Minä

Change

Pieni hyppäys muihin kauniisiin asioihin. Kävin ensimmäistä kertaa liiviostoksilla Changessa. Enkä taida hetkeen muualle mennä. Sain niin hyvää, ihanaa ja ystävällistä palvelua Ateneuminkujan liikkeessä, että vieläkin hymyilyttää. :)

Olen aina kuvitellut olevani kokoa 65C, mutta olen käyttänyt lähinnä 70C:tä, kun en ole jaksanut metsästää pienempiä ympäryksiä. No, nyt olen kokoa 60E. En edes tiennyt, että sellaisia kokoja on olemassa! Ilmeisesti Changen koot on ilmeisesti hieman erilaisia kuin joillain muilla merkeillä, joten uskoisin muualla 65D:n sopivan myös. Kaikkea sitä oppii, kun vanhemmaksi elää. Nyt liivit istuu kuin hansikas ja se on hyvä tunne.

Nappasin innoissani heti neljät liivit, että voin heittää suurimman osan epäsopivista pois. Olisin ostanut enemmänkin, jos vain olisi löytynyt lisää vaihtoehtoja. Kaksissa tuli mukana välipala, jolla niistä saa halterneckit ja kolmannet saa myös niskan taakse ilman välipalaa. Näppärää! Hintaa koko hommalle jäi alle 80 euroa (siis neljät liivit ja neljät pikkarit), mitä en voi uskoa todeksi, koska olen kuvitellut kaikki erikoisliikkeet kalliiksi paikoiksi.

Tahdoin vain jakaa sopivien liivien ilosanomaa ja hehkuttaa hyvää palvelua. <3 Heitin muuten juuri 24 liivit pois. Kymmenet vanhaa kokoa olevat jätin, koska en vaan raaskinut heittää kaikkea kerralla..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Milla maanantai 16. huhtikuun 2012 at 06:54

  Mulla on sama koko! Vitsit, nyt tiedänkin mistä löytyy mun kokoani! Tähän asti olen käynyt Funky Ladyssa, mutta siellä suurin osa liiveistä on ihan överihintaisia. Change on vissiin ihan kohtalaisen hintainen?

 • Reply Milla maanantai 16. huhtikuun 2012 at 06:55

  Kun luin tekstisi tarkemmin, huomasin, että puhuitkin jo hinnoista. :) Changeen käy mun matkani siis! :)

  • Reply Myy maanantai 16. huhtikuun 2012 at 15:53

   Tosiaan jossain 25-50 euron välillä taisi olla suurin osa liiveistä ja tossa oli mukana joku kahdet yhden hinnalla -tarjous. :) Kun liittyi kanta-asiakkaaksi, niin saa kaikesta normaalihintaisesta 10% alennusta ja jos ostaa yli 150 eurolla vuodessa, niin 20% alennusta. Ei paha!

 • Reply shiny maanantai 16. huhtikuun 2012 at 09:26

  Ei vitsit, kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta! Kiitos tosi paljon tästä postauksesta, koska en ole koskaan kuullutkaan koko paikasta ja olen ilmeisesti kävellyt aina vain ohi laput silmillä. Nyt vähän harmittaa kun juuri vähän aikaa sitten käytin suunnilleen saman verran kalliimmassa erikoisliikkeessä (alennuksien kanssa) yhteen settiin :( …Noh, nyt kyllä menen tuonne ensimmäisen tilaisuuden tullen :)

  • Reply Myy maanantai 16. huhtikuun 2012 at 15:54

   Suosittelen! Ei jotenkin ole itsekään tullut koskaan ennen käytyä ja nyt vaan ihmettelen, että miksen ole käynyt. :D

 • Reply Elisa maanantai 16. huhtikuun 2012 at 17:36

  Mäkin bloggailin joku aika sitten Changesta: loistava palvelu ja niin hyvin istuvat, kauniit liivit! Munkin kokoni on omasta mielestäni ihan älytön 65DD (joissain liiveissä 60E). Parasta on, että tuolla eri rintsikkamallit on merkitty selkeästi (plunge, push-up, balconette jne.), ja tiedän jo suosikkimallini. Viimeksi kävin Changessa bikiniostoksilla ja ihastuin niihinkin ikihyviksi.

  Harmillista vain, että tällaisissa pienissä liikkeissä valikoima on niin kovin rajoitettu :( Suosimaani plunge-mallia kun ei joka väristä ole tarjolla, ja välillä liikkeessä vieraillessani en etsimisestä huolimatta löydä yhtiäkään kauniita alusvaatteita. Isompaa valikoimaa siis toivoisin Changelle, muuten kyllä liikekonsepti on aivan loistava :) Liikkeet ovat yleensä mukavan rauhallisia ja ylellisiäkin.

  • Reply Myy maanantai 16. huhtikuun 2012 at 18:37

   Bikiniostoksilla täytyy kyllä pian käydä! Mulla ei varmaan ikinä ole ollut oikeesti hyvin istuvia biksuja.

   Käväisin kanssa ensin Citycenterin Changessa ja se oli todella pieni ja valikoima hyvin rajattu. Ateneuminkujalla oli onneksi selvästi isompi ja parempi valikoima. Pitää ehkä vielä käydä läpi muita liikkeitä, kun kerta osti jo tämän hetken mahdolliset vaihtoehdot tuolta. :D Oli kyllä mukavan rauhallinen liike ja sovarit sijoitettu suht kätevästi, että myyjä pääsi helposti kurkkimaan, mutta itselle ei tullut semmoinen fiilis, että kaikki muutkin liikkeessä näkee mitä sovittelen.

  Leave a Reply