Aasialainen kosmetiikka, Kasvovoiteet, Missha, Seerumit

Missha Super Aqua Cell Renew Snail Cream

Mainitsin viime kesänä ostaneeni testiin setin etanalimaa. Sain eilen kaavittua voidepurkin tyhjäksi, joten nyt on hyvä hetki avautua!

Misshan etanavoide on pakattu kultaisena kimmeltävään (muoviseen) purkkiin. Kaunis, mutta hieman epäkäytännöllinen kaikessa mahtipontisuudessaan. Nimestään huolimatta tämä ei ole voidetta, vaan geeliä. Ihotuntuma on hyvin raikas, helposti levittyvä ja todella nopeaan imeytyvä. Meikki levittyy päälle ongelmitta. Tuoksu on mieto ja neutraali. En käyttänyt tätä jatkuvasti, vaan viikon tai parin kuureina ihon mennessä syystä tai toisesta huonompaan kuntoon. Geeli todella tehosi ja on maineensa arvoista. En voi kuin suositella :)

Etanoiden eritteen luvataan korjaavan ihosta kaikenlaisia vauroita ja tässä se komeilee incin ykkösenä. Sitä on huimat 70%! En ole vastaavaan pitoisuuteen törmännyt missään Suomessa myytävässä tuotteessa. Sisältö vaikuttaa muutenkin hyvältä. Vähän miinusta alkoholista, mutta ymmärrän kyllä sen pointin kosteammassa ilmastossa.

Purkissa on hassut 47ml tavaraa ja viime kesänä maksoin tästä $33 (eBay).

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Henna R perjantai 9. toukokuun 2014 at 08:09

    Mä tykkäsin tästä kanssa kun kokeilin pienen minikokoisen purnukan.

  • Reply Jonna H. lauantai 10. toukokuun 2014 at 16:30

    Kuullostaa tosi hyvältä ja mielenkiintoiselta!

  • Reply Juille sunnuntai 11. toukokuun 2014 at 18:40

    Etananlima sopii mun iholle myös tosi hyvin. :D Juurikin aasialaisia olen ostanut, koska kotimaassa myynnissä olevissa on ihan surkean pienet pitoisuudet. Parhaimmillaan joissain seerumeissa on ollut yli 90% sitä.. no limaa. Mulle vaan ongelmaksi on muodostunut se, että monissa tuotteissa on myös hemmetin dimethiconea, joka sitten taas mulla vetää ihon tukkoon jatkuvassa käytössä. No, mutta kuuriluontoisesti tehoaa myös. :)

  • Leave a Reply