Bonacure, Carmex, Glitter, Herbina, Hiusnaamiot, Huulivoiteet, LivBox, Muotoilutuotteet, Sunsilk

Heinäkuun LivBox

Heinäkuun boksi oli pettymys. Spoilasin itseni ihan tarkoituksellisesti ennen kuin sain oman laatikkoni. Innostus oli niin suuri, että laatikko makasi monta päivää pöydällä avaamattomana..

Carmex Moisturising Lip Balm Cherry SPF15 (7.5g) on HG-tuotteeni, mutta minulla on tällä hetkellä avattuna tuubissa oleva classic ja avaamattomana odottamassa tuubissa oleva cherry. En tykkää huulirasvasta purkeissa, koska voin käyttää sellaisia vain iltaisin nukkumaan mennessä. Tuote on siis mainio, mutta minulla on näitä tosiaan jo kaksi ja valitsen tuubin. Ja miten ihmeessä tämä liittyi hiuksiin, joka oli boksin teema? Olisi mielummin hankkineet mukaan jonkun hiustuotteen ja säästäneet nämä seuraavalle kuulle.

Sunsilk Pro Heat Heat Activated Repair + Shine Spray (150ml) ei kiinnosta minua merkkinä lainkaan. Tein pikaisen laskutoimituksen kylppärissä ja sieltä löytyi 29 hiustuotetta, joista 26 oli kampaamotuotteita. Kolme on markettituotteita; kaksi kuivashampoota (Klippoteket ja Batiste) sekä yksi tehohoito (Aussie), jota en edes ole ostanut itse. Että joo, lähtee eteenpäin, jos vaikka siskoa kiinnostaisi.

Herbina Volume Volumising Dry Shampoo (200ml) tulee kyllä käytettyä, koska kuivashampoot on se ainoa markettiryhmä mikä kiinnostaa. Tässä on onneksi perunatärkkelystä, se on lempparini. :) Joutuu kuitenkin jemmaan odottamaan vuoroaan, koska minulla on jo kaksi muuta avonaista pulloa käytössä.

Schwarzkopf Bonacure Hairtherapy Fibreforce Fortifier Treatment (30ml) pääsee reissulle mukaan. Lyhyt tukkani saa tästä kolmisen käyttökertaa, joka on juuri passeli viikon reissulle. Pitkätukkaisena purkin pienehkö koko olisi voinut harmittaa. Noin muuten Bonacure ei ole kovin korkealla hiusmerkeissä, jotka kiinnostaisi.

Glitterin nutturavalkki ja timanttipinnit oli isoin pettymys. Varmasti monella muullakin boksin tilaajalla on lyhyet hiukset, eikä näille ole mitään käyttöä. Valkin vaalea väri ei mielestäni ole mikään ongelma, koska ei sen kuulu vilkkua kampauksen sisältä. Pitkätukkaisena käytin valkkina mustaa sukkaa. Pinnit on vielä hengetöntä mallia, joten ne saa pysymään vain nutturassa. Pitkätukkainen sisko saa siis muutakin, jos huolii..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Juille perjantai 19. heinäkuun 2013 at 09:07

  Mulle ei tässä kuussa tullut boksia, eikä aiheuta harmistusta. Olisi tuosta kaikki varmaan jossain vaiheessa käyttöön päässyt, mutta mukana ei ollut yhtään sellaista ’pakko saada’ -tuotetta, eikä oikeastaan edes ’haluaisin ehdottomasti kokeilla’ -tuotetta. Seuraavaa boksia odotellessa siis! :)

  • Reply Myy perjantai 19. heinäkuun 2013 at 12:50

   Joo ei olis muakaan harmittanut tämän jääminen välistä.. :)

 • Reply Hanna Voutilainen perjantai 19. heinäkuun 2013 at 09:14

  Jos tää oli Livboxin tän kuun sisältö niin voi hele… Hiuksista ne ei siellä näytä tietävän mitään – tai sitten ei vain varat riittänyt :D

  Sanoit tekstissä että sulla on lyhyet hiukset – omistan ittekkin lyhyet hiukset ja arvostaisin jotain hiustenlaittopostauksia, meinaa aamuisin tulla laitettua hiukset aina samalla tavalla ja olisi kiva saada jotain vaihtelua :)

  – hannamaria
  hannamariav.blogspot.com

  • Reply Myy perjantai 19. heinäkuun 2013 at 12:51

   Hiustenlaittopostaus on kiva idea, mutta arvaa vaan laitanko minäkin hiukset joka aamu ihan samalla tavalla :D Leikkasin hiukset viime syksynä lyhyiksi sen takia, etten voisi aina vaan vetästä niitä ponnarille tai nutturalle, mutta nyt sitten menen samalla pottatukalla joka päivä..

 • Reply Flicka perjantai 19. heinäkuun 2013 at 09:42

  Taas kerran hykertelen itsekseni tyytyväisenä etten tilannut Livboxia. Aivan käsittämätöntä kuraa oli tämä(kin) boksi. Näköjään tuntemukseni hiustuotteita kohtaan on hyvinkin samanlainen kuin sinulla, olisin itse kirjoittanut melkeinpä identtiset kommentit jokaisesta tuotteesta! :)

  Ahh, eilen taas poistelin mustapäitä Kosén superlaastareilla. Nyt on nenä sileä ja raikas!

  • Reply Myy perjantai 19. heinäkuun 2013 at 12:53

   Mulla on työn alla postaus hiusrutiineista, katotaan osuuko monikin asia yksiin! :)

   Mä en ole muistanut hetkeen laastaroida. Tänään voisi taas, tulee tarpeeseen..

 • Reply Jessika perjantai 19. heinäkuun 2013 at 11:19

  ääh!:( itse tilasin ekaa kertaa LivBox’in, ja en oo vielä hakenut sitä isäni luota, ja nyt kun näin tämän, niin suoraan sanottuna harmittaa, koska mulla on jo valmiiksi kaksi noista tuotteista, ja muutkaan eivät oikein kiinnosta :/ joten sinne meni rahat iiihan hukkaan.

  xoxo-jessika.blogspot.fi

  • Reply Myy perjantai 19. heinäkuun 2013 at 12:53

   Toivottavasti ensi kuussa osuu paremmin kohdalle :)

 • Reply Kaisuli perjantai 19. heinäkuun 2013 at 14:49

  Juu no eipä haittaa että olen lopettanut tilaukseni! Kiintoisa näitä on silti tutkailla :)

  siameselipstick.blogspot.com

  • Reply Myy perjantai 19. heinäkuun 2013 at 20:59

   Mä olen aina välillä miettinyt, että lopetan tilauksen. En ole uskaltanut, kun mitä jos se seuraava boksi onkin ihan huippu.. Nössö mikä nössö :)

  Leave a Reply