Loppuneet

Helmikuu 2012

Tammikuussa ostokset lähti lapasesta, joten helmikuu pysyi hyvin maltillisena. Loppukuun shoppailuhimoja taisi hieman rajoittaa sellainen pieni heräteostos kuin uusi koti. ;)

MSCHICin tilaukseen sisältyi Baked Mineral Foundation (29€), Long Buki Brush (25€) ja ystävänpäivän huulipunasetti eli Lipchic sävyssä Juicy Orange ja Lipliner sävyssä Orangetang (20€). Meikkipohjasta ja sudista juttua täällä.

Dermosililla oli ensimmäistä kertaa Dermopäivät (tjsp), joten täydensin varastoja. Oats-settiin kuuluu vartalomaito ja saippua (7,20€), Primo Hand Cream Walnut isossa pumppupullossa (4,50€), kaksi minikokoista Extra Treatment -voidetta (2,20€ kpl), kaupan päälle tullut For Faces Face Mist sekä kaksi pakettia Hiukset & Kynnet -ravintolisää (4,90€ kpl).

Dermosilin Intimate Care Soap on täydellinen kylppärin yleispesuneste (4,40€ kpl). Vaihdoin vuosia sitten Sebamedin pesunesteestä tähän ja olen ollut todella tyytyväinen. Suu & Kurkku -ravintolisä on oikeen toimiva kurkkupastilli, jos kurkkua kutittelee (4,90€ kpl).

Mies sai samalla Man Cool Shower Gelin, lisää ihan loistavaa Man Cleansing Moussea ja oman huulirasvan, ettei tartte käydä minun tuubeilla. ;)

Loppuneet keskittyivät kasvotuotteisiin.

Body Shop Sweet Lemon Body Butter 200ml / Ihan kiva, mutta ei noussut muiden hyvien vartalovoiden joukosta niin kivaksi, että ostaisin uudestaan.
Sensai Silky Purifying Cleansing Oil 150ml / Täydellistä! Hehkutin jo täällä.
Nuxe Micellar Cleansing Water 200ml / Laatikon pohjalla pyörinyt lähes tyhjä pullo tuli vihdoin käytettyä loppuun. Ei ihan tarpeeksi tehokasta minun makuuni.
Depend Kynsilakanpoistoaine Rakennekynsille 100ml / En syttynyt. Liian hidasta ja tehotonta.
Skin Food Aloe Sun BB Cream 50ml / Täydellistä! Pitääkin muistaa hehkuttaa tätä ihan omassa postauksessa.
Lumene Sensitive Touch Rauhoittava Seerumi 30ml / Ihan kiva, mutta tuskin ostan uudestaan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply