Body Shop, Dermosil, Kasvojen puhdistus, Kasvokuorinnat, Kasvovoiteet, Lumene, Muotoilutuotteet, Nivea, Nuxe, Suihkugeelit, Tigi, Yves Rocher

Loppuneita ja uusia tilalle

Tässä on lyhyen ajan sisällä loppunut monta naamatuotetta! Harvinaisempaa.

Yves Rocher Serum Végétal Monivaikutteinen päivävoide tuli joskus pari vuotta sitten kylkiäisenä ja päätyi laatikon pohjalle, koska en ryppyvoiteita tarvitse. Satuin talvella sen löytämään ja päätin käyttää kaulavoiteena, koska tuote vaikutti olevan ihan kunnossa. Alkuun tuoksu tuntui todella voimakkaalta ja ”aikuiselta”, mutta siihen tottui melko pian ja loppuvaiheessa jopa tykkäsin tuoksusta. Koostumus miellyttävän täyteläinen, mutta imeytyi hyvin. Ihan jees, mutta en tätä kuitenkaan ostaisi. Lasipurkki (jei helppo kierrättää!) oli hankalan mallinen ja oli ihan työ saada se kaavittua tyhjäksi.

Dermosilin Face Extra loppui, taas. Tämä taisi olla toinen käyttämäni tuubi ja yksi löytyi vielä jemmalaatikosta. Tehoapu, jos iho menee surkeeseen kuntoon. Tämä on niin edullista (60ml/3,5€), että olen surutta rasvaillut tarpeen mukaan muutakin kuin naamaa. Loistavaa myös sheivauksen jälkeen herkemmille paikoille. Incistä löytyy toisena glyseriini ja rasvapitoisuus on 25%. Hajusteeton, mutta ei silti haise sellaiselle ällöttävän hajusteettomalle kuin apteekin perusrasvat. Mainiota kamaa, suosittelen! Tämä ei ole täysin samaa tavaraa kuin ”isosiskonsa ” Extra, joka on ikisuosikkini. Face Extran inci on hieman lyhyempi ja Extrassa on vieläkin enemmän rasvaa (40%).

Nuxe Eau Démaquillante Micellaire Aux 3 Roses ja Lumenen Silmämeikin Poistoaine (vedenkestävä) loppuivat melkeen samaan aikaan. Nuxen puhdistusvettä olen käyttänyt lähinnä aamuisin kasvoveden korvikkeena, kun en pahimpien pakkasten aikaan käyttänyt kasvojen aamupesuun vettä. Tämän pitäisi toimia myös silmämeikinpoistoaineena ja meikinpoistoaineena. Ensimmäiseen olen tätä kokeillut ihan kohtuullisella menestyksellä (ei muuten kirvele silmiä yhtään), mutta jälkimmäiseen en käyttäisi kuin äärimmäisessä hädässä jossain reissussa, kun vesipesuun ei olisi mahdollisuutta (puhdistusmaidon ja Sensain rätin kanssa).

Lumenen silmämeikin poistoaine pelotti minua, kun otin sen käyttöön, mutta yllätyin erittäin positiivisesti! Tämä toimi erittäin hyvin, kunhan oli varovainen annostelun kanssa. Liian märkä pumpulilappu aiheutti saman ongelman kuin kaikki muutkin poistoaineet eli tuotetta menee silmään ja kenellekään ei ole hauskaa. Tämän takia rakastin valmiita ”sopivan kuivan kosteita” poistolappuja. Lumene oli valmiita lappuja tehokkaampaa, mutta toisaalta tykkään niin Nivean lappujen tuoksusta. Kalliiksihan sellaiset laput tulee, kun purkki kestää enintään kuukauden ja tuo Lumenen pullo kesti melkeen kolme kuukautta.

Jemmasta löytyi toinen Nuxe, joka saa hetken leikkiä silmämeikin poistoainetta, kunhan keksin mitä jatkossa. Luultavasti leikin kotikemistiä ja sekoittelen oman tökötin.

