Elizabeth Arden, Kasvovoiteet

Visible Difference?

Elizabeth Ardenin Visible Difference -voide päätyi sattumalta viime vuoden lopulla Feel Uniquen pakettiin mukaan. Etsin uutta kasvovoidetta ja tämän arvosteluista löytyi paljon kehuja. Purkki oli iso (75ml) ja hinta yllättävän edullinen, joten nappasin tämän ostoskoriin. Vasta tänä keväänä Hullujen Päivien etuvihon ilmestyttyä tajusin mitä tämä oikeasti kustantaa. :D HP-tarjoushinta taisi olla 50 euroa, joten normaalihinta Suomessa selvästi enemmän. Nyt tämä maksaa Feel Uniquessa 40 puntaa. Oli pakko kaivaa meilistä vanha tilausvahvistus: maksoin tästä 12,5 puntaa. En vieläkään ymmärrä miksi, koska se ei ollut mikään erillinen tarjous. No, ei ainakaan tule hinkua ostaa tätä uudestaan. :D

Eikä tämä kuitenkaan aiheuta niin voimakasta nimensä mukaista reaktiota, että olisin hinnasta välittämättä ostamassa tätä uudestaan. Koostumukselta loistava voide meikin alle. Voide tuntuu melko tuhdilta, mutta imeytyy hyvin ja jättää miellyttävän napakan pinnan. Todella pieni määrä riittää ja tämä on helppo levittää. Yökäytössä en niin tykännyt, koska tykkään yöksi lutrata voidetta kunnolla ja tämän voiteen kalvoefekti ei ole kovin kiva runsaalla kädellä levitettynä. Tuoksu on kummallinen ja mummomainen, mutta vanhemmat naiset taitaa olla kohderyhmäkin. ;)

Lasipurkki on todella kaunis, mutta hyvin epäkäytännöllisen mallinen. Tässä vaiheessa rasvan kaiveleminen alkaa olla hankalaa jopa spaattelilla. Aion silti tämän loputtua pestä kauniin purkin ja laittaa sinne jotain kivaa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Terhen torstai 3. kesäkuun 2010 at 06:32

  Ei ole halpa purkki Suomessa, muistaakseni hinta pyörii siellä 90€ nurkilla :D Että sä oot kyllä saanut tuon ihan ilmatteeks!

 • Reply kiukkupussi torstai 3. kesäkuun 2010 at 07:03

  Varmaan ollut joku virhe verkkokaupassa. :D

 • Reply Virve torstai 3. kesäkuun 2010 at 08:45

  Oletpas saanut edullisesti. :)
  Eihän ole mitään ikivanhaa erääkään sitten…? (http://sites.google.com/site/datecalculator/englishhomepage)

 • Reply Anonymous torstai 3. kesäkuun 2010 at 09:17

  Vuoden vaihteessa kaikki Ardenit olivat järjettömän halpoja Feeluniquella: Eight Hour Cream Vintage -versio irtosi alle kymmenellä eurolla jne. Sitten katosivat hetkeksi valikoimista ja palasivat kalliimmin hinnoin. Mystinen juttu.
  -anonyymianni-

 • Reply kiukkupussi torstai 3. kesäkuun 2010 at 16:06

  Virve: Huh, ehkä en olisi halunnut tietää. :D

  ”Production Date 2000
  Maybe your input is not correct.”

  Kätevä laskuri! Piti heti testailla käteen osuneella Burt’s Beesin käsirasvalla ja se näytti vähän paremmalta (2008-2-13). Ardenin 8h-voide näytti 2008-10, mutta sen taisin tilata Lookfantasticista.

  -anonyymianni-: Onkohan ne voinut olla kaikki jotain vanhaa erää.. :/

 • Reply Anonymous perjantai 6. helmikuun 2015 at 11:37

  100e?:) Ei todellakaan. Ostin vuodenvaihteessa lentokentältä , tarjous oli 20e. 100ml.n pakkaus. Tuo sama Elizabeth Ardenin Visible Difference cream maksaa kotimaan kemppareissa n. 20-30 e. 75ml.. Että ihan satojen eurojen tuote ei ole.

 • Reply Myy perjantai 6. helmikuun 2015 at 11:57

  ..ja tämä postaushan on lähes viisi vuotta vanha, joten siinä on voinut hinnat muuttua paljonkin vuosien varrella. :)

 • Reply Goldie perjantai 1. tammikuun 2016 at 16:33

  Ostin Hollannista hintaan 14,99e ennen Joulua, tarjoustuote, ovh. kerrottiin 64,99e. Päiväys jan2016 ja aukaisemisesta 12kk luvataan säilymisaikaa eli aika kalkkiviivoilla ollaan. Voide on ihana, tykkään.

 • Leave a Reply