Aurinkovoiteet, Biozell, Ekokosmetiikka, Eucerin, Hiukset, Ihonhoito, Kasvojen puhdistus, Kasvokuorinnat, Kasvovedet, Kasvovoiteet, Kuivashampoot, La Roche-Posay, Lancôme, Loppuneet, Lush, Melvita, Missha, Mr. Bear Family, Neal's Yard Remedies, Nivea, Öljyt, Phytocéane, Pixi, Schwarzkopf, Seerumit, Vartalovoiteet

Kuukauden loppuneet

Ja sitten suosikkien perään myös syyskuun loppuneet eli ihanan sekalainen kasa miniarvioita! :)

Lancôme Énergie de Vie Liquid Care (50ml) postaus – Jotenkin tuntuu, ettei Lancôme tiedä minkälaisena tuotteena haluaisi tätä markkinoida, mutta itse käytin tämän hoitonesteenä ja tykkäsin tosi paljon. Ihanan vehreä ja sopii nyt kevääseen kuin nenä päähän! 5/5
Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate (3x 5ml) postaus – Loistava kosteuttava seerumi, etenkin aamukäyttöön. Tähän pienet perinteiset kitinät siitä, miten merkiltä löytää loistavia tuotteita nyt, kun sitä ei saa enää Suomesta. 5/5
Phytocéane Ultimate Moisture Cream (50ml) – Oikeen hyvä voide, mutta osa näistä hoitolasarjoista on vähän mitäänsanomattomia. Tässä voiteessa ei ollut mitään vikaa, mutta jotain vau-efektiä jäin vielä kaipaamaan. 4/5
Mr. Bear Family Beard Brew Woodland (30ml) – Hyvä partaöljy! Kiva tuoksu, riittoisa, hyvä koostumus ja toimiva pipettipullo. 5/5 (siippa)

Pixi Glow Tonic (250ml) postaus – Tämä saisi täyden femman, jos koostumus olisi liukuvampi. 4/5
Lush Let The Good Times Roll (100g) – Purkin tiedot on tosi hienosti säilyneet. :D Putsari on hieman samankaltainen kuin Dr. Hauschkan legendaarinen puhdistusvoide (eli öljyinen ja rouhea). Lush kehottaa hieromaan sen iholle – ÄLKÄÄ. Noudattakaa Hauschkan ohjeita ja painelkaa tuote iholle. Tuoksuu superherkullisesti mausteisen makeilta poppareilta. Kiva, mutta koen tämmöiset vähän hankalina käyttää. 3/5
Neal’s Yard Remedies Organic Facial Wipes (25kpl) – Ihan kivoja, mutta eivät ole tarpeeksi liukuvia mun makuun. 3/5

Melvita L’Or Bio Extraordinary Milk (200ml) postaus – Parhaita luonnonkosmetiikan vartalovoiteita mitä olen kokeillut. Suosittelen lämpimästi testaamaan! 5/5
Nivea Oil in Lotion Rose & Argan Oil (200ml) – Tämä Nivean vartalovoidesarja on yllättävän hyvää perus markettivoiteiksi! Nopea ja helppo. 3/5
La Roche-Posay Lipikar Baume AP+ (200ml) postaus – Loistokamaa kaikille atoopikoille ja korpuille. Ja tämä on myös paras tatuointivoide mitä tiedän. 5/5

Biozell Volumizing Dry Shampoo (300ml) – Perushyvä, eikä tässä ole mitään vikaa, mutta ei aiheuttanut samanlaista rakkaussuhdetta kuin tummalle tukalle tarkoitettu siskonsa. 3/5
Schwarzkopf Oil Miracle Talent 10 (näyte 5ml) – Tämä näyte on joku hiuksiin jätettävä hoitoseerumi, mutta se jäi itselle ihan vieraaksi, koska mies käytti sen reissussa partaansa. :D (Googlasin, tämä on hiusöljy. Miehen parta tykkäsi.) 4/5 (siippa)
Missha All-Around Safe Block Total Moisture Sun Gel SPF30 (250ml) postaus – Reissussa tyhjeni myös yksi tälläinen. En ole nähnyt tätä enää missään (paitsi 50 kertoimella), enkä siis tiedä mitä teen ensi kesänä! Täydellistä kaupunkikäyttöön, koska tämä ei tunnu iholla miltään. 5/5
Lush Ro’s Argan Body Conditioner (näyte 45g) postaus – Ihan mieletöntä kamaa! <3_<3 Voisin kylpeä tässä loppuelämän. 5/5

Osa postauksen tuotteista on saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mari maanantai 19. maaliskuun 2018 at 12:51

    Eikä..just tota aurinkovoidetta meinasin tilata kesäksi…sun suosituksesta, kun Dermalociga lopetti oman huipputuotteensa🙊 jota käytin vuosia.. eli jos löydät tätä tai yhtä hyvän muun tuotteen…niin vinkkaa blogissa!

  • Leave a Reply