Kasvojen puhdistus, Lumene, Nivea

Pakkovaihto


Taas vaihteeksi tyhjeni purkki näitä Nivean silmämeikinpoistolappuja. Olin jo etukäteen ajatellut järkyttää herkkää mieltäni ja hankkinut lapuille seuraajan, joka ei selvästikään ole edellisten lappujen jälkeläinen.


Pakkohan tätä kehuttua Lumenen silmämeikinpoistoainetta vedenkestävälle meikille on kokeilla! Saa nähdä lutraanko tämän kiireellä loppuun ja riennän lappuostoksille.. Vai olisiko tästä sittenkin kilpailijaksi? Tämä kokeilu vaatii ehdottomasti hyviä pumpulilappuja, koska yksi Nivean tuotteen monista eduista on se, että laput eivät nukkaa ollenkaan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply .Nekku. perjantai 6. marraskuun 2009 at 08:05

    Lidlin Iseree-vanulaput ovat huippuja, FYI. Eivät nukkaa, ovat halpoja ja niitä on paljon yhdessä paketissa.

  • Reply kiukkupussi lauantai 7. marraskuun 2009 at 23:23

    Harmi, ettei minulla ole Lidliä mitenkään helposti työmatkan varrella. :(

    Pirkan laput ovat ainakin surkeita!

  • Leave a Reply