No sentään yksi hiustuote! Tigin Superstar Volumizing Hairspray on lempilakkani ja uusi löytyikin jemmalaatikosta. Pumppupullosta tulee hienojakoinen suihke, joka leviää tasaisesti, vaikka tämä onkin ns. märkälakka. Tätä ei vaan saa suihkia liian läheltä, koska silloin tukka varmasti kovettuu koppuraksi. Kiinnittää kampauksen kuin kampauksen. Herkullinen karkkituoksu plussaa. Ostan varmasti jatkossakin! Kylläpäs tuo uusi pullo kiiltää. Vanha on mennyt ihan lähmäiseksi ja mattapintaiseksi, vaikka olen sitä välillä pessyt. Huomaa hyvin, että kädet on ensin käynyt vahapurkilla tms. :)

Body Shopin Coconut Shower Cream loppui, vihdoin. Tämä ei ollut yhtään minun tuote. Alkuun tuoksui ihanalta, mutta nopeasti se alkoi tympiä. Tykkään enemmän raikkaammasta ja täyteläisemmästä kookostuoksusta, tämä oli tunkkainen. Koostumus oli tönkköä, joten tuotetta oli hankala loppuvaiheessa puristaa melko kovasta pullosta ulos. Toimi kuorintahanskojen kanssa, mutta oli hankala levittää ilman niitä, koska tämä tarvitsi paljon vettä levittyäkseen ja vaahdotakseen hyvin. Ja joo tiedän, että vaahtoa ei tarvita. Tätä ei vaan saanut levitettyä, saattoi jämähtää siihen kohtaan ihoa mihin käden ensin länttäsi ja sitten saikin huuhtoa ikuisuuden ihosta irti. No, ehkä jotkut muut tykkää. :)

Näiden kavereiden loppumista olen odotellut ja onneksi se odotus on ohi. Dermosilin Facial Peeling Cream haisi pahalta, eikä toiminut kunnolla. Nivea Young -puhdistusgeeli oli hätäostos aikoja sitten, kun selän iho meni yhtäkkiä huonoon kuntoon. Miksen heittänyt tätä vaan roskiin? Kuorin tällä selkää sillon tällön. Liian kuivattavaa minulle. Tuoksui teini-iälle. :D Kumpikaan ei ollut sellaisia ihmeitä, että olisin edes vaivautunut leikkaamaan tuubia kahtia.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Nonnu torstai 11. maaliskuun 2010 at 10:31

  Tuota TIGI:n Superstar-shampoota tekisi mieli kokeilla, onko sulla siitä kokemusta? :)

 • Reply Duvessa torstai 11. maaliskuun 2010 at 14:11

  Mä käytän Dermosilin Facial Peeling Creamia noin joka toinen päivä. Jos tarvitsen kunnon kuorinnan niin sitten otan jotain järeämpää. Talvella tuo on pelastanut huuleni, ei ole yhtään liuskoittuneet ja halkeilleet niin kuin viime talvena.

 • Reply kiukkupussi torstai 11. maaliskuun 2010 at 23:54

  Nonnu: Keskeneräinen tuubi löytyy suihkuhyllystä. En ole hetkeen sitä käyttänyt, enkä oikeen osaa sanoa siitä mitään. :D Ei siis ole herättänyt mitään negatiivista, mutta ei toisaalta mitään ylistettävää (paitsi sama ihana karkkituoksu kuin muissakin Superstareissa).

  Duvessa: Tuoksuuko sun kuorinta ihan normaalilta? Omassani oli niin tunkkainen ja ällöttävä tuoksu, että sitä oli vaikea käyttää. Tuubista nuuhkaistessa ihan jees, mutta joutuessaan ilman kanssa kosketuksiin, niin ällötys.

 • Leave a Reply