Haaste, Minä

A Picture

Halusin toteuttaa tämän kuvahaasteen, mutta se vei aikaa, koska en silti haluaisi täysin paljastaa itseäni. Ehkä tämä on ensiaskel kaapista tulemiselle, koska ainakin jokainen puolituttu voi minut tästä tunnistaa. :) Silti hermostuttaa ja kommentit lensivät jo etukäteen valvonnan alle. Valitettavasti osa arkistojen kätköistä löydetyistä kuvista on hyvin pieniä ja huonolaatuisia.

A picture that makes your heart smile. 2009. Varpaat rantahiekassa.

A picture that describes how you’d like to spend every day. 2009. Aurinkotuoli, uima-allas ja ihanasti kuumottava aurinko.

A picture of how you’d like the world to see you. 2009. En tiedä miten haluaisin maailman näkevän minut, mutta minä katselen mielelläni maailmaa rantavedessä kahlaten.

A picture of you very drunk. 2008. Unkari, tuopillinen punkkukolaa ja palanut olkapää. Ja kaikille epäilijöille; punkkukola on hyvää. Siihen on aivan turha tuhlata hyvää punaviiniä, mutta harmiksi täältä ei saa eurolla isoa tonkkaa talousviiniä. Pepsi toimii Colaa paremmin.

A picture of you with someone you love. 2005. Tuokin rääpäle on nykyään isoäiti!

A picture of you that you had no idea was being taken. 2009. Ei, meillä ei ole ruskeaa tekonahkaista sängynpäätyä, vaan tämä on hotellista. Luen aina iltaisin sängyssä, joko kirjaa tai lehteä, tai sitten ratkon sudokua.

A picture of you when you were anything but happy. 2004. En itseasiassa löytänyt yhtään ei-iloista kuvaa itsestäni, joten surullisen haikelta näyttävä Neiti Afgaani saa kelvata. Nykyään Neidin nenänpää on paaljon harmaampi.

A picture of a time in your life that’s over, and you couldn’t be more thankful that it is. 2004. Kasvoin aikuiseksi ja siistit persmittaiset rastat saivat lähteä. Leikkasin ne lyhyeksi ja selvitin juuresta itselleni edes vähän hiusta. Tässä taitaa olla viimeinen yksilö jäljellä. Hiukseni olivat lyhyet ensimmäistä kertaa sitten lapsuuden. Tämän jälkeen hiukset saivat paljon tehohoitoa, värinpoiston ja punaisen värin.

A picture of a time in your life that’s over, but you wish it wasn’t. 2004. Ei sillä, että tuo aika muuten olisi niin kaivattavaa, mutta tätä solmua ei enää voi tehdä. Rouva Hoitotäti oli rakas ensimmäinen koiramme ja piti hyvää huolta Neiti Afgaanista, joka btw ei ole minun, vaan siskoni.

A picture of you showing off a new haircut/color. 2009. Aika tasan vuosi sitten, ensimmäinen askel blondiksi. Olin värjännyt vuosia hiuksiani punaisiksi.

A picture of you being ridiculous. 2007. Taitaa olla Provinssirock. Ei minulla yleensä ole tapana korkata heti aamuisen hammaspesun jälkeen.

A picture of a time when everything was changing. 2007. Aikainen aamu bussissa. Edessä Via Baltica ja pari vuorokautta matkustamista. Vielä tässä vaiheessa oli hauskaa. ;)

The most recent picture of you. 2010. Värjäsin toissa viikolla (taas) juurikasvua ja tukka alkaa vihdoin olla sitä mitä haluan. Pyöräytin sivunutturan.

Hei vaan kaikille, jotka tunnistivat! Pidetään oikea elämä kuitenkin erossa tästä kosmetiikan täytteisestä blogielämästä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply .Nekku. maanantai 12. huhtikuun 2010 at 15:33

  Kauniin väriset hiukset sinulla. :)

  Ja punkkucola on TODELLA hyvää(tästä taisi joskus olla puhetta minunkin blogissani. Paras kesäjuoma, can’t wait!

 • Reply kiukkupussi maanantai 12. huhtikuun 2010 at 16:16

  Kiitos! Kyllä siitä oli puhetta. Kesä ja punkkucola. <3

 • Reply Hannukkaz maanantai 12. huhtikuun 2010 at 16:25

  Ihanan väriset hiukset, ja ah, maailman paras silmälasimerkki! Kaunis muutenkin!

 • Reply Chica maanantai 12. huhtikuun 2010 at 16:51

  En tunnistanut, hehe.. oli pakko tulla sanomaan. :D

 • Reply kiukkupussi maanantai 12. huhtikuun 2010 at 16:53

  Hannukkaz: Kiitos! Ja hyvät on lasit! :)

  Chica: Hyvä vaan näin. ;)

 • Reply Nonnu tiistai 13. huhtikuun 2010 at 16:20

  Tämä oli oikein kiva postaus :)

 • Reply Marjo tiistai 13. huhtikuun 2010 at 19:43

  Sun juttuja on kiva lukea. Hei vaan. :)

 • Leave a Reply