

   Toivottavasti löytyy jotain kivaa! :)

  Leave a Reply