Ihonhoito, Jalkavoiteet, Mineas, Vartalokuorinnat

Kuorintasukat marketista

Mineas-Exfoliating-Socks-01

..ja taas siippa joutui koekaniksi. Olen jo kertaalleen testauttanut hänellä yhdet kuorintasukat. Tulos oli todella vakuuttava, mutta jalkojen jälkihoito suht olematon, joten tottakai kovettumat tulivat takaisin. Josko nyt paremmalla rasvauksella pehmeys pysyisi? ;)

Varoitan tässä vaiheessa, että loput postauksen kuvat eivät ole kaunista katsottavaa.

Mineas-Exfoliating-Socks-02

Mineas-Exfoliating-Socks-03

Mineas-Exfoliating-Socks-04

Lähtötilanne oli pahempi kuin koskaan. Vielä syksyllä jalkoja rasvattiin lähes joka ilta, mutta viimeiseen pariin kuukauteen ei. Näillä jaloilla hajottaa niin sukat kuin lakanat. Ja mut!

Mineas-Exfoliating-Socks-05

Sukka leikataan itse varresta auki ja sujautetaan varovasti jalkaan, ettei sisällä olevat liemet karkaa. Jätin tämän vaiheen kuvaamatta, kun pelkäsin koekanin karkaavan viime metreillä. :D Vaikka leikkasin mahdollisimman vähän, on varsi todella matala ja sukka hieman huterasti jalassa. Mukana tulee onneksi pari teippiä, joilla suu-aukon voi kiristää. Päälle kannattaa kuitenkin vetäistä (villa)sukat, niin paketti pysyy mukavasti paikoillaan. Sukat lupaavat mahtua kokoon 43 asti, joten varsinaisesti näitä ei markkinoida miehille. Tämä jalka on kokoa 43-44 ja sukka menee just. Hieman hassua, koska korealaisen Holikan kanssa ei ollut mitään koko-ongelmia, vaikka luulisi, että siellä on pienijalkaisia tyyppejä. Puolentoista tunnin päästä sukat otetaan pois, jalat pestään (liuos haisi pahalle, joten kannattaa saippuoida huolella) ja jäädään innolla odottamaan kuoriutumisvaihetta.

Mineas-Exfoliating-Socks-06

Mineas-Exfoliating-Socks-07

Mineas-Exfoliating-Socks-08

Nää kuvat on niin hirveetä katsottavaa, että mua vaan itkettää ja naurattaa. Tällä kertaa kuoriutuminen alkoi jo kolmantena päivänä. Näissä kuvissa on menossa päivä numero neljä. Kuoriutuminen on voimakkaampaa ja hiutaleisempaa kuin Holikalla, mutta siihen varmasti vaikuttaa vuodenaika (eli talvi + pakkaset) ja karseampi lähtötilanne. Nahkaa irtosi ihan joka paikasta, myös varvasväleistä. :D

Mineas-Exfoliating-Socks-09

Mineas-Exfoliating-Socks-10

Kuoriutuminen oli viikossa kokonaan ohi. Kannattaa muuten olla kuoriutumisvaiheen ajan sukat jalassa 24/7, niin ihosilppua ei ole aivan joka puolella. Ja kun heittää sukat pyykkiin, niin kääntää ne nurinpäin. Jaloista tuli todella pehmoiset ja sileät, mutta niihin syvimpiin kantapäässä oleviin railoihin kuorinta ei täysin purrut. Eikä se ole mikään ihme. Nyt pari kuukautta ahkeraa rasvausta, niin ennen kesää voi vielä kuoria uudestaan. :)

Mineas kuorintasukkien suositushinta on 10,95€ ja ne on saatavilla päivittäistavarakaupoista. Suosittelen kokeilemaan, nämä oli todella tehokkaat! Voisin keväämmällä kuoria myös omat käpälät, vaikka ne onkin oikeen hyväkuntoiset.

