Kynsilakat, OPI

Kynsiprojekti osa 1

Nail Envy -projekti joutuu nyt starttaamaan alusta. Hajotettuani torstaina vasemman keskisormen alkoi kunnon hajotusputki. Perjantaina meni vasen peukalo (pahasti ja syvältä) sekä oikea etusormi, koska uuden kännykkäni takakansi ei irronnut yhteistyökykyisesti. Sopivasti saapui myös tilaamani Nail Envy Dry & Brittle (siitä paketista lisää vielä tällä viikolla), joten jatketaan hommaa sillä. :) Toivon kovasti, että se sopisi paremmin kuin Nail Envy Matte. Jälkimmäisessä ei sinänsä ollut mitään vikaa, mutta muutenkin kuivat kynnet napsahteli aika helposti poikki.

2x OPI Nail Envy Dry & Brittle. Vasen käsi.

Viilasin kynsistä hyvin tasaiset, koska päätin samalla kokeilla miten neliskanttisemmat kynnet toimivat. Kunhan säälittävät tyngät kasvavat, niin viilaan samalla muutkin enemmän kulmikkaiksi kuin ne nyt ovat. Toivottavasti tämmöinen lapiomaisempi malli kestäisi paremmin iskuja ja kolhuja, eikä lähtisi niin helposti liuskottumaan.

Vasen peukalo hajosi aika pahasti.

Oikea käsi.

Projekti sai myös uuden otsikon, koska periaatteessa tässä nyt palattiin lähtötilanteeseen. Vaikka ei nyt ihan, mutta kuitenkin. Sama idea kuin aikaisemmin eli kuvaan kynnet viikoittain, jotta vaikutusta pystyy seuraamaan tasaisesti. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anonymous keskiviikko 5. toukokuun 2010 at 12:31

    Hei ajattelin vaan että ootko koskaan kokeillu laittaa sen OPI:n alle jotain kosteuttavaa, esim Trindin Nail Balsamii saa ihan anttilasta ja se ei sisällä oljyjä, joten sitä voi laittaa kynsilakan alle..? Mulla ainakin toiminu tosi hyvin eikä liskotu mitkään kynnet enää yhtään!

  • Reply kiukkupussi keskiviikko 5. toukokuun 2010 at 20:47

    Sitä en ole kokeillut. :) Laitan aina OPIn alle SolarOilin kynsiöljyä, jonka annan imeytyä kunnolla.

  • Leave a Reply