Hamstraus, Lifestyle, Muji

Muji pop-up – vielä viikko aikaa!

Ihanan japanilaisen Mujin pop-up -kauppa aukesi joulukuun alussa Helsingin torikortteleihin. Liike löytyy Sofiankatu nelosesta, Sonckin salista, ja se on auki vielä 10.1. asti. Pyörähdin siellä jouluviikolla ja täytyy todeta, että pienehköksi pop-upiksi valikoima oli suht kattava ja aika hyvä leikkaus Mujin valikoimasta. Mietin vielä, että kävisinkö toisenkin kerran, kun ei ole mitään takuita tulevaisuudesta. Mutta toivottavasti nämä kaksi pop-up-kokeilua antaa tarpeeksi pohjaa kysynnälle ja Muji avaisi oman liikkeen Helsinkiin. Mitäs tuli ostettua?

Pahoittelen, ettei mulla ole antaa tarkkoja hintoja, kun kuitin sai vain sähköisenä ja jostain syystä se ei saapunut puhelimeeni. Kaunis akaasiapuinen lautanen ehti jo ennen kuvaamista päätyä saippua-alustaksi kylppäriin. Meiltä ei löydy kotoa yksiäkään kunnollisia puikkoja, joten ostin kirsikkapuiset. Vain yhdet, koska ne oli viimeiset. :D Fiilistelin myös aterimia, jotka tuntui todella hyviltä kädessä, mutta ne jäi toistaiseksi kauppaan ja tämän takia pähkäilen palaamista. Puikot maksoi pikkasen yli kympin, lautanen jonkun verran alle kympin.

Tietysti ostin myös yhden täyttöpakkauksen maailman parhaita pumpulipuikkoja. Päätin samalla testata myös pumpulilappuja, jotka on hauskasti neliöitä. Lähes kaikki länsimaiset pumpulilaput on pyöreitä, mistä tämä johtuu? Laput on myös hyvin fluffyja ja niitä on paketissa huimat 180kpl. Molemmilla hintaa jossain 3-4 euron välillä.

Vihreä jasmine & black olive -tuoksukynttilä on itseasiassa keväiseltä reissulta Lontooseen, mutta otin sen mukaan kuvausrekvisiitaksi, koska ehdin jo polttaa ostamani kynttilän. Punainen cinnamon & mandarin tuoksui niin täydellisen ihanalta joululta, että se ehti pyhien aikana palaa loppuun. Ja nämä palaa pitkään – paketti lupaa 18 tunnin polttoaikaa. Tuoksuja oli lukuisia ja kynttilä maksoi 7 tai 8 euroa.

Joko olette ehtineet käymään pop-upissa? Mikä on teidän lempparituote Mujilta?

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Laura @laurantaina torstai 4. tammikuun 2018 at 07:19

  Minä rakastan eniten Mujin vaatteita, ne on korkealaatuisia, yksinkertaisia basic vaatteita, mutta eivät niin tavattoman kalliita. Vanulapuista itse preferoin niitä ”halkeavia” jotka voi repiä neljään osaan ja käyttää vaikka kasvonaamiona. Hamstrasin kasvonaamio-pyörylöitä ja erilaisia purnukoita reissuja varten. Suomessa hinnat olivat aika korkeat, olisin tahtonut enemmän järjestely-laatikoita, mutta en raaskinut noilla summilla. Yhtä meikkilaukkua jäin vielä ihastelemaan, täytyy miettiä käynkö nappaamassa. Kiitos muistutuksesta!

  xx Laura / Laurantaina Beauty Blog

  • Reply Myy sunnuntai 7. tammikuun 2018 at 14:12

   Mujin vaatteet on mulle vielä ihan vieras juttu! T-paitoja bongasin kyllä tuolta pop-upista, mutta täytyy tutustua niihin kunnolla, jos joskus avaavat oikean liikkeen tänne. :)

 • Reply Petra / Viilankantolupa torstai 4. tammikuun 2018 at 08:57

  Aargh, tää on kerrassaan livennyt mun käsistä – mihin aika oikein menee?! Pohdin tässä että pitäisikö lähteä vielä ensi viikolla varta vasten ajamaan Hkiin, mutta ilmeisesti myyntihyllyt eivät ole enää ihan täynnänsä, joten hmm. Kovasti kaipaisin juuri noita läpinäkyviä laatikostoja, satutko muistamaan missä hinnoissa ne liikkuivat?

  • Reply Myy sunnuntai 7. tammikuun 2018 at 14:12

   Muistan vaan katsoneeni, että ne oli yllättävän kalliita. :/

 • Reply Maru torstai 4. tammikuun 2018 at 11:38

  Jopa on kivan oloisia tuotteita! Ja tosiaan nyt kun mainitsit, että kaikki täällä myytävät vanulaput ovat pyöreitä niin aloin miettimään asiaa. Neliön muotoisten vanulappujen valmistaminen on varmaan fiksumpaa, sillä se minimoi leikkuujätteen :)

  • Reply Myy sunnuntai 7. tammikuun 2018 at 14:14

   Mäkin kuvittelen, että pyöreistä tulisi enemmän leikkuujätettä, mutta sitten taas tuntuisi hassulta, ettei kukaan täällä tee neliöitä. :)

 • Reply Sissi perjantai 5. tammikuun 2018 at 10:53

  Hitsinpimpulat, mäkin olen unohtanut koko jutun vaikka mun piti käydä täällä! Täytyy yrittää vielä ehtiä, kiitos muistutuksesta:)

  • Reply Myy sunnuntai 7. tammikuun 2018 at 14:14

   Mäkin tässä mietin, että josko kävisin vielä alkuviikosta uudestaan. :D

  Leave a Reply