Sukat saatu testiin blogin kautta. Koekani bloggaajan oma.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply emmi / emerentus torstai 28. tammikuun 2016 at 08:18

  Mua ehkä enemmän kammotti alkutilanteen kuva, sori vaan mies :-D aikamoiset röpelöt kantapäissä. Olen kokeillut monen merkkisiä sukkia, mutta tehossa en ole mitään eroja huomannut merkkien välillä. Hinnat kyllä vaihtelee 10-30€ välillä. Dermosililla on kans ihan hyvän hintaiset sukat olisko ollu jonku 11€ tai 13€.

  • Reply Myy torstai 28. tammikuun 2016 at 22:19

   Joo kunnon elefantinnahat :D Dermosilin sukat meinasin joskus tilata, mutta jostain syystä jäi. Voisinkin kokeilla niitä itseeni.

 • Reply JonnaH. torstai 28. tammikuun 2016 at 09:32

  Onneksi just ehdin vetää aamupalan! :D Nyt kyllä miehen on skarpattava rasvauksen kanssa, ei sua saa raapia! :(

  • Reply Myy torstai 28. tammikuun 2016 at 22:18

   Juuri näin! :)

 • Reply Sissi torstai 28. tammikuun 2016 at 12:27

  Ooookei, mä luulin vuosi sitten kun tein kuorinnan, että mulla oli paha lähtötilanne mutta ei sittenkään. Kieltämättä aika ällöjä mutta todella hyvin tehoa havainnollistavia kuvia! Huh:D
  En ikinä jaksanut ennen sukkakäsittelyä rasvata jalkoja, mutta kuorinnan jälkeen otin sen jokailtaiseksi rutiiniksi ja jalat on vieläkin ihan hyvässä kunnossa.

  • Reply Myy torstai 28. tammikuun 2016 at 22:17

   Joo näiden kuvien jälkeen kaikki voi huokasta helpotuksesta ja todeta omat tassut ihan sileiksi. :’D

 • Reply Murmis torstai 28. tammikuun 2016 at 14:04

  Mä just ostin Dermosililtä niiden Karbimidipuikon. Se vaikuttaa tosi hyvältä. Omat kantapäät on ihan muutaman käyttökerran jälkeen jo paljon pehmenneet ja sitä on helppo sipaista vaikka joka kerran, kun on sukkia laittamassa jalkaan. Eikä kädet sotkeennu ollenkaan. Voisi toimia miehelläsikin? Hmmm, pitääkin jossain vaiheessa postata puikosta…

  • Reply Myy torstai 28. tammikuun 2016 at 22:16

   Hei itseasiassa just tän puikon kaivoin sille kaappijemmoista! :) Kehui helpoksi käyttää.

 • Reply Marika torstai 28. tammikuun 2016 at 15:20

  Hui minkälainen tuo alkutilanne on ollut! :o Mä ostin nää samat sukat ennen joulua, kun oli sopivasti tarjouksessa ja nehän oli kyllä hyvät.

  • Reply Myy torstai 28. tammikuun 2016 at 22:22

   Alkutilanne oli kieltämättä ihan karsea :)

 • Reply Annie torstai 28. tammikuun 2016 at 23:34

  Noni, nyt tiedän mitä äiti saa synttärilahjaksi helmikuussa. Vihdoinkin hyödyllinen lahja, jota sillä ei vielä ole. Jes!
  Miten noita kuivia repaleita muka voi olla nypläämättä. Jos itselleni tekisin niin varmasti ei näpit pysyisi erossa. :D

  • Reply Myy perjantai 5. helmikuun 2016 at 16:46

   Joo mä oisin kanssa pinsetit kädessä heti asemissa :D

 • Reply KatriElina perjantai 29. tammikuun 2016 at 23:20

  Kannattaa laittaa paksua voidetta jalkoihin, kääräistä elmukelmut kuivimpiin kohtiin ja vetää sukat päälle. Pari kolme yötä kun pitää, kantapäät on kuin uudet :) Suosittelen Foreverin Propolis-voidetta, toimii kuin unelma!

  • Reply Myy perjantai 5. helmikuun 2016 at 16:47

   Kelmu olikin uusi juttu! Voidesukkahautomoita on ollut :)

  Leave a Reply