Aasialainen kosmetiikka, Comfort Zone, Holika Holika, Huxley, Ihonhoito, Kasvovedet, L'Occitane, Shiseido

5 x hoitoneste

Hoitonesteet, tuo suuri rakkauteni heti seerumien jälkeen. Esittelyssä viisi hoitonestettä, jotka löytyy tällä hetkellä kylppärin kaapista. Osasta tykkään enemmän kuin toisista, mutta kaikki nämä on niin hyviä, että käytän pullot tyhjiksi. Jos et ole koskaan testannut hoitonestettä, niin tartu näistä yhteen ja koe kosteusvalaistuminen! Viisikosta löytyy kaksi korealaista, yksi japanilainen, yksi ranskalainen ja yksi italiainen.

[comfort zone] Skin Regimen Microalgae Essence – Hoitoneste kohtaa aromaterapian, mahtavaa! Sain tämän blogikollegalta, jolle tuoksu oli liikaa, joten pieni varoituksen sana siitä. Itse rakastuin havuisen metsäiseen tuoksuun ja imppaan tätä ilomielin varsinkin iltaisin. Pakkaus kehottaa annostelemaan kaksi pumppausta kämmenelle, hieromaan käsiä yhteen, hengittämään tuoksua ja sen jälkeen taputtelemaan nesteen kasvoille. Itse kerrostan vielä paristi lisää, koska superkosteutus.. <3_<3 Ihana tuote! Sisältää nimensä mukaisesti mikrolevää. En olisi muuten ikinä arvannut koostumuksen perusteella, ettei tämä ole aasialainen. Itselleni suhteellisen tuntematon Comfort Zone on osa italialaista Davines Groupia (eli ne tukkajutut). Oli muuten hauska pitkästä aikaa kokeilla jotain lähes sokkona, koska en etukäteen tiennyt mitään merkistä – saati hinnasta, jonka tarkistin vasta postausta kirjoittaessa (jaiks). Comfort Zonea myy mm. heidän oma nettikauppa.

Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid – Jos tämä olisi ensimmäisiä testaamiani hoitonesteitä, olisin varmasti ihan liekeissä tuotteesta. Tässä testipisteessä Holikan startteri on kategoriaa ”hyvä plus”, eli suosittelen sitä lämpimästi hoitonesteisiin tutustuvalle, mutten usko ostavani itse uudestaan. Koostumus on kevyesti paksunnettua nestettä ja pumppupullo on unelmahelppo, jos haluaa kerrostaa korealaisen 7 skin methodin mukaisesti. Yhdellä pumppauksella tulee nappimäärä nestettä yhteen kerrokseen ja helpommaksi ei voi mennä. (Jos unohdetaan se sivuseikka, että pullo on ihan sysiruma.) Mukavat kosteustehot ja miedohko vesimäinen tuoksu, jossa on jokin pienesti pistävä sivutuoksahdus mistä en pidä, mutta en muutenkaan ole vesituoksutyyppiä. Teho perustuu hyaluronihappoon. Holika Holikaa myy mm. eleven ja Bearel.

Huxley Secret of Sahara Toner – Haluaisin sanoa, että rakastan tätä yli kaiken ja etten ole kokeillut mitään näin hyvää. Ikävä kyllä tämän ympärillä pyörinyt hurja hypetys ei osunut omalla iholla napakymppiin. Älkää ymmärtäkö väärin, tämä on hyvä hoitoneste ja ehkä kesällä olisin rakastunut tähän, mutta talvijuopolle naamalleni ei tehot riittänyt. Olisi pitänyt ymmärtää se jo ostovaiheessa, koska tämä on toner. Ei essence, eikä edes lotion, vaan toner. Tarvitsen tätä kasvoilleni vähintään viisi runsasta kerrosta, jotta saan hyödyt irti, jonka takia riittoisuus on surkea. Ja tämän hintaisen tuotteen haluaisin riittävän useammaksi kuukaudeksi. Sen sijaan rakastan pullon ulkoasua sekä nesteen hienostunutta tuoksua ja vesimäisen ohutta tuntua. Ehkä otamme uusintaottelun kesällä? Tässä on pohjana veden sijaan kaktusuutetta, ihan mahtavaa. Brändi kiehtoo silti edelleen ja tilasinkin juuri testiin yönaamion, puhdistusgeelin sekä kokeilusetin seerumeita. Huxleyta myy mm. eleven ja Bearel.

Shiseido Waso Fresh Jelly Lotion – Kuten nimi jo vihjaa, koostumus on testiryhmän paksuin. Tuhdin geelimäinen hoitoneste ei ole ihanteellisin valinta kerrostamiseen, mutta se on superhelppo niille, jotka haluavat laittaa vain sen yhden kerroksen. Ja tässä korostuukin japanilaisen ja korealaisen ihonhoidon ero; Japanissa tehdään yksinkertaisemmin. Tykkään Shiseidon Waso-linjan leikkisästi muotoilluista pakkauksista, jotka on silti yksinkertaisen tyylikkäitä. Raikas, mieto tuoksu. Tässä on tehoaineena mm. valkohytykkää, jota luulin kasviksi, mutta se onkin sieni (!). Shiseidoa myy mm. Stockmann ja eleven.

L’Occitane Aqua Réotier Moisture Prep Essence – Viimeinen, muttei vähäisin. Ilahduin suuresti, kun viime kesänä myös ranskalaisjätti L’Occitane toi ihonhoitosarjan, johon kuului kasvoveden sijaan hoitoneste. Sain sen maahantuojalta testiin, eikä se yhtään kalvennut aasialaisten siskojensa rinnalla. Geelimäinen neste on testiviisikon toisiksi paksuinta ja siinä on raikas, selkeä vesituoksu. (Haluaisin tässä välissä kyseenalaistaa, että miksi kaikki valmistajat haluaa vesituoksuttaa hoitonesteensä?) Tätä pystyy kuitenkin helposti kerrostamaan, mikäli haluaa. Tehoaineina mm. Réotier-vettä ja hyaluronihappoa. Hyvin helppo peruskosteuttaja! L’Occitanea myy mm. heidän oma nettikauppa ja eleven.

Comfort Zone saattaa kiriä kaikkien aikojen top kolmoseen, mutta kahta kärkisijaa pitää edelleenkin COSRX Hyaluronic Acid Hydra Power Essence ja Benton Fermentation Essence. Seuraavaksi testivuorossa on mm. Bentonin Ja COSRX:n etana-essencea sekä kotoista Lumenea! :)

L’Occitane saatu PR-näytteenä, Comfort Zone saatu blogikollegalta.

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Petra / Viilankantolupa keskiviikko 20. helmikuun 2019 at 22:13

  Hei ihanaa, että tykkäsit Skin Regimenistä! Näistä muista en ole testannut yhtäkään, vaikka ilmeisesti toi kolmesekuntinen kuuluisi jo liki yleissivistykseen. :D

  Mä olen edelleen laiska roisto ja kostutan kasvot vain yhdellä kerroksella. Krapulassa tai flunssan jälkeen lataan useamman kerroksen, mutta muutoin en yleensä jaksa. Pitäis varmaan. :)

  • Reply Myy torstai 21. helmikuun 2019 at 22:04

   Suosittelen jaksamaan! Kyl iho vaan näyttää niin paljon paremmalta, kun vähän kerrostaa. Välillä kyllä lipsun itsekin.. :)

  Leave a Reply